Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

1

Τα σεμινάρια εξ αποστάσεως εκπαίδευσης για επαγγελματίες του τουρισμού έχουν αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον το τελευταίο καιρό. Και αυτό διότι η σημασία του τουρισμού σε πολλές χώρες έχει οδηγήσει σε αύξηση της κατάρτισης και της επαγγελματικής ανάπτυξης του εργατικού δυναμικού. Αν ο αγαπημένος σου κλάδος είναι ο τουρισμός και η φιλοξενία και προσπαθείς να προχωρήσεις στην καριέρα αυτή, εξέτασε αυτή την επιλογή από την Hotel Training. Η Hotel Training όπως θα δούμε αναλυτικά παρακάτω, είναι μια εταιρεία που παρέχει online σεμινάρια επαγγελματικής κατάρτισης για να βοηθήσει τους ανθρώπους να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους στον κλάδο της φιλοξενίας. Η πλατφόρμα προσφέρει μια ποικιλία μαθημάτων που απευθύνονται σε κάθε επίπεδο. Υπάρχουν μαθήματα για αρχάριους, αλλά και για έμπειρους εργαζόμενους που προσπαθούν να ξεχωρίσουν.

Διάβασε παρακάτω για να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες!

Το μέλλον των τουριστικών επαγγελμάτων.

Ο τουρισμός είναι ο πιο δημοφιλής και μεγαλύτερος επίσημος τομέας στον κόσμο, με συνολική συνεισφορά στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) 2,5% παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα Παγκόσμιο Συμβούλιο Ταξιδιών και Τουρισμού η βιομηχανία του τουρισμού τα επόμενα χρόνια θα παρουσιάζει σταδιακά και αυξητικά ποσοστά χρόνο με το χρόνο και αναμένεται να φτάσει ετήσιο μέσο ρυθμό ανάπτυξης 5,8% από το 2022 στο 2023, συγκριτικά με αύξηση 2,7% στο παγκόσμιο ΑΕΠ.(Πηγή Fortune Greece)

., Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Εκτός από την άμεση απασχόληση, ο τουρισμός έχει τεράστιο έμμεσο αντίκτυπο στην απασχόληση μέσω του πολλαπλασιαστικού του αποτελέσματος, το οποίο αυξάνει τα εισοδήματα και υποστηρίζει τη δημιουργία θέσεων εργασίας σε πολλούς διαφορετικούς τομείς.

Το εύρος απασχόλησης στο συγκεκριμένο κλάδο είναι αρκετά μεγάλο. Οι επαγγελματίες του τουρισμού εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές του κλάδου αυτού, από τον σχεδιασμό και την πώληση εκδρομών έως τη διαχείριση θέρετρων ή εθνικών πάρκων. Οι επαγγελματίες του τουρισμού μπορεί να ειδικεύονται σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές του κόσμου ή σε τομείς όπως η διαχείριση της πολιτιστικής κληρονομιάς, η διαχείριση της προστασίας του περιβάλλοντος, η βιώσιμη ανάπτυξη, το ανθρώπινο δυναμικό, οι σε ταξιδιωτικές και αεροπορικές εταιρείες. Παρατηρείς λοιπόν, ότι δεν περιλαμβάνει μόνο τα ξενοδοχεία, όπως πολλοί πιστεύουν.

Θα έχεις ακούσει σίγουρα κάποια στιγμή μέχρι τώρα, ότι ο τουρισμός είναι η “βαριά βιομηχανία” της χώρας μας. Οπότε αν θέλεις και εσύ να μπεις δυναμικά σε αυτό το χώρο απλά δες την επόμενη παράγραφο. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση αυτού του ονείρου!

Τι είναι η hotel training &πώς θα σε βοηθήσει

Η Hotel training είναι μια πλατφόρμα που παρέχει online σεμινάρια (εξ αποστάσεως),όπως είδαμε παραπάνω. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι όλα τα σεμινάρια, μπορείς να τα παρακολουθήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από μια απλοποιημένη διαδικασία που σου δίνει την ευκαιρία να την ολοκληρώσεις ακόμα κι αν δεν έχεις μεγάλη εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

Επίσης, τα σεμινάρια είναι και για αρχάριους αλλά και για επαγγελματίες του χώρου. Οπότε, μπορείς να τα παρακολουθήσεις είτε αν ξεκινάς τη καριέρα σου, είτε αν θέλεις να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου.

