Δοκιμάσαμε την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

chef cook plate 2585791

Τα τελευταία χρόνια η γαστρονομική εκπαίδευση γνώρισε μια άνθηση χωρίς προηγούμενο. Σε αυτό βοήθησαν και οι νέες τεχνολογίες οι οποίες με εξ αποστάσεως μαθήματα μπόρεσαν να μεταλαμπαδεύσουν γνώσεις σε όσους τις αναζητούσαν.

Σε αυτη την κατηγορία βρίσκεται το Scoolinary, μια πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής on-line. Σε μόλις 2 χρόνια ζωής, το Scoolinary έχει ήδη πάνω απο 180 μαθήματα μαγειρικής on-demand. Τα μαθήματα ειναι μικρα σε διάρκεια ομως to the point

., Δοκιμάσαμε  την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές  είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

Mοριακή γαστρονομία, brunch, tapas αλλά και Ελληνική κουζίνα ,η ποικιλία των μαθημάτων είναι πραγματικά τεράστια

Οι σεφ που διδάσκουν Viviana Varese Paco Pérez αλλα και πολλοί αλλοι με αστέρια Michelin εγγυούνται οτι θα λαβει τις γνώσεις που ψάχνει κάποιος

Εμείς παρακολουθήσαμε το “finger food” με καθήγητη τον κάτοχο 2 αστεριών Michelin Ramón Freixa και σας παραθέτουμε τις εντυπώσεις μας

1)Οι 12 συνταγές που παρουσίασε ήταν πραγματικά μοναδικές και κατανοητές ακόμα και από κάποιον με μέτριες γνώσεις μαγειρικής

2)Το μάθημα είναι σε μορφή βίντεο και ο καθηγητής μιλάει ισπανικά όμως υπάρχουν αγγλικοί υπότιτλοι.Το Scoolinary έχει έδρα την Ισπανία όποτε τα μαθήματα είναι ως επίθεση το πλείστων στα Ισπανικά.

3)Το μάθημα ήταν value for money καθως υπήρχε εκπτωση 70% την συγκεκριμένη περίοδο ομως και η κανονική τιμή της συνδρομής ειναι δελεαστική

4)Πήραμε πιστοποιητικό παρακολούθησης

5)Θα το συστήναμε σε όσους μπορούν να διαβάσουν τους αγγλικούς υπότιτλους(υπάρχουν υπότιτλοι και σε άλλες γλώσσες αλλά όχι στα Ελληνικά

6)H διάρκεια του συγκεκριμένου μαθήματος ήταν 2 ώρες όμως που σε κάποιους ίσως φαίνονται λίγες όμως πραγματικά μάθαμε πολλά και άξιζε κάθε λεπτό

7)Η εγγραφή ήταν εύκολη και γρήγορη

Κάθε μήνα προστίθενται μαθήματα και ανυπομονούμε να παρακολουθήσουμε το “Ramen”με τον John Husby που θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο

Η Hoteltraining στην Ελλάδα είναι μια πλατφόρμα που βασίζεται σε αυτήν την φιλοσοφία και προσφέρει καινοτόμα εξ αποστάσεως σεμινάρια τουριστικών επαγγελμάτων με έμπειρους και καταξιωμένους εισηγητές

., Δοκιμάσαμε  την online πλατφόρμα μαθημάτων μαγειρικής που οι καθηγητές  είναι κάτοχοι Michelin Αστεριών και αυτές είναι οι εντυπώσεις μας

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top