χωρίς τίτλο 2021 11 20T080359.101

“WINE SEMINAR”

Current Status
Not Enrolled
Price
49€
Get Started

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει βάλει σαν στόχο να αποκτήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις σε ότι αφορά το κρασί, να διαμορφώσει την επαγγελματική του προσωπικότητα και να επεκτείνει τις γνώσεις του ώστε να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου της εστίασης και του κρασιού. Ο πελάτης της εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, café) φαίνεται τα τελευταία χρόνια να έχει ανεβάσει τα στάνταρ των απαιτήσεων ως προς την εμπειρία που επιθυμεί να βιώσει επισκεπτόμενος έναν χώρο εστίασης.

Εισηγητής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρηστος Χριστοπουλος είναι Σύμβουλος οίνων και αποσταγμάτων. Εκπαιδευτής πωλητών κρασιού. και παρέχει Συμβουλευτική και εκπαίδευση γύρω από το κρασί.

Όλα τα σεμινάρια είναι μαγνητοσκοπημένα, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να τα παρακολουθήσει κανείς ανά πάσα στιγμή, από τον υπολογιστή, το tablet ή ακόμα κι απ’ το smartphone του.

Η διαδικασία εγγραφης και παρακολούθησης είναι εξαιρετικά εύκολη και δε χρειάζονται δικαιολογητικά

Το Σεμινάριο “Σεμινάριο Κρασιού για επαγγελματίες της εστίασης” απευθύνεται στους εργαζομένους και στους εμπλεκομένους στα επισιτιστικά τμήματα η και μπαρ . Πιο συγκεκριμένα:

  •  Στον ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας τουριστικής μονάδας, που θα το χρησιμοποιήσει ως οδηγό για το τρίπτυχο της επιτυχίας: Σωστή Οργάνωση, Ικανοποίηση του Πελάτη, Ποιοτικό & Θετικό οικονομικό αποτέλεσμα
  •  Στο στέλεχος που ήδη εργάζεται στον Τουρισμό και αποσκοπεί σε περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη
  •  Σε όποιον επιθυμεί να εισέλθει επαγγελματικά για πρώτη φορά στον Τουρισμό, αποκομίζοντας συμπυκνωμένη εκπαιδευτική γνώση, που θα διευκολύνει την προσαρμογή του στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου θα λάβει ο ενδιαφερόμενος Πιστοποιητικό Παρακολούθησης με μοναδικό αριθμό γνησιότητας .

Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους του τομέα Τουρισμού αλλά και επαγγελματίες .

Όλα τα Ξενοδοχειακά Σεμινάρια της Hoteltraining είναι μαγνητοσκοπημένα και διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο

Μετά την εγγραφή είναι στην διάθεση σας για 7 ήμερες να το παρακολουθήσετε όσες φορές το επιθυμείτε ώστε να κρατήσετε και τις σημειώσεις που θέλετε

Scroll to Top