Στατιστικά και στρατηγική για αποτελεσματικότερο τμήμα οροφοκομίας housekeeping στα Ξενοδοχεία

χωρίς τίτλο 10

Η καθαριότητα είναι ένα από τα βασικά παραδείγματα ποιότητας στην εμπειρία του επισκέπτη σε ένα ξενοδοχείο. Η καλή διαχείριση της καθαριότητας στα ξενοδοχεία μπορεί να βελτιώσει την εμπειρία του επισκέπτη, να αυξήσει την αξιοπιστία του ξενοδοχείου και να οδηγήσει σε μεγαλύτερα έσοδα.

Στατιστικά στοιχεία για τη Διαχείριση της Καθαριότητας

Τα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη διαχείριση της καθαριότητας στα ξενοδοχεία δείχνουν ότι:

  • Το 68% των επισκεπτών αξιολογούν σημαντικά την καθαριότητα στην επιλογή ξενοδοχείου.
  • Το 75% των επισκεπτών θα συστήσουν ένα ξενοδοχείο με καλή καθαριότητα
  • Το 80% των επισκεπτών θα επανέλθουν στο ξενοδοχείο με καλή διαχείριση της καθαριότητας.
  • Το 83% των επισκεπτών θα αξιολογούν θετικά ένα ξενοδοχείο με καλή διαχείριση της καθαριότητας.

Για να επιτύχετε αποτελεσματικότερο τμήμα οροφοκομίας (housekeeping) στα ξενοδοχεία, υπάρχουν ορισμένες στρατηγικές που μπορούν να βοηθήσουν:

  1. Στατιστική ανάλυση εργασιών: Με την συλλογή δεδομένων σχετικά με τον αριθμό των δωματίων, το χρόνο που απαιτείται για την καθαριότητα και το αριθμό των εργαζομένων, μπορείτε να εκτιμήσετε την απαιτούμενη απόδοση και να σχεδιάσετε στατιστικά τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού.
  2. Διαχείριση αποθεμάτων: Είναι σημαντικό να διατηρήσετε σωστά τα απόθεματα, όπως τα πετσέτες, τα σανίδια και τα προϊόντα καθαριότητας, για να αποφευχθούν επαναλαμβανόμενες δαπανήσεις και να διασφαλίζεται η απαραίτητη ποιότητα της καθαριότητας.
  3. Προγραμματισμός εργασιών: Προγραμματισμός των εργασιών καθαριότητας με βάση τον αριθμό των δωματίων και τη διάρκεια που απαιτείται για την καθαριότητα του κάθε δωματίου, μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της υπερφόρτωσης των εργαζομένων και να διασφαλίζει ότι όλα τα δωμάτια θα είναι καθαρά κατά την άφιξη των επισκεπτών.
  4. Εκπαίδευση του προσωπικού: Εκπαίδευση του προσωπικού για την αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών καθαριότητας και τη χρήση αποτελεσματικών πρακτικών και τεχνικών, μπορεί να βελτιώσει την απόδοση του τμήματος καθαριότητας.
  5. Συντονισμός μεταξύ τμημάτων: Επικοινωνία και συντονισμός μεταξύ του τμήματος οροφοκομίας και άλλων σχετικών τμημάτων

., Στατιστικά και στρατηγική για αποτελεσματικότερο τμήμα οροφοκομίας housekeeping στα Ξενοδοχεία

photo 2
Uncategorized
sarras

Αυτός είναι ο καλύτερος μπουφές στον κόσμο (Φωτό+Video)

Το “Les Grands Buffet” είναι ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Γαλλίας και βρίσκεται στη Narbonne Ιδρύθηκε από τον Louis Privat το 1997 και από τότε έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για foodies στη Γαλλία. Θεωρείται

Διάβασε το άρθρο
technology, developer, continents-3435575.jpg
Uncategorized
papadakispaul

Εξατομικευμένη εμπειρία ταξιδιωτών μέσω Artificial Intelligense. Η νέα τάση (AI) που αναδύεται στο χώρο του τουρισμού

H eξατομικευμένη εμπειρία ταξιδιωτών μέσω της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης είναι μία νέα τάση που αναδύεται στο χώρο του τουρισμού και αλλάζει τον τρόπο που οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Στην εποχή της τεχνολογίας, οι τουρίστες που

Διάβασε το άρθρο
χωρίς τίτλο 2
Uncategorized
sarras

Ξεκαθάρισε τις απορίες σου: Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων απαντά σε ερωτήσεις που απασχολούν τους εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων, Μανώλης Μπαμιάκης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο του, απάντησε σε ερωτήσεις που έχουν στείλει αναγνώστες μας και που σίγουρα ενδιαφέρουν το σύνολο των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία. 1)Hoteltraining-Ένα συνηθισμένο ερώτημα των εργαζομένων στα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top