Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολάρια…

χωρίς τίτλο 17

Πελάτης σε εστιατόριο του Cleveland έκανε μία υπέροχη κίνηση καθώς άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολαρίων…

Η είδηση, που όπως αναμενόταν έγινε viral, αναφέρεται σε έναν άνδρα που επισκέφθηκε το εστιατόριο Nighttown, το οποίο την επομένη θα έκλεινε -λόγω της πανδημίας- μέχρι τον Ιανουάριο, στην πολιτεία του Ohio, για να πιει μια μπίρα.

Φεύγοντας, ο πελάτης άφησε τα επτά ευρώ για την μπίρα συν 3.000 δολάρια, ως φιλοδώρημα για τους τέσσερις εργαζόμενους του μαγαζιού. 

Ο ιδιοκτήτης, αρχικά πίστευε ότι ο πελάτης άφησε 300 δολάρια, καθώς του ξέφυγε ένα μηδενικό, αλλά όταν αντιλήφθηκε το πραγματικό ύψος του φιλοδωρήματος, πρόλαβε τον πελάτη στην έξοδο για να τον ρωτήσει αν είχε γίνει κάποιο λάθος., Πελάτης άφησε φιλοδώρημα 3.000 δολάρια…

Τότε ο πελάτης του είπε ότι, σε αυτή τη δύσκολη χρονικά συγκυρία, άφησε τα χρήματα για να τα μοιραστούν στα παιδιά που καθάριζαν τα τραπέζια και του ευχήθηκε καλές γιορτές. Του ζήτησε να μην αποκαλύψει το όνομά του και υποσχέθηκε ότι θα επιστρέψει όταν το εστιατόριο ανοίξει ξανά.

Αναρτήθηκε από Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης

Παρακολουθήστε σήμερα τα σεμινάρια της Hoteltraining και αποκτήστε γνώσεις που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη σας

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top