στο μελλον σου 3

“Ξενοδοχειακό Bar”

Current Status
Not Enrolled
Price
49€
Get Started

Σεμινάριο που αναλύει όλα τα σημεία της λειτουργίας και διαχείρισης και λειτουργίας ενός bar Ξενοδοχειου, στην επικοινωνία ,στην διαχείριση προσωπικού, οικονομικών, την καθημερινή λειτουργία και οργάνωση.

Στόχος

Να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να καταστήσουν την επιχείρηση μπαρ , ανταγωνιστική και κερδοφόρα, να προσφέρει ουσιαστικές εμπειρίες στους πελάτες του και να διαχειριστεί αποδοτικά κόστη.

Απευθύνεται σε

Εργαζόμενους και ιδιοκτήτες, καφέ, μπαρ, εστιατορίων αλλά και υπαλλήλους ξενοδοχείων οι οποίοι έχουν ένα υπόβαθρο στο μπαρ είτε μια σχετική προϋπηρεσία, είτε έχουν ολοκληρώσει το Basic Bartending και επιθυμούν επιπλέον εξειδίκευση.

Όλα τα σεμινάρια είναι μαγνητοσκοπημένα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς ανά πάσα στιγμή, από τον υπολογιστή, το tablet ή ακόμα κι απ’ το smartphone του.

Η διαδικασία εγγραφης και παρακολούθησης είναι εξαιρετικά εύκολη και δε χρειάζονται δικαιολογητικά

Εισηγητης

Γιάννης Βλάχος

Διδάσκει σε ιδιωτική σχολή και ασχολείται  με bar consulting-catering. Εργάζεται σε μεγάλο Ξενοδοχειακο ομιλo ως Bar Manager και εχει εργαστεί σε κάποια απο τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβει ο ενδιαφερόμενος Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με μοναδικό αριθμό γνησιότητας .

Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού αλλά και επαγγελματίες .

Όλα τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hoteltraining είναι μαγνητοσκοπημένα και διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο

Μετά την εγγραφή είναι στην διάθεση σας για 7 ήμερες να το παρακολουθήσετε όσες φορές το επιθυμείτε ώστε να κρατήσετε και τις σημειώσεις που θέλετε

Scroll to Top