“Ξενοδοχειακό Bar”

Current Status
Δεν έγινε εγγραφή
Price
49€
Get Started

Σεμινάριο που αναλύει όλα τα σημεία της λειτουργίας και διαχείρισης και λειτουργίας ενός bar Ξενοδοχειου, στην επικοινωνία ,στην διαχείριση προσωπικού, οικονομικών, την καθημερινή λειτουργία και οργάνωση.

Στόχος

Να προσφέρει στους εκπαιδευόμενους τις απαραίτητες γνώσεις ώστε να καταστήσουν την επιχείρηση μπαρ , ανταγωνιστική και κερδοφόρα, να προσφέρει ουσιαστικές εμπειρίες στους πελάτες του και να διαχειριστεί αποδοτικά κόστη.

Απευθύνεται σε

Εργαζόμενους και ιδιοκτήτες, καφέ, μπαρ, εστιατορίων αλλά και υπαλλήλους ξενοδοχείων οι οποίοι έχουν ένα υπόβαθρο στο μπαρ είτε μια σχετική προϋπηρεσία, είτε έχουν ολοκληρώσει το Basic Bartending και επιθυμούν επιπλέον εξειδίκευση.

Εισηγητης

Γιάννης Βλάχος

Διδάσκει σε ιδιωτική σχολή και ασχολείται  με bar consulting-catering. Εργάζεται σε μεγάλο Ξενοδοχειακο ομιλo ως Bar Manager και εχει εργαστεί σε κάποια απο τα καλύτερα ξενοδοχεία της Ελλάδας.

Η επιτυχής ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου στην Hoteltraining οδηγεί στη λήψη της Βεβαίωσης Παρακολούθησης με την Πιστοποίηση   του διεθνώς αναγνωρισμένου φορεα το The CPD Certification Service με εδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και η οποια πιστοποιεί εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους. , ώστε να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα διεθνώς standards.

Ενότητες σεμιναρίου(μετά την εγγραφή σας πατήστε σε κάθε ενότητα για να ξεκινήσετε το σεμινάριο)

Scroll to Top