‘Standing Ovation’: Ο Σεφ και η εφεύρεση εξωσκελετού που του επέτρεψε να συνεχίσει να μαγειρεύει μετά απο σοβαρό ατύχημα

σεφ κουζίνα

O Peter Lammer ειναι Σέφ και ιδιοκτήτης στην Γερμανία ο οποίος ενεπλάκη σε ένα ατύχημα με την μοτοσυκλέτα που οδηγούσε.

80% αναπηρία ήταν το αποτέλεσμα του ατυχήματος αυτού και οι γιατροί τον συμβούλεψαν να μην εργαστεί ποτέ ξανά καθώς η απαιτητική εργασία στην κουζίνα έχει ορθοστασία αλλά και βάρη.

Ο Lammer δεν το έβαλε κάτω όμως και εφηύρε μια μοναδική εξυπνη συσκευή που τοποθετήθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου του.

Η έξυπνη αυτή συσκευή παρέχει υποστήριξη στα πόδια και τον κορμό, επιτρέποντας στον σεφ να παραμείνει όρθιος και σε κίνηση, ενώ έχει τα χέρια του ελεύθερα για να μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά, να μαγειρεύει. Αυτή η επαναστατική συσκευή όχι μόνο ανακουφίζει από τη σωματική καταπόνηση, αλλά ανοίγει επίσης νέες δυνατότητες για σεφ κινητικά προβλήματα.

Δείτε παρακάτω το Video

Η προσαρμοστικότητα του συστήματος διασφαλίζει ότι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα τις ανάγκες κάθε ατόμου. Η γαστρονομική κοινότητα και όχι μόνο αναμένουν με ανυπομονησία την ευρεία υιοθέτηση του συστήματος, προαναγγέλλοντας μια νέα εποχή συμμετοχής και καινοτομίας στις επαγγελματικές κουζίνες.

Ευχόμαστε να δούμε την συσκευή και στην Ελλάδα σύντομα

, ‘Standing Ovation’: Ο Σεφ και η εφεύρεση εξωσκελετού που του επέτρεψε να συνεχίσει να μαγειρεύει μετά απο σοβαρό ατύχημα

Hoteltraining Housekeeping
Uncategorized
papadakispaul

Οροφοκομία. Το Άλφα και το Ωμέγα στην λειτουργία ενός ξενοδοχείου

Η οροφοκομία δεν είναι απλώς μια υπηρεσία καθαρισμού. Είναι μια κρίσιμη λειτουργία που βρίσκεται στον πυρήνα της επιτυχημένης λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Εξασφαλίζει την άνεση, την υγιεινή και την ασφάλεια των επισκεπτών, ενώ διαμορφώνει καθοριστικά την εικόνα του καταλύματος. Παρά την

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining.gr 37
Uncategorized
papadakispaul

Luxury Hotels. Μην το Διατυμπανίζετε, η Αληθινή Πολυτέλεια δεν Χρειάζεται Ετικέτες

Έχετε παρατηρήσει ότι τα ξενοδοχεία που επαναλαμβάνουν συνεχώς τη λέξη luxury σπάνια την προσφέρουν πραγματικά; Τα αυθεντικά πολυτελή brands, όπως JW Mariott Four Seasons,One and Only, δεν βασίζονται σε λέξεις για να πείσουν. Το όνομά τους και οι εμπειρίες που προσφέρουν αρκούν

Διάβασε το άρθρο
price souvlaki Hoteltraining Greece
Uncategorized
papadakispaul

Η τιμή του σουβλακιού στο μικροσκόπιο. Είναι πράγματι ακριβό ή πρόκειται για μια τίμια επιλογή

Το σουβλάκι είναι ίσως το πιο δημοφιλές street food της Ελλάδας, ένας θεσμός που συνδυάζει γεύση, ταχύτητα και παράδοση. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, η τιμή του έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης και… έντονων αντιπαραθέσεων. Ας δούμε, όμως, αν πραγματικά αξίζει τόση

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top