Η Hoteltraining Candidate Member του Διεθνούς Οργανισμού Eurhodip
Η HotelTraining, η πλατφόρμα σεμιναρίων τουριστικών επαγγελμάτων – πρότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, ανοίγει τα φτερά της και αναπτύσσει συνεργασίες με κορυφαίους, διεθνείς εκπαιδευτικούς οργανισμούς. Πιο συγκεκριμένα, η Hoteltraining ξεκίνησε την
Πως μπορούν να μολυνθούν τα τρόφιμα από παθογόνους μικροοργανισμούς σε έναν χώρο εστίασης και τι πρέπει να προσέχουμε;
Της Χριστίνας ΣκουλουδάκηΤο Α και το Ω στους χώρους εστίασης είναι η υγιεινή και η ασφάλεια των χώρων, του προσωπικού και κατ’ επέκταση των ίδιων των πελατών. Για να αποφύγουμε
Πώς να χειριστείτε ένα παράπονο στο εστιατόριο…
Η διαχείριση ενός παραπόνου στο εστιατόριο και όχι μόνο, απαιτεί ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς. Ο στόχος είναι πάντα (ή σχεδόν πάντα, αν μιλάμε για κακόβουλο πελάτη) ένας: να επιλυθεί άμεσα και
Ποια είναι τα τμήματα ενός ξενοδοχείου;
Η σωστή οργάνωση και διοίκηση των ξενοδοχειακών μονάδων είναι το Α και το Ω για την ορθή λειτουργία και θετική απόδοση των ξενοδοχείων και του τουρισμού.Όπως και κάθε άλλη ορθά
Piña Colada – Το εθνικό ποτό του Puerto Rico
Η πρώτη Piña Colada σερβιρίστηκε στις 16 Αυγούστου 1954, στο Caribe Hilton’s Beachcomber Bar στο San Juan, πρωτεύουσα του Πουέρτο Ρίκο. Λίγους μήνες νωρίτερα, ο δημιουργός του, Ramón “Monchito” Marrero, είχε ένα
Hotel Belvedere. Το ξενοδοχείο που έπεσε θύμα της κλιματικής αλλαγής
Στην ταινία «The Goldfinger» του 1964, ο Τζέιμς Μποντ καταδιώκει τον «κακό» στους δρόμους της Ελβετίας, έχοντας ως φόντο τις μαγευτικές Άλπεις. Σε μία από αυτές τις σκηνές, πάνω σε