Skyrocket Your Productivity and Achieve Success with Hoteltraining.gr Σεμινάρια τουρισμού στην Ελλάδα.

Σεμινάρια Τουρισμού

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε μια πραγματικότητα έκτακτα κατα την διάρκεια της πανδημίας σε φοιτητές και σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων. Με αυτή τη μεγάλη μετάβαση στο τρόπο διδασκαλίας και μάθησης υπογραμμίστηκαν οι διαφορές μεταξύ των δύο τρόπων εκπαίδευσης, όπως επίσης και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της κάθε μίας.

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση τουρισμού

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση μπορεί να χωριστεί σε δύο κατηγορίες, τη σύγχρονη και την ασύγχρονη. Στην πρώτη εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι αλληλεπιδρούν εξ αποστάσεως σε πραγματικό χρόνο, ενώ με τη δεύτερη η μελέτη, η αξιολόγηση και η επικοινωνία δεν γίνονται σε πραγματικό χρόνο. Οι δύο μέθοδοι σαφώς και μπορούν να συνδυαστούν ώστε να προσαρμόζονται στις ανάγκες εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων.

Στα πλεονεκτήματα της συγκαταλέγονται η μεγαλύτερη συμπεριληπτικότητα ατόμων , η εξοικονόμηση χρόνου και η εξοικείωση με τις νέες τεχνολογίες. Στα μείον της θα μπορούσε κάποιος να πει ότι καθώς είναι πιο απρόσωπη από την δια ζώσης αυτό να αποθαρρύνει κάποιος εκπαιδευόμενους που θα επωφελούνταν από ένα υποστηρικτικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Σεμινάριο Protel

Διαχείριση παραπόνων

Διαδικτυακά Reviews

Εξυπηρέτηση Πελατών

Housekeeping-Oροφοκομία

Barista

Wine Seminar

Υποδοχή Front Office

., Skyrocket Your Productivity and Achieve Success with Hoteltraining.gr Σεμινάρια τουρισμού στην Ελλάδα.

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top