Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας

hoteltraining2023
Όσο πιο αδύνατος είσαι τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση! Αυτή είναι η ασυνήθιστη ιδέα που χρησιμοποιεί το Mongolias Master στο Kuching, ένα εστιατόριο στη Μαλαισία. Οι ειδικές εκπτώσεις είναι πολύ δημοφιλείς στα εστιατόρια. Ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα εστιατόρια στην Μαλισία προσπαθούσαν να προσελκύσουν τους πελάτες τους χρησιμοποιώντας διάφορα ειδικά μοντέλα εκπτώσεων: αγοράστε δύο πιάτα, πληρώστε μόνο για ένα. ξοδέψτε 50€ και λάβετε πίσω ένα κουπόνι 10€. αγοράστε ένα κυρίως πιάτο και λάβετε το επιδόρπιο δωρεάν. Αλλά αυτές οι εκπτώσεις ακούγονται λογικές.

., Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας

Στο Mongolian Master όμως η έκπτωση εξαρτάται από τη διάσταση της κοιλιάς σας! οι πελάτες πρέπει να περάσουν από ενα κάθετο πέρασμα όρθιοι: Όσο πιο λεπτή είναι η είσοδος από την οποία μπορούν να περάσουν οι πελάτες, τόσο λιγότερα θα πληρώσουν για το γεύμα τους. Στην είσοδο του εστιατορίου υπάρχουν 5 κάθετα περάσματα με διαφορετικές διαστάσεις. Κάθε πέρασμα συνδέεται με διαφορετικό ποσοστό έκπτωσης. Υπάρχει έκπτωση ακόμα και 100%, το οποίο σχετίζεται με ένα μικροσκοπικό πέρασμα σχεδόν αδύνατο να περάσει, αλλά υπάρχει και ένα "εύκολο"με το οποίο παίρνεις 10% έκπτωση. Ενδιάμεσα, υπάρχουν εκπτώσεις 20, 30 ή 50%.

., Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top