Στατιστικά και στρατηγική για αποτελεσματικότερο τμήμα οροφοκομίας housekeeping στα Ξενοδοχεία

χωρίς τίτλο 10

Η καθαριότητα είναι ένα από τα βασικά παραδείγματα ποιότητας στην εμπειρία του επισκέπτη σε ένα ξενοδοχείο. Η καλή διαχείριση της καθαριότητας στα ξενοδοχεία μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη, να αυξήσει την αξιοπιστία του ξενοδοχείου και να οδηγήσει σε μεγαλύτερα έσοδα.

Στατιστικά στοιχεία για τη Διαχείριση της Καθαριότητας

Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διαχείριση της καθαριότητας στα ξενοδοχεία δείχνουν ότι:

  • Το 68% των επισκεπτών αξιολογούν σημαντικά την καθαριότητα στην επιλογή ξενοδοχείου.
  • Το 75% των επισκεπτών θα συστήσουν ένα ξενοδοχείο με καλή καθαριότητα
  • Το 80% των επισκεπτών θα επανέλθουν στο ξενοδοχείο με καλή διαχείριση της καθαριότητας.
  • Το 83% των επισκεπτών θα αξιολογούν θετικά ένα ξενοδοχείο με καλή διαχείριση της καθαριότητας.

Για να επιτύχετε αποτελεσματικότερο τμήμα οροφοκομίας (housekeeping) στα ξενοδοχεία, υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν:

  1. Στατιστική ανάλυση εργασιών: Με την συλλογή δεδομένων σχετικά με τον αριθμό των δωματίων, το χρόνο που απαιτείται για την καθαριότητα και το αριθμό των εργαζομένων, μπορείτε να εκτιμήσετε την απαιτούμενη απόδοση και να σχεδιάσετε στατιστικά τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού.
  2. Διαχείριση αποθεμάτων: Είναι σημαντικό να διατηρήσετε σωστά τα απόθεματα, όπως τα πετσέτες, τα σανίδια και τα προϊόντα καθαριότητας, για να αποφευχθούν επαναλαμβανόμενες δαπανήσεις και να διασφαλίζεται η απαραίτητη ποιότητα της καθαριότητας.
  3. Προγραμματισμός εργασιών: Προγραμματισμός των εργασιών καθαριότητας με βάση τον αριθμό των δωματίων και τη διάρκεια που απαιτείται για την καθαριότητα του κάθε δωματίου, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της υπερφόρτωσης των εργαζομένων και να διασφαλίζει ότι όλα τα δωμάτια θα είναι καθαρά κατά την άφιξη των επισκεπτών.
  4. Εκπαίδευση του προσωπικού: Εκπαίδευση του προσωπικού για την αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών καθαριότητας και τη χρήση αποτελεσματικών πρακτικών και τεχνικών, μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του τμήματος καθαριότητας.
  5. Συντονισμός μεταξύ τμημάτων: Επικοινωνία και συντονισμός μεταξύ του τμήματος οροφοκομίας και άλλων σχετικών τμημάτων

., Στατιστικά και στρατηγική για αποτελεσματικότερο τμήμα οροφοκομίας housekeeping στα Ξενοδοχεία

fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
restaurantmarketing
Uncategorized
sarras

Πως ανύπαρκτο εστιατόριο έγινε το πιο exclusive και εξεζητημένο εστιατόριο, κορυφαίο στην κατάταξη στο Tripadvisor

Ίσως την παρακάτω ιστορία να την έχετε ακούσει ξανά καθώς είναι από το 2017, όμως θα είναι για πάντα μια μοναδική περίπτωση την οποία δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά. Το εστιατόριο “Shed at Dulwich” στο Λονδίνο έχει μια εντυπωσιακή ιστορία που

Διάβασε το άρθρο
itsadeal
Uncategorized
papadakispaul

Περισσότερα κίνητρα για όσους θέλουν να εργαστούν σεζόν είναι η λύση στις κενές θέσεις στα ξενοδοχεία

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που καλείται να εργαστεί σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των επιχειρήσεων αυτών. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ:Οι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2024 ανήλθαν σε 495.132 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top