Ξενοδοχείο: Μια εργασία που αγαπιέται, όχι απλά εκτελείται

χωρίς τίτλο 3

Η εργασία αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ζωής όλων και είναι απαραίτητη για την οικονομική επιβίωση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων. Ωστόσο, συχνά πολλοί βρίσκονται σε μια εργασιακή κατάσταση που δεν τους αρέσει, και αυτό μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη ζωήτων ίδιων, των συναδέλφων τους αλλά και του κλάδου στον οποίο εργάζονται

Με αφορμή πολλα post στα social media σε ομάδες ξενοδοχοϋπαλλήλων με εκπληξη παρατηρούμε εναν καταιγισμό σχολίων τα οποία σχολίαζουν με αρνητικό τροπο τους φιλοξενούμενους των ξενοδοχείων που εργάζονται. Ουσιαστικά μίλουν αρνητικα για το πιο σημαντικό στοιχείο σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο εργάζονται, τους πελάτες.

., Ξενοδοχείο: Μια εργασία που αγαπιέται, όχι απλά εκτελείται

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που επιλέγουν έναν επαγγελματικό προσανατολισμό ευκαιριακά όπως του τουρισμού, πιστεύοντας πως θα τους προσφέρει ικανοποιητικές χρηματικές απολαβές και ασφάλεια, όμως πώς είναι δυνατόν να κάνει κάποιος ένα επάγγελμα κάθε μέρα, εάν δε του αρέσει. Το σίγουρο σε αυτή την περίπτωση δεν θα την κάνει καλά

Η καλή επαφή με τους επισκέπτες μας είναι απαραίτητη, να είσαι κοντά τους, να επικοινωνείς μαζί τους και κυρίως όλο αυτό να το κάνεις με αγάπη για τη δουλειά σου. Να σέβεσαι αυτό που κάνεις, εκεί είναι το μυστικό. 

Ο επισκέπτης στην χώρα μας δεν αφήνει μόνο χρήματα, ενδιαφέρεται να γνωρίσει τον άνθρωπο και τις παραδόσεις του, την κουλτούρα του τόπου, την φιλοξενία αλλά και να νιώσει πως ήρθε σε έναν προορισμό ο οποίος τον σέβεται. Οπότε, όσα ξενοδοχεία και αν φτιαχτούν, θα πρέπει να αναπτύξουνόλοι οι εργαζόμενοι στον χώρο του τουρισμού επαγγελματική συμπεριφορά με focus στην εξυπηρέτηση του κάθε επισκέπτη είτε αφήνει 1 ευρώ είτε αφήνει 100.

Δεν κοστίζει τίποτα η φιλοξενία, η εξυπηρέτηση πελατών, η καλημέρα, ένα ευχαριστώ, ένα χαμόγελο

., Ξενοδοχείο: Μια εργασία που αγαπιέται, όχι απλά εκτελείται

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top