Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)

Hoteltraining εκπαιδευση ξενοδοχειο consulting

Στο “Enoteka Maria,” ένα εστιατόριο στο Staten Island της Νέας Υόρκης, ο Τζόντι Σκαραβέλα έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό χώρο όπου μαγειρεύουν γιαγιάδες από διάφορα μέρη του κόσμου. Από το 2006, ο Σκαραβέλα απασχολεί γιαγιάδες από χώρες όπως η Ρωσία, η Σρι Λάνκα, η Αργεντινή, η Αλγερία, η Τσεχία, το Καζακστάν, η Δομινικανή Δημοκρατία, και οι Φιλιππίνες. Το καθημερινό μενού είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας μεταξύ δύο γιαγιάδων, με μια εκ των δύο να είναι πάντοτε Ιταλίδα, ενώ η άλλη προέρχεται από διαφορετική χώρα.

Η έμπνευση για τη δημιουργία αυτού του εστιατορίου προήλθε από την προσωπική τραγωδία του Σκαραβέλα, που έχασε τη γιαγιά και τη μητέρα του. Στην αρχή, ξεκίνησε με Ιταλίδες γιαγιάδες, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε ότι η ποικιλομορφία θα ήταν πλούτος. Σήμερα, εργάζονται στο εστιατόριο 30 έως 40 γιαγιάδες από διάφορες χώρες.

Δείτε παρακάτω το τρέχων πρόγραμμα με τις εθνικότητες και τις γιαγιάδες που μαγειρεύουν τις συγκεκριμένες ημέρες.

, Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)

Ο Σκαραβέλα εκτιμά τη διαφορετικότητα και θέλει να συμβάλει στη διατήρηση των οικογενειακών παραδόσεων. Κατά τη γνώμη του, η μαγειρική των γιαγιάδων αναδεικνύει τους πολιτισμούς τους, και έτσι ξεκίνησε το έργο “Γιαγιάδες του κόσμου,” ένα βιβλίο συνταγών που σκοπό έχει να συγκεντρώσει τις γαστρονομικές ιστορίες από γιαγιάδες όλων των εθνικοτήτων.

Δείτε το Enoteca Maria στο BBC στο παρακάτω Video

Το εστιατόριο είναι ένας προορισμός για τουρίστες και λάτρεις του φαγητού από όλον τον κόσμο. Οι πελάτες, ακόμη και από το Μανχάταν, προτιμούν να καταναλώσουν το γεύμα τους εδώ για την μοναδική εμπειρία που προσφέρει το “Enoteka Maria.”

Οι γιαγιάδες δεν μαγειρεύουν μόνο, αλλά μέσω των μαθημάτων που διοργανώνονται ,δασκάλες που μοιράζονται την τέχνη και τις γνώσεις τους με εκείνους που θέλουν να μάθουν. Οι μαθητές δεν επιλέγουν τη γλώσσα της γιαγιάς-σεφ, αλλά ανακαλύπτουν τα μυστικά της κουζίνας μέσα από την εμπειρία.

Με αυτόν τον τρόπο, το “Enoteka Maria” δεν αποτελεί απλώς ένα εστιατόριο, αλλά μια πλατφόρμα που τιμά την πολυπολιτισμικότητα και διατηρεί ζωντανές τις γαστρονομικές παραδόσεις του κόσμου.

, Enoteka Maria: Η Πολυπολιτισμική Κουζίνα με τις “Γιαγιάδες-Σεφ” που Σφυρηλατεί Γευστικές Αναμνήσεις και Σαρώνει(Βίντεο)

.

Complaint for hoteltraiing
Uncategorized
John Protopapadakis

Πιστοί πελάτες. Όταν παραπονεθούν, φροντίστε να τους ακούσετε…

Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης Ο πιστός πελάτης είναι αξία ανεκτίμητη για οποιαδήποτε επιχείρηση. Οι λόγοι είναι πολλοί και μάλλον προφανείς: θα επιστρέψει, θα αγοράσει και άλλα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης, θα μας διαφημίσει, θα γράψει θετική κριτική και θα κλείσει τα αυτιά σε

Διάβασε το άρθρο
Personal Development Hoteltraining
Uncategorized
sarras

Ο Κανόνας Tων 100 Ωρών Kαι Πώς Να Ξεχωρίσεις Στηv Εργασία σου

Ο δρόμος προς την τελειότητα στον επαγγελματικό χώρο απαιτεί αφοσίωση, στόχευση και συστηματική αυτοβελτίωση. Σε αυτήν τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, ο “Κανόνας των 100 Ωρών” αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές μας.

Διάβασε το άρθρο
mistakes at jobs 2
Uncategorized
sarras

Τα λάθη σε μια επιχείρηση είναι αναπόφευκτα και καθημερινά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση

Το όνομα του Tom Watson είναι συνώνυμο με την IBM και την κορυφαία θέση της εταιρείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, η ιστορία του Watson περιλαμβάνει επίσης μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς αλλά και ευφυΐας

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top