Negroni – Το ποτό και η ιστορία του

Hoteltraining BAR


Συντάκτης άρθρου :Vassilios Canellos στο fnb-pro.gr

Λέγεται ότι το Negroni φτιάχτηκε πρώτη φορά στη Φλωρεντία από έναν Κόμη, ο οποίος ζήτησε να αντικαταστήσει ο μπάρμαν τη σόδα του Americano με μια μεζούρα Gin. Ήταν μια παραλλαγή που έμελλε να αφήσει ιστορία.

Στην εκατονταετή ιστορία του, ενθάρρυνε τους πιο φρενήρεις πειραματισμούς το αγαπημένο μας Negroni. Η συνταγή (όλα από ένα) για το Gin, το Campari και το γλυκό Vermouth έχει γίνει η πλατφόρμα στην οποία πολλές γενιές από Bartenders άφησαν το προσωπικό τους αποτύπωμα.

Πως θα κάνει κανείς το τέλειο Negroni;
Ξεκινήστε επιλέγοντας τα σωστά υλικά. Το κλειδί για ένα σπουδαίο Negroni είναι η εξεύρεση ενός αρμονικού ζευγαριού Gin-Vermouth που να συμπληρώνει, αντί να σβήνει, τους πικρούς ατρόμητους τόνους του Campari.

Μόλις βρείτε το Gin που θα σας πείσει οτι έχετε φτάσει  στο ιδανικό κατά τη γνώμη σας τρίο, γράψτε το, απομνημονεύστε το και προτείνετε το στον επόμενο πελάτη που θα σας το ζητήσει.
Λένε οτι ο Ιταλός Κόμης χαμογελάει από πάνω κάθε φορά που ζητούν σε Bar ένα Negroni.

Συστατικά
1 oz Gin
1 oz  Campari
1 oz Sweet Vermouth
Γαρνιτούρα: φλούδα πορτοκαλιού

Βήματα παρασκευής:

  1. Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα ποτήρι ανάμιξης με πάγο και ανακατέψτε μέχρι να κρυώσει καλά.
  2. Τοποθετήστε το σε ένα ποτήρι old fashioned με μεγάλα παγάκια.
  3. Γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από το Ξενοδοχειακό Μπαρ μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο της Hoteltraining με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

“Ξενοδοχειακό Bar”
hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top