“Σεμινάριο Κρασιού για επαγγελματίες της εστίασης”

Current Status
Δεν έγινε εγγραφή
Price
49€
Get Started

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον έχει βάλει σαν στόχο να αποκτήσει τις δεξιότητες και τις γνώσεις σε ότι αφορά το κρασί, να διαμορφώσει την επαγγελματική του προσωπικότητα και να επεκτείνει τις γνώσεις του ώστε να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις του χώρου της εστίασης και του κρασιού. Ο πελάτης της εστίασης (εστιατόρια, ξενοδοχεία, café) φαίνεται τα τελευταία χρόνια να έχει ανεβάσει τα στάνταρ των απαιτήσεων ως προς την εμπειρία που επιθυμεί να βιώσει επισκεπτόμενος έναν χώρο εστίασης.

Εισηγητής

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Χρηστος Χριστοπουλος είναι Σύμβουλος οίνων και αποσταγμάτων. Εκπαιδευτής πωλητών κρασιού. και παρέχει Συμβουλευτική και εκπαίδευση γύρω από το κρασί.

Η επιτυχής ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου στην Hoteltraining οδηγεί στη λήψη της Βεβαίωσης Παρακολούθησης με την Πιστοποίηση   του διεθνώς αναγνωρισμένου φορεα το The CPD Certification Service με εδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και η οποια πιστοποιεί εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους. , ώστε να τηρούνται όλα τα απαιτούμενα διεθνώς standards.

Το Σεμινάριο “Σεμινάριο Κρασιού για επαγγελματίες της εστίασης” απευθύνεται στους εργαζομένους και στους εμπλεκομένους στα επισιτιστικά τμήματα η και μπαρ . Πιο συγκεκριμένα:

  •  Στον ιδιοκτήτη της μικρής και μεσαίας τουριστικής μονάδας, που θα το χρησιμοποιήσει ως οδηγό για το τρίπτυχο της επιτυχίας: Σωστή Οργάνωση, Ικανοποίηση του Πελάτη, Ποιοτικό & Θετικό οικονομικό αποτέλεσμα
  •  Στο στέλεχος που ήδη εργάζεται στον Τουρισμό και αποσκοπεί σε περαιτέρω επαγγελματική ανέλιξη
  •  Σε όποιον επιθυμεί να εισέλθει επαγγελματικά για πρώτη φορά στον Τουρισμό, αποκομίζοντας συμπυκνωμένη εκπαιδευτική γνώση, που θα διευκολύνει την προσαρμογή του στο πραγματικό εργασιακό περιβάλλον
Scroll to Top