Όσον αφορά τους εισηγητές μας της Hotel Training είναι το σημαντικότερο μέρος του οράματος , καθώς είναι αυτοί που προσφέρουν τα τόσο υψηλής ποιότητας σεμινάρια. Είναι στελέχη όλοι τους που σχετίζονται με την εκπαίδευση στον Τουριστικό τομέα, επιλέχθηκαν με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να προσφέρουν -πέρα από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο – εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες. Σε σένα που διαβάζεις τώρα για εμάς!

Διαθέσιμα σεμινάρια- Επίλεξε το αγαπημένο σου!

Διατίθενται τα ακόλουθα σεμινάρια:

  • Σεμινάριο “Οροφοκομία-Housekeeping”
  • Σεμινάριο “Υποδοχή-Front Office”
  • Σεμινάριο “Διαχείριση Παραπόνων”
  • Σεμινάριο “Hospitality Customer Service”
  • Σεμινάριο “56 Πρακτικές Μάρκετινγκ για Μικρά Ξενοδοχεία”
  • Σεμινάριο “Ξενοδοχειακό Bar”
  • Σεμινάριο “WINE SEMINAR”
  • Σεμινάριο “Barista Skills”
  • Σεμινάριο “Μάρκετινγκ στην Εστίαση”
  • Σεμινάριο “Διαχείριση Διαδικτυακών Κριτικών”
  • Σεμινάριο “Food and Beverage”
  • Σεμινάριο “HACCP Ασφάλεια και Υγιεινή Τροφίμων”
  • Σεμινάριο “Hotel Revenue Μanagement”
  • Σεμινάριο “HEALTH AND SAFETY”
  • Σεμινάριο “Κολυμβητικές Δεξαμενές- Συμβουλές -Οδηγίες”
  • Σεμινάριο “Σύνταξη Επαγγελματικού Βιογραφικού και Προετοιμασία Συνέντευξης”
, Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Γνησιότητα πιστοποιητικών της πλατφόρμας Hoteltraining

Η Hotel Τraining είναι μέλος του διεθνούς οργανισμού EURHODIP, έναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και Τουριστικές σχολές παγκόσμιας φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες.

Μέλος του The CPD Group από το 2021 με έδρα το Ηνωμένο Βασιλειο και πιστοποιημένη πλατφορμα η οποία παρέχει Online σεμινάρια για εργαζομένους στο τουρισμό σύμφωνα με τα πρότυπα της CPD Group.

Η γνησιότητα των πιστοποιητικών της πλατφόρμας μπορεί να πιστοποιηθεί από την εισαγωγή του μοναδικού αύξοντα αριθμού που αναγράφεται στο πιστοποιητικό σου στο πεδίο στην πλατφόρμα

Γιατί να επιλέξεις τη Hotel Training

  • Eγγραφή και Παρακολούθηση 24 ώρες το 24ωρο
  • Πιστοποιητικό Παρακολούθησης
  • Αναγνωρισμένοι Εισηγητές
  • Εξαιρετικά εύκολη διαδικασία εγγραφής και παρακολούθησης
  • Παρακολούθηση από Smartphone-Tablet-Υπολογιστή
  • Μοναδικός αριθμός Γνησιότητας
  • Ταχύρυθμα σεμινάρια
  • Η τιμολογιακή πολιτική της Hotel Training έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να είναι προσβάσιμα σε όλους!
  • Είμαστε οι καλύτεροι στο κλάδο μας και το επιβεβαιώνουμε!

Σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες χρόνο για να μάθεις περισσότερα για τα εξ αποστάσεως σεμινάρια μας και τα οφέλη που προσφέρουν. Ελπίζουμε ότι μπορέσαμε να ρίξουμε λίγο φως στο θέμα. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας μεσω του Live Chat /τηλεφωνικά /email

., Εξ Αποστάσεως Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top