Βρετανοί τουρίστες νόμιζαν ότι το βραχιολάκι(all inclusive) αγοράζει τα πάντα…

χωρίς τίτλο 55

BY ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ζευγάρι Βρετανών τουριστών μετέβη σε εστιατόριο στην Παλιά Πόλη, στην πλατεία Ιπποκράτους, θεωρώντας πως μπορεί να φάει και να πιει ελεύθερα, λόγω του πακέτου διακοπών all inclusive που πλήρωσε στο ταξιδιωτικό του πρακτορείο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Η Δημοκρατική» ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είπε πως το ζευγάρι  μετέβη στο κατάστημά του παρήγγειλε, έφαγε, και αφού έδωσε συγχαρητήρια για την ποιότητα του φαγητού και τις παρεχόμενες υπηρεσίες, σηκώθηκε να φύγει χωρίς να πληρώσει τον λογαριασμό. Αφού χαιρέτησαν κι αντί να κατευθυνθούν προς το ταμείο κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, ο ιδιοκτήτης ευγενικά τους «υπενθύμισε» πως έπρεπε να πληρώσουν. Έκπληκτοι έδειξαν τα βραχιολάκια τους στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, λέγοντάς του, πως έχουν πληρώσει πακέτο διακοπών «all inclusive», θεωρώντας προφανώς πως θα είχαν δωρεάν φαγητό και ποτό στα καταστήματα όλου του νησιού.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, τους εξήγησε πως το πακέτο ισχύει μόνο για τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου στο οποίο διαμένουν και τότε το ζευγάρι απορημένο, έβγαλε χρήματα για να πληρώσει τον λογαριασμό και αποχώρησε, αφού συνειδητοποίησε πως τελικά έξω από το ξενοδοχείο, το βραχιολάκι δεν είχε καμιά ισχύ. Όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης, παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και πέρυσι στο κατάστημά του, πάλι στην αρχή της σεζόν με πελάτες που θεώρησαν ότι το all inclusive πακέτο διακοπών που πλήρωσαν, επεκτείνεται στις επιχειρήσεις όλου του νησιού.  

Πηγή:www.dimokratiki.gr 

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top