Δωρεάν Σεμινάριο : Σχεδιασμός και Κατασκευή Εστιατορίου

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Μια κατασκευή ή μια ολική ανακαίνηση εστιατορίου είναι ένα πολύπλοκο θέμα και μια δαπανηρή διαδικασία. 

Αν δεν γίνει με τον προβλεπόμενο τρόπο σίγουρα θα προκαλέσει δυσλειτουργίες, προβλήματα και απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες μελλοντικά.

Ένα δωρεάν σεμινάριο ενόψει κα της έναρξης της νέας τουριστικής σεζόν θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στις 8 Μαΐου 2023 στις 10:30π.μ., με θέμα « Σχεδιασμός και Κατασκευή Εστιατορίου», με εισηγητή τον κ. Ηλίας Κ. Στεφανίδης

Απευθύνεται σε όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της μαζικής εστίασης (καταλύματα, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, πιτσαρίες, κ.ά.) και τους εργαζομένους τους και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας Google Meet

  Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναλυθούν οι παράγοντες και δράσεις που πρέπει να γίνουν ώστε να αποφευχθούν περιττά έξοδα, δαπάνες και καθυστερήσεις κατα τον σχεδιασμό και κατασκευή ενός εστιατορίου 

Ο Ηλίας Κ. Στεφανίδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον τουριστικό τομέα και ειδικότερα στον κλάδο της εστίασης από τις αρχές του 1998. Είναι απόφοιτος του Εθνικού Εκπαιδευτηρίου Αιγαίου, της ΣΤΕ Ρόδου, του Εκπαιδευτικού ιδρύματος Αθηνών και κάτοχος πιστοποίησης του ευρωπαϊκού οργανισμού ανάπτυξης επισιτιστικών επιχειρήσεων.

Ειδικεύεται στον σχεδιασμό και την οργάνωση πρότυπων εστιατορίων, παρέχει επαγγελματικές συμβουλές που βοηθούν την εδραίωση και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων. Παράλληλα διδάσκει μέσω σεμιναρίων ορθολογική λειτουργία σύγχρονων εστιατορίων.

Αρθρογραφεί για θέματα που αφορούν τον κύκλο εργασιών μιας πρότυπης επισιτιστικής μονάδας και είναι συγγραφέας των εγχειριδίων «Οδηγός Εστιατορίου 1&2», «Διαχείριση προσωπικού Εστίασης» και «Γαστρολεξικό».

Δήλωσε συμμετοχή σήμερα στον παρακάτω σύνδεσμο

., Δωρεάν Σεμινάριο : Σχεδιασμός και Κατασκευή Εστιατορίου

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top