Hospitality News
Πώς χειριζόμαστε πελάτη που απειλεί να ανεβάσει αρνητική κριτική…
«Με το καλησπέρα κάτι δεν πήγαινε καλά, αφού υπήρξε διαπραγμάτευση για την τιμή καθώς ο πελάτης -από το Ισραήλ- ήταν walk-in. Στη πορεία επέλεξε δωμάτιο αφού είδε τρεις τύπους δωματίων,
Posted
by
John Protopapadakis
on
December 29, 2020
Comments Off on Πώς χειριζόμαστε πελάτη που απειλεί να ανεβάσει αρνητική κριτική…
Like
Τα Οφέλη παρακολούθησης Σεμιναρίων στον Τουριστικό κλάδο.
Τα οφέλη είναι πολλά και όχι μόνο τα προφανή όταν κάποιος παρακολουθεί ένα σεμινάριο πάνω στον Τουρισμό.Με την παρακολούθησή Σεμιναρίων, σας επιλύονται οι απορίες, τα κενά, έως και η άγνοια
Posted
by
papadakispaul
on
December 28, 2020
Comments Off on Τα Οφέλη παρακολούθησης Σεμιναρίων στον Τουριστικό κλάδο.
Like
Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο
ToCooking@Homeείναι ένα βιβλίο συνταγών από τον ΕxecutiveChefΚώστα Κωβαίο για τον κάθε ένα που επιθυμεί να μαγειρέψει υγιεινά, εύκολα και έξυπνα στο σπίτι.Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος σε συνεργασία με τις
Posted
by
papadakispaul
on
December 23, 2020
Comments Off on Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο
Like
Μάθετε να ξεχωρίζετε τις μπύρες σαν επαγγελματίες
Του Vassilios CanellosΠοια είναι η διαφορά μεταξύ μιας ale και μιας lager; Πώς ξεχωρίζει κανείς μια pilsner από μια witbier ή μια IPA; Εδώ θα δούμε έναν συνοπτικό οδηγό για
Posted
by
Vassilios Canellos
on
December 22, 2020
Comments Off on Μάθετε να ξεχωρίζετε τις μπύρες σαν επαγγελματίες
Like
Η Hoteltraining Candidate Member του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip
Η HotelTraining, η πλατφόρμα σεμιναρίων τουριστικών επαγγελμάτων – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ανοίγει τα φτερά της και αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Hoteltraining ξεκίνησε την
Posted
by
papadakispaul
on
December 21, 2020
Comments Off on Η Hoteltraining Candidate Member του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip
Like
Πως μπορούν να μολυνθούν τα τρόφιμα από παθογόνους μικροοργανισμούς σε έναν χώρο εστίασης και τι πρέπει να προσέχουμε;
Της Χριστίνας ΣκουλουδάκηΤο Α και το Ω στους χώρους εστίασης είναι η υγιεινή και η ασφάλεια των χώρων, του προσωπικού και κατ’ επέκταση των ίδιων των πελατών. Για να αποφύγουμε
Posted
by
papadakispaul
on
December 19, 2020
Comments Off on Πως μπορούν να μολυνθούν τα τρόφιμα από παθογόνους μικροοργανισμούς σε έναν χώρο εστίασης και τι πρέπει να προσέχουμε;
Like
Media Partners
Hospitality Ambassadeurs
Μέσο ενημέρωσης για την προώθηση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος
-
Uncategorized
Σεμινάριο “PROTEL Hotel Software”
€140,00Original price was: €140,00.€59,00Current price is: €59,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Barista Skills”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδειγματική Εξυπηρέτηση Πελατών”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Wine Seminar”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο ” Σύνταξη Βιογραφικου και Προετοιμασία για Συνέντευξη”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ -
Uncategorized
Σεμινάριο “Υποδοχή-Front Office”
€90,00Original price was: €90,00.€49,00Current price is: €49,00. ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