Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

chef cook plate 2585791

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν.

Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής on-line. Σε μόλις 2 χρόνια ζωής, το Scoolinary έχει ήδη πάνω απο 180 μαθήματα μαγειρικής on-demand. Τα μαθήματα ειναι μικρα σε διάρκεια ομως to the point

., Δοκιμάσαμε  την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές  είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Mοριακή γαστρονομία, brunch, tapas αλλά και Ελληνική κουζίνα ,η ποικιλία των μαθημάτων είναι πραγματικά τεράστια

Οι σεφ που διδάσκουν Viviana Varese Paco Pérez αλλα και πολλοί αλλοι με αστέρια Michelin εγγυούνται οτι θα λαβει τις γνώσεις που ψάχνει κάποιος

Εμείς παρακολουθήσαμε το “finger food” με καθήγητη τον κάτοχο 2 αστεριών Michelin Ramón Freixa και σας παραθέτουμε τις εντυπώσεις μας

1)Οι 12 συνταγές που παρουσίασε ήταν πραγματικά μοναδικές και κατανοητές ακόμα και από κάποιον με μέτριες γνώσεις μαγειρικής

2)Το μάθημα είναι σε μορφή βίντεο και ο καθηγητής μιλάει ισπανικά όμως υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι.Το Scoolinary έχει έδρα την Ισπανία όποτε τα μαθήματα είναι ως επίθεση το πλείστων στα Ισπανικά.

3)Το μάθημα ήταν value for money καθως υπήρχε εκπτωση 70% την συγκεκριμένη περίοδο ομως και η κανονική τιμή της συνδρομής ειναι δελεαστική

4)Πήραμε πιστοποιητικό παρακολούθησης

5)Θα το συστήναμε σε όσους μπορούν να διαβάσουν τους αγγλικούς υπότιτλους(υπάρχουν υπότιτλοι και σε άλλες γλώσσες αλλά όχι στα Ελληνικά

6)H διάρκεια του συγκεκριμένου μαθήματος ήταν 2 ώρες όμως που σε κάποιους ίσως φαίνονται λίγες όμως πραγματικά μάθαμε πολλά και άξιζε κάθε λεπτό

7)Η εγγραφή ήταν εύκολη και γρήγορη

Κάθε μήνα προστίθενται μαθήματα και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε το “Ramen”με τον John Husby που θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο

Η Hoteltraining στην Ελλάδα είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε αυτήν την φιλοσοφία και προσφέρει καινοτόμα εξ αποστάσεως σεμινάρια τουριστικών επαγγελμάτων με έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές

., Δοκιμάσαμε  την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές  είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top