Τα εστιατόρια αναζητούν συνεχώς τρόπους να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Η εμπειρία δεν περιορίζεται πλέον μόνο στη γεύση των πιάτων, αλλά επεκτείνεται και στον τρόπο παρουσίασης τους. Και εδώ είναι που εμφανίζεται το τρόλεϊ (καρότσι σερβιρισμάτος), ένα στοιχείο που αλλάζει το παιχνίδι της εστιατοριακής εμπειρίας. Τα τρόλεϊ σερβιρίσματος που χρησιμοποιούνται στα τμήματα food and beverage και ειναι ιδανικό για να σερβίρετε δημιουργίες με τον πιο εντυπωσιακό και luxury τρόπο! Φροντίστε τους πελατες και τους επισκέπτες σας με άνεση, πρωτοτυπία και μία νότα πολυτέλειας!
- Τρόλεϊ Τυριών
.
Το τυρί σε πολλές χώρες αποτελεί σημαντική προσθήκη σε ένα γεύμα . Όταν θέλετε να παρουσιάσετε μια εκτενής ποικιλία τυριών, η επιλογή ενός καροτσιού τυριών είναι μονόδρομος. Ένα απλό καρότσι με δύο επίπεδα είναι κατάλληλο: το άνω για την επίδειξη των τυριών και σερβίρισμα, το κάτω για την προετοιμασία των υλικών.
2. Flambé (Φλαμπέ) ή Gueridon Τρόλεϊ
.
Το τραπεζάκι αυτό έχει ως σκοπό την παρουσίαση της τεχνικής θερμική επεξεργασίας μπροστά στο πελάτη ενός εστιατορίου. Δεν θα το βρείτε σε πολλά εστιατόρια και ο λόγος ειναι ο ειδικός εξοπλισμός και ο κατάλληλος χρήστης, με αποτέλεσμα να εφαρμόζετε σε fine dining εστιατόρια ως επι τω πλειστον . Η τεχνικη αυτη γινεται με τηγάνια όπου γίνεται και η χρήση θερμικής επεξεργασίας τροφίμου “σοτέ” αλλα και “flambé” με την οποία τελειώνουμε το μαγείρεμα του τρόφιμου και σερβίρουμε είτε σε κάποιο πιάτο
3. Hors D’ Oeuvre Τρόλεϊ
.
Το συγκεκριμένο τρόλεϊ έχει ορεκτικά τα οποία θα προετοιμάσουν τον ουρανίσκο για τα επόμενα πιάτα του μενού.
4. Τρόλεϊ Σαλάτας
.
Τα Τρόλεϊ σαλάτας συνήθως περιλαμβάνουν διάφορων ειδών σαλατικά και μια ποικιλία απο σάλτσες, τα οποία ο πελάτης εάν επιθυμεί ζητάει να αναμίξουν και τα ταιριάζει για να δημιουργήσει μια σαλάτα. Η παρασκευή γίνεται από το προσωπικό εξυπηρέτησης στο Τρόλεϊ.
5. Τρόλεϊ Επιδορπίου
.
Το Τρόλεϊ επιδορπίων βοηθάει στις πωλήσεις επιδορπίων. Οι πελάτες είναι πιο πιθανό να παραγγείλουν ένα επιδόρπιο αν μπορούν να δουν τι είναι διαθέσιμο, και την εμφάνιση του. Μπορεί επίσης να χτιστεί μπροστά στον πελάτη ένα επιδόρπιο όπως για παράδειγμα ένα μιλφέιγ
6. Τρόλεϊ Carving
.
Χρησιμοποιείται για να κόβεται το κρέας στο τραπέζι του πελάτη. . Ο χειριστής του Τρόλεϊ , επίσης γνωστός ως trancheur, είναι υπεύθυνος για το Carving που γίνεται στο μπουφέ και στο καρότσι Carving
7. Τρόλεϊ Κρασιών
.
Το Τρόλεϊ κρασιού αποθηκεύει και εκθέτει κρασιά και ο άνθρωπος που παρέχει αυτήν την υπηρεσία είναι Sommelier
8. Τρόλεϊ Λικέρ και Ποτών
.
Είτε πρόκειται για ένα λικέρ, bourbon η άλλο ποτέ. Το συγκεκριμένο είναι εδώ για να σερβίρει το ποτό που επιθυμείς στο τραπέζι σου
Το Τρόλεϊ σερβιρισμάτος δεν είναι απλώς ένα εργαλείο στην υπηρεσία ενός εστιατορίου, αλλά ένα στοιχείο που αλλάζει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την απόλαυση του φαγητού. Είναι μια τέχνη που συνδυάζει την κομψότητα με την λειτουργικότητα, δημιουργώντας μια αξέχαστη εμπειρία για τους πελάτες.
Τα online σεμινάρια της Hoteltraining είναι ασύγχρονα και απευθύνονται σε εργαζόμενους στον τουρισμό, ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, στελέχη ξενοδοχεικών καταλυμάτων αλλά και σε αποφοίτους τουριστικών σχολών που θέλουν να κάνουν τα πρώτα βήματα στην καριέρα τους. Τα μαθήματα παρέχονται αποκλειστικά οnline και επιτρέπουν στον καθένα να τα παρακολουθήσει με την άνεσή του οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή. Το κόστος είναι 49 ευρώ μαζί με το πιστοποιητικό παρακολούθησης. Μάθε περισοτερα ΕΔΩ
Η Hoteltraining συνεργάζεται με συγκεκριμένες ξενοδοχειακές επιχείρησεις στην Ελλάδα και μετά από αξιολόγηση για τις συνθήκες εργασίας αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης στα συγκεκριμένα, προωθεί τα βιογραφικά των συμετεχόντων στα σεμινάρια εάν το επιθυμούν