8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα. Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

τρολευ ξενοδοχειου εστιατοριοου

Τα εστιατόρια αναζητούν συνεχώς τρόπους να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Η εμπειρία δεν περιορίζεται πλέον μόνο στη γεύση των πιάτων, αλλά επεκτείνεται και στον τρόπο παρουσίασης τους. Και εδώ είναι που εμφανίζεται το τρόλεϊ (καρότσι σερβιρισμάτος), ένα στοιχείο που αλλάζει το παιχνίδι της εστιατοριακής εμπειρίας. Τα τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα τμήματα food and beverage και ειναι ιδανικό για να σερβίρετε δημιουργίες με τον πιο εντυπωσιακό και luxury τρόπο! Φροντίστε τους πελατες και τους επισκέπτες σας με άνεση, πρωτοτυπία και μία νότα πολυτέλειας

  1. Τρόλεϊ Τυριών

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το τυρί σε πολλές χώρες αποτελεί σημαντική προσθήκη σε ένα γεύμα . Όταν θέλετε να παρουσιάσετε μια εκτενής ποικιλία τυριών, η επιλογή ενός καροτσιού τυριών είναι μονόδρομος. Ένα απλό καρότσι με δύο επίπεδα είναι κατάλληλο: το άνω για την επίδειξη των τυριών και σερβίρισμα, το κάτω για την προετοιμασία των υλικών.

2. Flambé (Φλαμπέ) ή Gueridon Τρόλεϊ

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το τραπεζάκι αυτό έχει ως σκοπό την παρουσίαση της τεχνικής θερμική επεξεργασίας μπροστά στο πελάτη ενός εστιατορίου. Δεν θα το βρείτε  σε πολλά εστιατόρια και ο λόγος ειναι ο ειδικός εξοπλισμός και ο κατάλληλος χρήστης, με αποτέλεσμα να εφαρμόζετε σε fine dining εστιατόρια ως επι τω πλειστον . Η τεχνικη αυτη γινεται με τηγάνια όπου γίνεται και η χρήση θερμικής  επεξεργασίας τροφίμου “σοτέ” αλλα και “flambé” με την οποία τελειώνουμε το μαγείρεμα του τρόφιμου και σερβίρουμε είτε σε κάποιο  πιάτο

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

3. Hors D’ Oeuvre Τρόλεϊ

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το συγκεκριμένο τρόλεϊ έχει ορεκτικά τα οποία θα προετοιμάσουν τον ουρανίσκο για τα επόμενα πιάτα του μενού.

4. Τρόλεϊ Σαλάτας

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους


Τα Τρόλεϊ σαλάτας συνήθως περιλαμβάνουν διάφορων ειδών σαλατικά και μια ποικιλία απο σάλτσες, τα οποία ο πελάτης εάν επιθυμεί ζητάει να αναμίξουν και τα ταιριάζει για να δημιουργήσει μια σαλάτα. Η παρασκευή γίνεται από το προσωπικό εξυπηρέτησης στο Τρόλεϊ.

5. Τρόλεϊ Επιδορπίου

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το Τρόλεϊ επιδορπίων βοηθάει στις πωλήσεις επιδορπίων. Οι πελάτες είναι πιο πιθανό να παραγγείλουν ένα επιδόρπιο αν μπορούν να δουν τι είναι διαθέσιμο, και την εμφάνιση του. Μπορεί επίσης να χτιστεί μπροστά στον πελάτη ένα επιδόρπιο όπως για παράδειγμα ένα μιλφέιγ

6. Τρόλεϊ Carving

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Χρησιμοποιείται για να κόβεται το κρέας στο τραπέζι του πελάτη. . Ο χειριστής του Τρόλεϊ , επίσης γνωστός ως trancheur, είναι υπεύθυνος για το Carving που γίνεται στο μπουφέ και στο καρότσι Carving

7. Τρόλεϊ Κρασιών

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Το Τρόλεϊ κρασιού αποθηκεύει και εκθέτει κρασιά και ο άνθρωπος που παρέχει αυτήν την υπηρεσία είναι Sommelier 

8. Τρόλεϊ Λικέρ και Ποτών

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Είτε πρόκειται για ένα λικέρ, bourbon η άλλο ποτέ. Το συγκεκριμένο είναι εδώ για να σερβίρει το ποτό που επιθυμείς στο τραπέζι σου

Το Τρόλεϊ σερβιρισμάτος δεν είναι απλώς ένα εργαλείο στην υπηρεσία ενός εστιατορίου, αλλά ένα στοιχείο που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την απόλαυση του φαγητού. Είναι μια τέχνη που συνδυάζει την κομψότητα με την λειτουργικότητα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους πελάτες.

., 8 τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα Food and Beverage τμήματα.  Hors D’ Oeuvre, Flambé, Gueridon, Carving αναμεσα τους

Τα online σεμινάρια της Hoteltraining είναι ασύγχρονα και απευθύνονται σε εργαζόμενους στον τουρισμό, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη ξενοδοχεικών καταλυμάτων αλλά και σε αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους. Τα μαθήματα παρέχονται αποκλειστικά οnline και επιτρέπουν στον καθένα να τα παρακολουθήσει με την άνεσή του οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Το κόστος είναι 49 ευρώ μαζί με το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Μάθε περισοτερα ΕΔΩ

Η Hoteltraining συνεργάζεται με συγκεκριμένες ξενοδοχειακές επιχείρησεις στην Ελλάδα και μετά από αξιολόγηση για τις συνθήκες εργασίας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης στα συγκεκριμένα, προωθεί τα βιογραφικά των συμετεχόντων στα σεμινάρια εάν το επιθυμούν

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top