Το Τravel Cuisine είναι ένα νέο περιοδικό με premium περιεχόμενο για τον τουρισμό και τη γαστρονομία της Ελλάδας που απευθύνεται σε επιχειρηματίες φιλοξενίας και εστίασης αλλά και σε ταξιδιώτες που επιθυμούν να ζήσουν τη δυναμική της Ελληνικής φιλοξενίας και να γνωρίσουν τον πλούτο της

Οι Hospitality Ambassadeurs, μία εταιρεία που προσφέρει υπηρεσίες copywriting και consulting σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, εγκαινιάζουν μία νέα, premium Eλληνοαγγλική έκδοση περιοδικού σε συνεργασία με την εταιρεία Grafima Print που δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης, του marketing και των εκδόσεων από το 1998.
Kαλώς ήρθες στον έντυπο και ψηφιακό κόσμο του Τravel CuisineTo Τravel Cuisine γεννήθηκε από την ιδέα ‘ανήσυχων’ επαγγελματιών του τουρισμού με σκοπό να καλοσωρίσουν ταξιδιώτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης μεταφέροντας εικόνες, γεύσεις και μνήμες της Ελλάδας, ένα κράμα βιωματικών εμπειριών απαράμιλλης και διαχρονικής φιλοξενίας, όπου πρώτα εξερευνάς και μετά ανακαλύπτεις.
Η τριμηνιαία έκδοση(άνοιξη, καλοκαίρι, χειμώνας) του Travel Cuisine σε προσκαλεί σε ένα ταξίδι με προορισμό το διαχρονικό, το ανεξερεύνητο, την τοποκεντρική πλευρά της ζωής.

Στις σελίδες του περιοδικού Travel Cuisine, σχεδιάζεις τη δική σου εμπειρία ενεργοποιώντας όλες τις αισθήσεις.
Οι κύριες ενότητες ανά τεύχος περιλαμβάνουν:
Food for the Soul: Περιπλανήσεις στον Ελλαδικό καμβά του πολιτισμού και της γαστρονομίας
The V-Experiment: Ένα πρωτοποριακό podcast show στο Youtube με την υπογραφή της Hospitality Perception
The Butler did it: Ιστορίες φιλοξενίας από τη διεθνή ποπ μουσική σκηνή έως τα γήπεδα του NBA
The Food Bible: Συνταγές μοντέρνας Ελληνικής γαστρονομίας
Art & Deco: Η διαχρονικότητα και κομψότητα της τέχνης στην υπηρεσία της αυθεντικής φιλοξενίας
Hospitality Flair: Η επιτομή του καλωσορίσματος
Κρασί: Στην ‘Ύψιστη’ Γουλιά
The exclusives collection: Προσωποποιημένες εμπειρίες lifestyle
The Chef’s Table
Πετυχημένα brands των κλάδων εστίασης και φιλοξενίας ανά την Ελλάδα, υποδέχονται το Travel Cuisine, το οποίο υιοθετώντας μία ολιστική διαφημιστική προσέγγιση, ενδυναμώνει την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σου.
Το περιοδικό διατίθεται κατ’ αποκλειστικότητα:
Varoulko Seaside Restaurant
Nammos Hotel & Restaurant Mykonos
Μilos Cove Inception Resort
Όμιλος Καστελόριζο
(Kastelorizo, Ramino, Ορίζοντες Λυκαβηττού, Ρακί Μεζέ,
Όμικρον Μεζέ, K Grill, Mezze Γλυφάδα,
Mezze Athens, Ζουμπουρλού)
Kiku Athens
Kiku Mykonos
Αthens Was Design Hotel
Cavo Tagoo Mykonos
Moon & Stars Αthens
London Hotel Αthens
ΥeeOn Living-Well Boutique City Hotel
Athens Coast Hotel Glyfada
Ikion Eco Boutique Hotel
Sense Modern Greek Cuisine
Maiami- Seafood restaurant
Tokyo Joe Mykonos
Zuma Restaurants-Contemporary Japanese Cuisine
Nostos Sea Food Experience
Siparos, Seaside Restaurant
Κτήμα Άλφα
M-eating
Gastronomy Essentials- Σεμινάρια γαστρονομίας &
εκπαίδευσης
Scorpios
Marinos Kosmas Pastry & Bakery
Η επικοινωνία είναι το παν και δεν χρειάζεται υπότιτλους!
ΕΚΔΟΤΗΣ:
GRAFIMA S.A.
Λεωφ. Ελευθερίας 29, 17455 Άλιμος
Τ. 210-7251600 E. info@travelcuisine.grwww.travelcuisine.gr
