HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα

Μία έκθεση παγκοσμίου επιπέδου horeca hoteltraining

Η HORECA έρχεται 9-12 Φεβρουαρίου 2024 και φέρνει μαζί της τάσεις, καινοτομίες & deals εκατομμυρίων.

Η έκθεση HORECA έχει καταφέρει να αποτελεί έναν καταξιωμένο εκθεσιακό θεσμό Διεθνών προδιαγραφών, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει χιλιάδες επαγγελματίες απ’ όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων, που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα, με τη Φιλοξενία και θέτει τις βάσεις για επενδύσεις και συμφωνίες εκατομμυρίων.

Έτσι, λοιπόν, και η διοργάνωση του 2024, θα αποτελέσει τον τόπο συνάντησης και ενημέρωσης δυναμικών επιχειρηματιών, που οραματίζονται, εξελίσσονται και ακολουθούν τις τάσεις της εποχής.

Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες των εταιρειών, που συμμετέχουν στη HORECA, καλύπτουν όλα όσα αφορούν την κατασκευή, τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των Ξενοδοχείων, των τουριστικών καταλυμάτων γενικότερα, καθώς και όλων των χώρων Μαζικής Εστίασης και Καφεστίασης. Η έκθεση αναπτύσσεται και στις 4 αίθουσες (Halls) του εκθεσιακού κέντρου METROPOLITAN EXPO. Tα προϊόντα των εκθετών παρουσιάζονται ομαδοποιημένα σε τομείς ανά αίθουσα.

500 εκθέτες θα συναντήσουν από κοντά τους συνεργάτες τους, θα τους παρουσιάσουν τα νέα τους προϊόντα και τις custom λύσεις, που προσφέρουν, θα κάνουν networking, θα συστηθούν σε νέους επιχειρηματίες, που ψάχνουν ό,τι νεότερο και καλύτερο υπάρχει και όλοι μαζί θα συμβάλλουμε στο να κρατήσουμε τον πήχη της ελληνικής Φιλοξενίας ψηλά.

Καινοτομία, έμπνευση, τάσεις δίνουν ραντεβού εδώ!

Συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της αγοράς, cooking shows με βραβευμένους chefs από την Ελλάδα και το εξωτερικό, πρωταθλήματα καφέ και cocktail, που θα συγκεντρώσουν τα κορυφαία ονόματα των coffee & bar industries, ημερίδες και συνέδρια που θα υποδεχτούν εκπροσώπους από global brands του hospitality… Για ακόμα μία φορά, η έκθεση θα αποτελέσει έναν τόπο ενημέρωσης και έμπνευση. Στόχος της έκθεσης HORECA, μέσα από το πλήθος των διάσημων πλέον εκδηλώσεων, που διοργανώνει (HORECA LAB, Gastronomy Lab, Beer & Spirits Show, Coffee Events, International Hospitality Forum), είναι να προσφέρει στους επιχειρηματίες τα απαραίτητα «εργαλεία», τη γνώση και ενημέρωση για να αντιμετωπίσουν με τον καλύτερο τρόπο τις σύγχρονες προκλήσεις, να αναβαθμιστούν και να παραμείνουν ανταγωνιστικές.

, HORECA 2024: Το μεγαλύτερο event για τα Ξενοδοχεία & την Εστίαση στην Ελλάδα

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top