Skyrocket Your Productivity and Achieve Success with Hoteltraining.gr Σεμινάρια τουρισμού στην Ελλάδα.

Σεμινάρια Τουρισμού

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε μια πραγματικότητα έκτακτα κατα την διάρκεια της πανδημίας σε φοιτητές και σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων. Με αυτή τη μεγάλη μετάβαση στο τρόπο διδασκαλίας και μάθησης υπογραμμίστηκαν οι διαφορές μεταξύ των δύο τρόπων εκπαίδευσης, όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε μίας.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση τουρισμού

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες, τη σύγχρονη και την ασύγχρονη. Στην πρώτη εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι αλληλεπιδρούν εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο, ενώ με τη δεύτερη η μελέτη, η αξιολόγηση και η επικοινωνία δεν γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Οι δύο μέθοδοι σαφώς και μπορούν να συνδυαστούν ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων.

Στα πλεονεκτήματα της συγκαταλέγονται η μεγαλύτερη συμπεριληπτικότητα ατόμων , η εξοικονόμηση χρόνου και η εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες. Στα μείον της θα μπορούσε κάποιος να πει ότι καθώς είναι πιο απρόσωπη από την δια ζώσης αυτό να αποθαρρύνει κάποιος εκπαιδευόμενους που θα επωφελούνταν από ένα υποστηρικτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Σεμινάριο Protel

Διαχείριση παραπόνων

Διαδικτυακά Reviews

Εξυπηρέτηση Πελατών

Housekeeping-Oροφοκομία

Barista

Wine Seminar

Υποδοχή Front Office

., Skyrocket Your Productivity and Achieve Success with Hoteltraining.gr Σεμινάρια τουρισμού στην Ελλάδα.

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top