Δωρεάν Σεμινάριο : Σχεδιασμός και Κατασκευή Εστιατορίου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Μια κατασκευή ή μια ολική ανακαίνηση εστιατορίου είναι ένα πολύπλοκο θέμα και μια δαπανηρή διαδικασία. 

Αν δεν γίνει με τον προβλεπόμενο τρόπο σίγουρα θα προκαλέσει δυσλειτουργίες, προβλήματα και απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες μελλοντικά.

Ένα δωρεάν σεμινάριο ενόψει κα της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στις 8 Μαΐου 2023 στις 10:30π.μ., με θέμα « Σχεδιασμός και Κατασκευή Εστιατορίου», με εισηγητή τον κ. Ηλίας Κ. Στεφανίδης

Απευθύνεται σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά.) και τους εργαζομένους τους και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Google Meet

  Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναλυθούν οι παράγοντες και δράσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να αποφευχθούν περιττά έξοδα, δαπάνες και καθυστερήσεις κατα τον σχεδιασμό και κατασκευή ενός εστιατορίου 

Ο Ηλίας Κ. Στεφανίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα και ειδικότερα στον κλάδο της εστίασης από τις αρχές του 1998. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Εκπαιδευτηρίου Αιγαίου, της ΣΤΕ Ρόδου, του Εκπαιδευτικού ιδρύματος Αθηνών και κάτοχος πιστοποίησης του ευρωπαϊκού οργανισμού ανάπτυξης επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την οργάνωση πρότυπων εστιατορίων, παρέχει επαγγελματικές συμβουλές που βοηθούν την εδραίωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Παράλληλα διδάσκει μέσω σεμιναρίων ορθολογική λειτουργία σύγχρονων εστιατορίων.

Αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν τον κύκλο εργασιών μιας πρότυπης επισιτιστικής μονάδας και είναι συγγραφέας των εγχειριδίων «Οδηγός Εστιατορίου 1&2», «Διαχείριση προσωπικού Εστίασης» και «Γαστρολεξικό».

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στον παρακάτω σύνδεσμο

., Δωρεάν Σεμινάριο : Σχεδιασμός και Κατασκευή Εστιατορίου

dubai hospitality Greece
Uncategorized
papadakispaul

Γαστρονομία Αυστηρά Χωρίς Αλκοόλ, Τι Αλλάζει για τους Σεφ τα Ξενοδοχεία και τα Εστιατόρια σύμφωνα με Νέο Νόμο

Στο Ντουμπάι, πλέον απαγορεύεται η παρασκευή φαγητού που περιέχει αλκοόλ ως συστατικό. Αυτό σημαίνει ότι πιάτα όπως η σάλτσα κρασιού, τα γλυκά που περιέχουν λικέρ ή ακόμα και το αγαπημένο τιραμισού, πλέον δεν επιτρέπονται. Η απαγόρευση αυτή βασίζεται σε έναν

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining.gr 33
Uncategorized
papadakispaul

Vοucher Τουρισμού, Ποια είναι τα Επόμενα Βήματα για το Πρόγραμμα Κατάρτισης; Συχνές ερωτήσεις

Το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Κατάρτισης με Εκπαιδευτικό Επίδομα 1.250€ για εργαζόμενους και ανέργους στον τομέα του τουρισμού συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον, και οι αιτήσεις έκλεισαν απροσδόκητα γρήγορα 1.5 ημέρα μετά το άνοιγμα γιατί συμπληρώθηκε ο προβλεπόμενος αριθμός αιτήσεων. Πληροφορίες που έχουμε δείχνουν

Διάβασε το άρθρο
Hoteltraining.gr 32
Uncategorized
papadakispaul

Δωμάτιο Ξενοδοχείου με 1 μόνο Δολάριο την ημέρα στο Asahi Ryokan με μοναδική προϋπόθεση το Live Streaming

Στην πόλη Φουκουόκα της Ιαπωνίας, το Asahi Ryokan προσφέρει μια ενδιαφέρουσα προσφορά: μια διανυκτέρευση με μόνο 100 γιεν (περίπου 1 δολάριο). Ωστόσο, αυτή η χαμηλή τιμή συνοδεύεται από μια ασυνήθιστη προυπόθεση, η διαμονή μεταδίδεται ζωντανά μέσω live streaming. Το επιχειρηματικό αυτό μοντέλο, το

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top