Ξενοδοχείο έκανε διπλοκράτηση σε δωμάτιο νύφης. Μια ιστορία για γέλια και για κλάματα

Reservation

Μια νύφη έμεινε κυριολεκτικά στον δρόμο για λίγο τουλαχιστον όταν συνειδητοποίησε ότι το ξενοδοχείο είχε κάνει διπλοκράτηση στην σουίτα τους.

Η Έμιλι και η οικογένειά της είχαν κλείσει μια σουίτα για να μείνουν στο ξενοδοχείο Marriott στο Newport Beach της Καλιφόρνια το βράδυ πριν από τον δεύτερο γάμο της μαμάς της, αλλά αποδείχθηκε καταστροφικό όταν βρήκαν αγνώστους να βρίσκονται στο δωμάτιό τους.

Οπως βλέπουμε ακόμα και μεγάλοι ξενοδοχειακοί κολοσσοί οπως η Mariott κανουν λάθη

., Ξενοδοχείο έκανε διπλοκράτηση σε δωμάτιο νύφης. Μια ιστορία για γέλια και για κλάματα

Δημοσιεύοντας η Έμιλι το απρόσμενο αυτο γεγονός σε βίντεο το οποιο φυσικά έγινε Viral στο TikTok, η μαμά φαίνεται αναστατωμένη ενώ μιλάει στο τηλέφωνο με την υποδοχή.

Κοιτάζοντας την κόρη της να τραβάει βίντεο, την ρωτά: “Είμαι στην κάμερα; μου κάνει κάποιος φάρσα αυτή τη στιγμή;” και συνεχίζει στο τηλέφωνο να μιλάει με την υποδοχή «Μόλις μπήκα στο δωμάτιο στο οποίο μόλις μου δώσατε τα κλειδιά και ειναι κατι κυρίες ήδη μέσα», λέει στο προσωπικό στο τηλέφωνο, επιβεβαιώνοντας κιόλας ότι ο αριθμός του δωματίου της είναι 1508.

Η Έμιλι περιέγραψε το βίντεο ως «όταν το ξενοδοχείο σου κάνει διπλόκράτηση στο δωμάτιο σου και μπαίνεις και βλέπει στο ντους γυναίκες να κάνουν μάσκες ομορφίας το βράδυ πριν από την ημέρα του γάμου σου».

Στο δεύτερο κλιπ, η άλλη που ήταν ήδη στο δωμάτιο παραπονιέται έντονα και βρίζοντας στον υπεύθυνο της υποδοχής.

“Μόλις έβαλες μια ολόκληρη οικογένεια στο δωμάτιό μου στις 23.30 την ωρα που κάναμε ντους. Νομίζαμε ότι μας ληστεύουν. Είμαι [στο δωμάτιο] 1508, τους και η νύφη επίσης δωμάτιο 1508.”

Στη συνέχεια ζητά αποζημίωση, συμπεριλαμβανομένης μιας δωρεάν διαμονής και για την οικογένεια της Έμιλi.
Ο διευθυντής φαίνεται να ζητά συγγνώμη από τους επισκέπτες και να τους λέει ότι θα γράψει τα πάντα σε χαρτιά επειδή το σύστημα υπολογιστή του ξενοδοχείου είναι εκτός λειτουργίας.

Η Έμιλι εξήγησε αργότερα ότι το θέμα επιλύθηκε και στην οικογένειά της δόθηκε ένα νέο δωμάτιο για τη διαμονή.

., Ξενοδοχείο έκανε διπλοκράτηση σε δωμάτιο νύφης. Μια ιστορία για γέλια και για κλάματα

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top