Ο Κανόνας Tων 100 Ωρών Kαι Πώς Να Ξεχωρίσεις Στηv Εργασία σου
Ο δρόμος προς την τελειότητα στον επαγγελματικό χώρο απαιτεί αφοσίωση, στόχευση και συστηματική αυτοβελτίωση. Σε αυτήν τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, ο “Κανόνας των 100 Ωρών” αναδεικνύεται ως
Τα λάθη σε μια επιχείρηση είναι αναπόφευκτα και καθημερινά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση
Το όνομα του Tom Watson είναι συνώνυμο με την IBM και την κορυφαία θέση της εταιρείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, η ιστορία του
Η αεροπορική εταιρεία που ξεκίνησε εθελοντική πολιτική ζύγισης επιβατών της για συλλογή δεδομένων
Η Finnair, αεροπορική εταιρεία της Φινλανδίας, αναφέρει ότι η δοκιμή ζυγισης των επιβατων των αεροσκαφων της είναι εθελοντική και θα βοηθήσει στην εκτίμηση του βάρους του φορτίου των αεροπλάνων πριν
Ξεκινάς εργασία σε ένα νέο ξενοδοχείο; Κάνε τα παρακάτω για μια πιο ομαλή έναρξη
Θα ξεκινήσεις σύντομα σε νέο ξενοδοχείο εργασία και ανυπομονείς; Ανησυχείς όμως για τον χώρο εργασίας και τις συνθήκες αυτής; Κάθε αρχή είναι δυσκολη.Άλλωστε, σε κάθε νέα θέση χρειάζεσαι περίοδο προσαρμογής , ώστε να
Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)
Στο “Enoteka Maria,” ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης, ο Τζόντι Σκαραβέλα έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο όπου μαγειρεύουν γιαγιάδες από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2006,
Πως θα ήταν ο ιδανικός σερβιτόρος;
Ο ιδανικός σερβιτόρος δεν είναι μια ουτοπική έννοια ούτε ένα άπιαστο όνειρο. Είναι ένας συνδυασμός από χαρακτηριστικά, άλλα έμφυτα που συνθέτουν τον χαρακτήρα του κι άλλα επίκτητα που αποτελούν το