Γιατί δεν σας απαντούν οι εταιρείες που κάνατε αίτηση για δουλειά

χωρίς τίτλο 59


Συντάκτης άρθρου :Hellenic Hotels Team

Υπάρχουν κάποιες εταιρείες που απαντούν στους υποψηφίους που δεν θα πάρουν τη δουλειά και κάποιες άλλες που δεν το κάνουν. Αυτό είναι θέμα επιλογής της εταιρείας. 

Αυτό όμως που θα έπρεπε να σας απασχολεί είναι αν καμιά από τις εταιρείες  που κάνατε αίτημα σε κάποια αγγελία τους και στείλατε το βιογραφικό σας, δεν επικοινώνησαν μαζί σας για να σας ζητήσουν μια συνέντευξη.

  1. Μπορεί να σας λείπουν τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια. Αν δεν διαθέτετε τα χαρακτηριστικά εκείνα που αναζητά ο διαχειριστής προσλήψεων, πιθανότατα το βιογραφικό σας δεν θα ληφθεί υπόψιν για τη συγκεκριμένη δουλειά.
  2. Το βιογραφικό σας πιθανόν δεν αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της θέσης. 
  3. Θα μπορούσατε να έχετε τα προσόντα, αλλά ο εργοδότης μπορεί να μην μπορεί να πει ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας δείχνει ξεκάθαρα οτι είστε ένας ισχυρός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση.
  4. Το βιογραφικό σας πιθανόν να διακατέχεται από ένα χάος. Εάν δεν υποβάλετε ένα σωστά διαμορφωμένο βιογραφικό σημείωμα, χωρίς τυπογραφικά ή γραμματικά λάθη, μην αναρωτηθείτε γιατί δεν σας καλούν.
  5. Δεν υποβάλλατε τα απαιτούμενα έγγραφα. Αν μια εταιρεία ζητά μια συνοδευτική επιστολή, θα πρέπει να την υποβάλετε όταν υποβάλετε και την αίτηση σας. Αν όχι, δείχνετε οτι αγνοείτε τις οδηγίες τους. Άρα δεν κάνετε για τη δουλειά
  6. Η εταιρεία προσέλαβε κάποιον άλλο. Θα μπορούσε να είναι και κάτι τόσο απλό όσο οτι η θέση έχει ήδη καλυφθεί, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη καταργήσει την αγγελία εργασίας.
  7. Τα σχέδια πρόσληψης της εταιρείας έχουν αλλάξει. Η εταιρεία μπορεί να έχει αποφασίσει να μην καλύψει τη θέση ή μπορεί να έχει αλλάξει τις απαιτήσεις για τη θέση. 
  8. Θέματα προϋπολογισμού ίσως έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία πρόσληψης. Η διοίκηση μπορεί να έχει αλλάξει, προκαλώντας προσωρινό πάγωμα προσλήψεων. Μπορεί τελευταία στιγμή να έδωσαν τη θέση σε έναν υπάρχοντα υπάλληλο τον οποίον αναβάθμισαν. 
  9. Η εταιρεία  μπορεί να περιμένει να συλλέξει έναν ικανοποιητικό αριθμό βιογραφικών σημειωμάτων πριν αρχίσει τη διαδικασία της συνέντευξης.
  10. Ίσως η ηλικία σας να υποδηλώνει, μεγάλη εμπειρία και φοβούνται οτι θα ζητήσετε πολλά χρήματα για να πάρετε τη θέση

Συντάκτης άρθρου :Hellenic Hotels Team

hoteltraining greece
Uncategorized
papadakispaul

Ανατροπές στα Φιλοδωρήματα-Tips-Πουρμπουάρ με Νέο Σύστημα Χωρίς Φόρους και Ασφαλιστικές Εισφορές

Από τον επόμενο μήνα 1η Νοεμβρίου, ξεκινά η εφαρμογή ενός νέου συστήματος αφορολόγητων φιλοδωρημάτων για τους εργαζόμενους. Λόγω της συνεχούς αυξανόμενης χρήσης των POS, το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε να τροποποιήσει τον τρόπο φορολόγησης των φιλοδωρημάτων που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι στην

Διάβασε το άρθρο
want my money back hoteltraining.gr
Uncategorized
papadakispaul

Τα “Παράξενα” Παράπονα των Βρετανών Τουριστών και η Αναζήτηση Αποζημιώσεων

Οι Βρετανοί τουρίστες έχουν τις δικές τους προτιμήσεις και προσδοκίες όταν ταξιδεύουν. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι κάνουν αρκετά παράπονα κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, είτε αυτά είναι συνηθισμένα είτε πιο ιδιαίτερα και παράξενα. Γιατί όμως οι Βρετανοί τουρίστες παραπονιούνται

Διάβασε το άρθρο
cvhoteltraining
Uncategorized
papadakispaul

254 Αιτήσεις για Εργασία σε Ξενοδοχεία στο LinkedIn και Μόνο Δύο Ραντεβού για Συνέντευξη. Μήπως Δεν Είναι Τελικά Η Πλατφόρμα Ευρέσεως Εργασίας Που Πιστεύαμε

Οι αριθμοί είναι αποκαρδιωτικοί. Μετά από 254 αιτήσεις για θέσεις εργασίας σε ξενοδοχεία μέσω LinkedIn, ο αναγνώστης μας, Τ.Α., κατάφερε να κλείσει μόνο δύο συνεντεύξεις. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Στην πρώτη συνέντευξη, λίγο πριν την πραγματοποίησή της, ενημερώθηκε ότι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top