Σεμινάριο Housekeeping Management. Οργάνωση του τμήματος οροφοκομίας με online εκπαίδευση και πιστοποιητικό παρακολούθησης

χωρίς τίτλο 10

Η αποτελεσματική λειτουργία μίας ξενοδοχειακής μονάδας εξαρτάται από πλήθος παραγόντων, συγκυριών και καταστάσεων. Η «επιτυχία» δε αυτής, οφείλεται στην συνεχή εξέλιξη των προσφερόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας. Οι υψηλές απαιτήσεις για «παροχές» ανώτερου επιπέδου και η εκπλήρωση της «αποστολής» μιας ξενοδοχειακής μονάδας δημιούργησαν την ανάγκη συνεργασίας με εξειδικευμένο προσωπικό σ’ όλα τα τμήματα και ειδικότερα στον τομέα της Οροφοκομίας. Η απόδοση ενός άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, σαφώς μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη του στόχου, της επιτυχίας δηλαδή της εκάστοτε ξενοδοχειακής μονάδας.

Όταν περνάμε διακοπές ή ταξιδεύουμε για επαγγελματικούς λόγους, η διαμονή σε ένα ξενοδοχείο αποτελεί σημαντικό κομμάτι της εμπειρίας μας. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την άνεση και την ευχαρίστηση των πελατών είναι η προιστάμενη ορόφων. Η προιστάμενη ορόφων είναι υπεύθυνη για τη διασφάλιση ενός καθαρού, τακτοποιημένου και φιλόξενου περιβάλλοντος για τους πελάτες του ξενοδοχείου.

Η προιστάμενη ορόφων φροντίζει για τον συντονισμό τουκαθαρισμόυ και την συντήρησης των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων του ξενοδοχείου.

  1. Ενισχύει την Εικόνα του Ξενοδοχείου: Μια καλά διαχειρισμένη ομάδα προισταμένων ορόφων προσφέρει μια θετική εικόνα στο ξενοδοχείο. Οι καθαροί και περιποιημένοι χώροι κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι και ικανοποιημένοι.
  2. Βελτιώνει την Εμπειρία των Πελατών: Ένα καθαρό και καλά φροντισμένο δωμάτιο δίνει στους πελάτες μια θετική εμπειρία. Η άνεση και η καθαριότητα είναι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την αξιολόγηση της διαμονής από τους πελάτες.
  3. Διατηρεί την Υγιεινή και την Ασφάλεια: Ο καθαρισμός και η συντήρηση των χώρων βοηθούν στη διατήρηση ενός υγιεινού περιβάλλοντος για τους πελάτες και το προσωπικό του ξενοδοχείου.
  4. Επιδρά στην Επιστροφή των Πελατών: Ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι πιθανότερο να επιστρέψει στο ξενοδοχείο στο μέλλον και να το συστήσει σε άλλους.

Συμπερασματικά, η προιστάμενη ορόφων αποτελεί κλειδί για την επίτευξη μιας θετικής εμπειρίας για τους πελάτες σε ένα ξενοδοχείο. Η προσεκτική φροντίδα των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων συμβάλλει στη δημιουργία μιας ευχάριστης και άνετης ατμόσφαιρας που κάνει τους πελάτες να νιώθουν σαν στο σπίτι τους. Έτσι, η προιστάμενη ορόφων προσφέρει πολύ περισσότερο από απλά καθαριστικά καθήκοντα, αλλά αποτελεί τον πυρήνα της φιλοξενίας και της ποιότητας της υπηρεσίας σε ένα ξενοδοχείο.

Το σεμινάριο «Οροφοκομίας» της Hoteltraining καλύπτει όλες τις γνώσεις που πρέπει να κατέχει ο επαγγελματίας της οροφοκομία ξενοδοχείου

., Σεμινάριο Housekeeping Management.  Οργάνωση του τμήματος  οροφοκομίας με online εκπαίδευση και πιστοποιητικό παρακολούθησης

fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
restaurantmarketing
Uncategorized
sarras

Πως ανύπαρκτο εστιατόριο έγινε το πιο exclusive και εξεζητημένο εστιατόριο, κορυφαίο στην κατάταξη στο Tripadvisor

Ίσως την παρακάτω ιστορία να την έχετε ακούσει ξανά καθώς είναι από το 2017, όμως θα είναι για πάντα μια μοναδική περίπτωση την οποία δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά. Το εστιατόριο “Shed at Dulwich” στο Λονδίνο έχει μια εντυπωσιακή ιστορία που

Διάβασε το άρθρο
itsadeal
Uncategorized
papadakispaul

Περισσότερα κίνητρα για όσους θέλουν να εργαστούν σεζόν είναι η λύση στις κενές θέσεις στα ξενοδοχεία

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που καλείται να εργαστεί σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των επιχειρήσεων αυτών. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ:Οι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2024 ανήλθαν σε 495.132 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top