Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

ferry boat ship ocean 123059

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό.

Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία.

., Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Αυτό το ποσό είτε προστίθεται στο “πακέτο” που θα προπληρώσει ο επιβάτης είτε θα πληρωθεί κατα το check out οπου θα ζητήσει να πληρώσει τα extra εαν υπάρχουν. Το ποσό αυτό διανέμεται ισομερώς σε όλο το ξενοδοχειακό προσωπικό του πλοίου.

Παραδοσιακά στην στεριά το φιλοδώρημα, tip η μπουρμπουάρ αποτελεί συνήθη άτυπη τακτική επιβράβευσης για μία υπηρεσία που μας παρείχε ένα μεμονωμένο άτομο η μία ομάδα ατόμων και που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι

Στην περίπτωση της κρουαζιέρας όμως την στιγμή που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από συγκεκριμένα άτομα πως μπορούμε να δώσουμε φιλοδώρημα με τον παραδοσιακό τρόπο?

Παρά το γεγονός ότι το ποσό χρεώνεται στον λογαριασμό σας, σε ορισμένες εταιρείες έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε από τη ρεσεψιόν του πλοίου ειδικό έντυπο με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε το ποσό του φιλοδωρήματος ή να το ακυρώσετε ανάλογα με την επιθυμία σας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δώσετε το φιλοδώρημα στο προσωπικό που σας έχει περιποιηθεί κατα την διάρκεια της κρουαζιέραςσας.

., Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

dubai, burj al arab, sails a ship-939844.jpg
Uncategorized
sarras

To Dubai με 13.000 εστιατόρια και καφέ, έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας εμπνευσμένος γαστρονομικός προορισμός

Το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι βάζει τον επισιτιστικό κλάδο στο επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης του Dubai στην εναρκτήρια έκθεση Dubai Gastronomy Industry Report Το Gastronomy Report το οποίο θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση επιβεβαιώνει τις καταναλωτικές

Διάβασε το άρθρο
chef, dishes, restaurant-5993951.jpg
Uncategorized
Vassilios Canellos

Ανάλυση κόστους εστιατορίου και οι 4 κύριες πηγές δαπανών

Η κατανόηση και ο έλεγχος των 4 πιο βασικών πηγών κόστους ενός εστιατορίου θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν το αποτέλεσμα τους. Μία από τις κύριες προκλήσεις της λειτουργίας ενός εστιατορίου είναι η κατανόηση και η διαχείριση των διαφόρων δαπανών

Διάβασε το άρθρο
restaurant, furniture, interiors-1837150.jpg
Uncategorized
papadakispaul

Πώς ένα ξενοδοχείο έπληξε ανεπανόρθωτα τη φήμη του…

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν αντιλαμβάνονται ότι το περιβάλλον έχει αλλάξει. Οι εταιρείες αυτές “κλείνουν τα μάτια’’ στην παντοδυναμία των social media και φυσικά των sites που φιλοξενούν κριτικές. Εξακολουθούν να λειτουργούν με όρους που ίσχυαν πριν 20

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top