Uncategorized

Ιδιοκτήτης Εστιατορίου – “22 άτομα δεν ήρθαν στην προγραμματισμένη συνέντευξη ή δεν εμφανίστηκαν την πρώτη μέρα εργασίας τους, μέσα σε έναν μήνα”.

Ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Βιρτζίνια(Αμερική) αναφέρει ότι 22 υποψήφιοι για εργασία δεν εμφανίστηκαν ποτέ στις προγραματισμένες συνεντεύξεις και δεν εμφανίστηκαν στις πρώτες βάρδιες μετά την πρόσληψη,και όλα αυτα μέσα σε
Uncategorized

Ενημερώσου για δωρεάν σεμινάρια για ανέργους, επιδοτόυμενα σεμινάρια ή e learning σεμινάρια

Σας παρουσιάζουμε απο που μπορείτε να ενημερωθείτε για σεμινάρια είτε πρόκειται για ξενοδοχειακά είτε για άλλο κλάδο. Μερικά απο αυτά έχουν και δωρεάν πιστοποιήση. Τα Δια ζώσης σεμινάρια πλέον έχουν
Posted on December 2, 2021 0 Like
Uncategorized

Πρόσληψη στο ξενοδοχείο σας: Το προσωπικό είναι που θα το οδηγήσει στην επιτυχία

Η θετική εικόνα ενός ξενοδοχείου είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία του ξενοδοχείου σας . Αυτό σημαίνει ότι χρειάζεστε προσωπικό που να μπορεί να αντιπροσωπεύει πλήρως τις αξίες σας, βοηθώντας
Uncategorized

Ξεκινά η έκθεση τουρισμού Xenia μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω Covid

To Σάββατο 27 Νοεμβρίου ξεκινά η έκθεση Xenia, η μεγαλύτερη έκθεση για τον τουρισμό και τα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, με μοναδικό στόχο να συγκεντρώσει τους επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου της Ελλάδας
Hotel, Uncategorized

Ενα Μοναδικό Ξενοδοχείο-Ζυθοποιείο Για Τους Φανατικούς της Μπύρας

Όταν το 2017 το εργοστάσιο παραγωγής μπύρας BrewDog με έδρα την Σκώτία είχε την ιδεα να κατασκευάσει το πρωτο Ξενοδοχείο μπυρας στον κόσμο δεν περίμενε ότι με το που θα
Uncategorized, Βιβλίο

Notebook:Pastries For Restaurants του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης είναι ένας Έλληνας Pastry Chef με αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια. Έχοντας εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης και βραβευτεί ως “Best Pastry Chef” από τα FNL
Scroll to Top