Οι δημιουργοί του ‘South Park’ ζητάνε απο τους πελάτες να μην αφήνουν φιλοδωρήματα (tips) στο εστιατόριο που διατηρούν, για αυτό πληρώνουν 30$ την ώρα τους εργαζόμενους τους

hotel training

Οι δημιουργοί της σειράς South ParkTrey Parker και Matt Stone θελανε να βγάλουν απο την δύσκολη θέση τους πελάτες του εστιατορίου τους για το ποσα θα δωσουν για φιλοδώρημα.

Στην Αμερική περισσότερο από κάθε άλλη χώρα τα tips ειναι κατι που βάζει τον πελάτη σε σκέψεις

H κουλτούρα των φιλοδωρημάτων στις ΗΠΑ εξυπηρετεί διπλό σκοπό.

α)Είναι ένας τρόπος να δείξει εκτίμηση για την καλή εξυπηρέτηση

β) Βοηθά τους εργαζόμενους να συμπληρώσουν τους χαμηλούς μισθούς τους

Το μέγεθος του φιλοδωρήματος στην Αμερική είναι το 10-25% του συνολικού λογαριασμού πράγμα που το καθιστά το μεγαλύτερο φιλοδώρημα από όλες τις χώρες.

Ο Trey Parker και Matt Stone προσφατα αγορασαν το εστιατόριο. με μεξικάνικη κουζίνα Casa Bonita στο οποιο δεν θελουν να ερχονται σε δυσκολη θεση οι πελατες στο θεμα των tips

Aνταποτοτικά δίνουν μισθό 30$ ώρα στους εργαζόμενους τους

Με τον τροπο αυτόν το προσωπικό του εστιατορίου έχει έναν πολύ καλό , πάνω από τον βασικό μισθό.

Οι 256 υπάλληλοι στο Casa Bonita ειναι πλέον οι πιο ακριβοπληρωμένοι σε όλο το Κολοράντο.

Δηλώνουν πολύ ευχαριστημένοι και από το εργασιακό περιβάλλον αλλά και από τον τροπο με τον οποίο αμείβονται

., Οι δημιουργοί του ‘South Park’ ζητάνε απο τους πελάτες να μην αφήνουν φιλοδωρήματα (tips) στο εστιατόριο που διατηρούν, για αυτό πληρώνουν 30$ την ώρα τους εργαζόμενους τους

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top