Travel Cuisine: Ένα νέο περιοδικό βιωματικών εμπειριών φιλοξενίας και γαστρονομίας

icon

Το Τravel Cuisine είναι ένα νέο περιοδικό με premium περιεχόμενο για τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας που απευθύνεται σε επιχειρηματίες φιλοξενίας και εστίασης αλλά και σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να ζήσουν τη δυναμική της Ελληνικής φιλοξενίας και να γνωρίσουν τον πλούτο της 

, Travel Cuisine: Ένα νέο περιοδικό βιωματικών εμπειριών φιλοξενίας και γαστρονομίας

Οι Hospitality Ambassadeurs, μία εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες copywriting και consulting σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, εγκαινιάζουν μία νέα, premium Eλληνοαγγλική έκδοση περιοδικού σε συνεργασία με την εταιρεία Grafima Print που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, του marketing και των εκδόσεων από το 1998.

Kαλώς ήρθες στον έντυπο και ψηφιακό κόσμο του Τravel CuisineTo Τravel Cuisine γεννήθηκε από την ιδέα ‘ανήσυχων’ επαγγελματιών του τουρισμού με σκοπό να καλοσωρίσουν ταξιδιώτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης μεταφέροντας εικόνες, γεύσεις και μνήμες της Ελλάδας, ένα κράμα βιωματικών εμπειριών απαράμιλλης και διαχρονικής φιλοξενίας, όπου πρώτα εξερευνάς και μετά ανακαλύπτεις.

Η τριμηνιαία έκδοση(άνοιξη, καλοκαίρι, χειμώνας) του Travel Cuisine σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι με προορισμό το διαχρονικό, το ανεξερεύνητο, την τοποκεντρική πλευρά της ζωής.

, Travel Cuisine: Ένα νέο περιοδικό βιωματικών εμπειριών φιλοξενίας και γαστρονομίας

Στις σελίδες του περιοδικού Travel Cuisine, σχεδιάζεις τη δική σου εμπειρία ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις. 

Οι κύριες ενότητες ανά τεύχος περιλαμβάνουν:

Food for the Soul: Περιπλανήσεις στον Ελλαδικό καμβά του πολιτισμού και της γαστρονομίας

The V-Experiment: Ένα πρωτοποριακό podcast show στο Youtube με την υπογραφή της Hospitality Perception

The Butler did it: Ιστορίες φιλοξενίας από τη διεθνή ποπ μουσική σκηνή έως τα γήπεδα του NBA

The Food Bible: Συνταγές μοντέρνας Ελληνικής γαστρονομίας

Art & Deco: Η διαχρονικότητα και κομψότητα της τέχνης στην υπηρεσία της αυθεντικής φιλοξενίας

Hospitality Flair: Η επιτομή του καλωσορίσματος

Κρασί: Στην ‘Ύψιστη’ Γουλιά

The exclusives collection: Προσωποποιημένες εμπειρίες lifestyle


The Chefs Table

Πετυχημένα brands των κλάδων εστίασης και φιλοξενίας ανά την Ελλάδα, υποδέχονται το Travel Cuisine, το οποίο υιοθετώντας μία ολιστική διαφημιστική προσέγγιση, ενδυναμώνει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου.

      Το περιοδικό διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα:

Varoulko Seaside Restaurant

Nammos Hotel & Restaurant Mykonos

Μilos Cove Inception Resort

Όμιλος Καστελόριζο

(Kastelorizo, Ramino, Ορίζοντες Λυκαβηττού, Ρακί Μεζέ,

Όμικρον Μεζέ, K Grill, Mezze Γλυφάδα,

Mezze Athens, Ζουμπουρλού)

Kiku Athens

Kiku Mykonos

Αthens Was Design Hotel

Cavo Tagoo Mykonos

Moon & Stars Αthens

London Hotel Αthens

ΥeeOn Living-Well Boutique City Hotel

Athens Coast Hotel Glyfada

Ikion Eco Boutique Hotel

Sense Modern Greek Cuisine

Maiami- Seafood restaurant

Tokyo Joe Mykonos

Zuma Restaurants-Contemporary Japanese Cuisine

Nostos Sea Food Experience

Siparos, Seaside Restaurant

Κτήμα Άλφα

M-eating 

Gastronomy Essentials- Σεμινάρια γαστρονομίας &

εκπαίδευσης

Scorpios

Marinos Kosmas Pastry & Bakery

Η επικοινωνία είναι το παν και δεν χρειάζεται υπότιτλους!

ΕΚΔΟΤΗΣ:

GRAFIMA S.A.

Λεωφ. Ελευθερίας 29, 17455 Άλιμος

Τ. 210-7251600 E. info@travelcuisine.grwww.travelcuisine.gr

, Travel Cuisine: Ένα νέο περιοδικό βιωματικών εμπειριών φιλοξενίας και γαστρονομίας
hotelstafftraininggreece
Hospitality
papadakispaul

Επέκταση Ταμείου Ανεργίας, Αύξηση Μισθών Ξενοδοχοϋπαλλήλων: Ώρα για Ουσιαστικές Παρεμβάσεις στην Εποχική Εργασία

Ο τουριστικός κλάδος αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της Ελληνικής οικονομίας. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η έλλειψη προσωπικού έχει αναδείξει βαθιές δυσλειτουργίες στο σύστημα εποχικής απασχόλησης, αναγκάζοντας επιχειρήσεις και πολιτεία να επανεξετάσουν τις συνθήκες εργασίας στον κλάδο. Η υποχρεωτική

Διάβασε το άρθρο
icon
Uncategorized
sarras

Travel Cuisine: Ένα νέο περιοδικό βιωματικών εμπειριών φιλοξενίας και γαστρονομίας

Το Τravel Cuisine είναι ένα νέο περιοδικό με premium περιεχόμενο για τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας που απευθύνεται σε επιχειρηματίες φιλοξενίας και εστίασης αλλά και σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να ζήσουν τη δυναμική της Ελληνικής φιλοξενίας και να γνωρίσουν

Διάβασε το άρθρο
Opera pms seminar greece
Uncategorized
papadakispaul

Opera PMS: Το Νέο Ασύγχρονο Σεμινάριο Ξενοδοχειακού Λογισμικού στην Hoteltraining.gr

Η Hoteltraining.gr ανακοινώνει την έναρξη ενός νέου εξ αποστάσεως σεμιναρίου για το Opera Property Management System (PMS), το οποίο θα είναι διαθέσιμο μέσα στον Απρίλιο. Το σεμινάριο θα είναι ασύγχρονο, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να το παρακολουθήσουν με τον δικό τους ρυθμό, όποτε και

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top