8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα. Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

τρολευ ξενοδοχειου εστιατοριοου

Τα εστιατόρια αναζητούν συνεχώς τρόπους να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Η εμπειρία δεν περιορίζεται πλέον μόνο στη γεύση των πιάτων, αλλά επεκτείνεται και στον τρόπο παρουσίασης τους. Και εδώ είναι που εμφανίζεται το τρόλεϊ (καρότσι σερβιρισμάτος), ένα στοιχείο που αλλάζει το παιχνίδι της εστιατοριακής εμπειρίας. Τα τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα τμήματα food and beverage και ειναι ιδανικό για να σερβίρετε δημιουργίες με τον πιο εντυπωσιακό και luxury τρόπο! Φροντίστε τους πελατες και τους επισκέπτες σας με άνεση, πρωτοτυπία και μία νότα πολυτέλειας

  1. Τρόλεϊ Τυριών

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το τυρί σε πολλές χώρες αποτελεί σημαντική προσθήκη σε ένα γεύμα . Όταν θέλετε να παρουσιάσετε μια εκτενής ποικιλία τυριών, η επιλογή ενός καροτσιού τυριών είναι μονόδρομος. Ένα απλό καρότσι με δύο επίπεδα είναι κατάλληλο: το άνω για την επίδειξη των τυριών και σερβίρισμα, το κάτω για την προετοιμασία των υλικών.

2. Flambé (Φλαμπέ) ή Gueridon Τρόλεϊ

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το τραπεζάκι αυτό έχει ως σκοπό την παρουσίαση της τεχνικής θερμική επεξεργασίας μπροστά στο πελάτη ενός εστιατορίου. Δεν θα το βρείτε  σε πολλά εστιατόρια και ο λόγος ειναι ο ειδικός εξοπλισμός και ο κατάλληλος χρήστης, με αποτέλεσμα να εφαρμόζετε σε fine dining εστιατόρια ως επι τω πλειστον . Η τεχνικη αυτη γινεται με τηγάνια όπου γίνεται και η χρήση θερμικής  επεξεργασίας τροφίμου “σοτέ” αλλα και “flambé” με την οποία τελειώνουμε το μαγείρεμα του τρόφιμου και σερβίρουμε είτε σε κάποιο  πιάτο

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

3. Hors D’ Oeuvre Τρόλεϊ

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το συγκεκριμένο τρόλεϊ έχει ορεκτικά τα οποία θα προετοιμάσουν τον ουρανίσκο για τα επόμενα πιάτα του μενού.

4. Τρόλεϊ Σαλάτας

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους


Τα Τρόλεϊ σαλάτας συνήθως περιλαμβάνουν διάφορων ειδών σαλατικά και μια ποικιλία απο σάλτσες, τα οποία ο πελάτης εάν επιθυμεί ζητάει να αναμίξουν και τα ταιριάζει για να δημιουργήσει μια σαλάτα. Η παρασκευή γίνεται από το προσωπικό εξυπηρέτησης στο Τρόλεϊ.

5. Τρόλεϊ Επιδορπίου

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το Τρόλεϊ επιδορπίων βοηθάει στις πωλήσεις επιδορπίων. Οι πελάτες είναι πιο πιθανό να παραγγείλουν ένα επιδόρπιο αν μπορούν να δουν τι είναι διαθέσιμο, και την εμφάνιση του. Μπορεί επίσης να χτιστεί μπροστά στον πελάτη ένα επιδόρπιο όπως για παράδειγμα ένα μιλφέιγ

6. Τρόλεϊ Carving

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Χρησιμοποιείται για να κόβεται το κρέας στο τραπέζι του πελάτη. . Ο χειριστής του Τρόλεϊ , επίσης γνωστός ως trancheur, είναι υπεύθυνος για το Carving που γίνεται στο μπουφέ και στο καρότσι Carving

7. Τρόλεϊ Κρασιών

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το Τρόλεϊ κρασιού αποθηκεύει και εκθέτει κρασιά και ο άνθρωπος που παρέχει αυτήν την υπηρεσία είναι Sommelier 

8. Τρόλεϊ Λικέρ και Ποτών

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Είτε πρόκειται για ένα λικέρ, bourbon η άλλο ποτέ. Το συγκεκριμένο είναι εδώ για να σερβίρει το ποτό που επιθυμείς στο τραπέζι σου

Το Τρόλεϊ σερβιρισμάτος δεν είναι απλώς ένα εργαλείο στην υπηρεσία ενός εστιατορίου, αλλά ένα στοιχείο που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την απόλαυση του φαγητού. Είναι μια τέχνη που συνδυάζει την κομψότητα με την λειτουργικότητα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους πελάτες.

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Τα online σεμινάρια της Hoteltraining είναι ασύγχρονα και απευθύνονται σε εργαζόμενους στον τουρισμό, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη ξενοδοχεικών καταλυμάτων αλλά και σε αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους. Τα μαθήματα παρέχονται αποκλειστικά οnline και επιτρέπουν στον καθένα να τα παρακολουθήσει με την άνεσή του οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Το κόστος είναι 49 ευρώ μαζί με το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Μάθε περισοτερα ΕΔΩ

Η Hoteltraining συνεργάζεται με συγκεκριμένες ξενοδοχειακές επιχείρησεις στην Ελλάδα και μετά από αξιολόγηση για τις συνθήκες εργασίας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης στα συγκεκριμένα, προωθεί τα βιογραφικά των συμετεχόντων στα σεμινάρια εάν το επιθυμούν

staffrooms
Uncategorized
sarras

Δωμάτια Προσωπικού(Staff Rooms) Ξενοδοχείου: Επένδυση στη Συνολική Απόδοση και Ικανοποίηση του Προσωπικού

Η παροχή κατάλληλων συνθηκών διαβίωσης για το προσωπικό ενός ξενοδοχείου δεν είναι απλώς μια ένδειξη φροντίδας, αλλά αποτελεί κρίσιμο παράγοντα για την ευημερία και την απόδοση του προσωπικού. Ένα ευτυχισμένο και ικανοποιημένο προσωπικό μεταφράζεται σε καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες

Διάβασε το άρθρο
Lost&Found
Uncategorized
sarras

Διαδικασία Lost and Found στα ξενοδοχεία

Σύμφωνα με δεδομένα από τον ξενοδοχειακό κλάδο, το 52% των ταξιδιωτών παραδέχονται ότι ξεχνάνε αντικείμενα μετά την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο που διαμένανε Mια υπηρεσία που τα ξενοδοχεία συνήθως δεν δίνουν την δέουσα προσοχή είναι η αναζήτηση και εύρεση

Διάβασε το άρθρο
fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top