Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

ferry boat ship ocean 123059

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό.

Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία.

., Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Αυτό το ποσό είτε προστίθεται στο “πακέτο” που θα προπληρώσει ο επιβάτης είτε θα πληρωθεί κατα το check out οπου θα ζητήσει να πληρώσει τα extra εαν υπάρχουν. Το ποσό αυτό διανέμεται ισομερώς σε όλο το ξενοδοχειακό προσωπικό του πλοίου.

Παραδοσιακά στην στεριά το φιλοδώρημα, tip η μπουρμπουάρ αποτελεί συνήθη άτυπη τακτική επιβράβευσης για μία υπηρεσία που μας παρείχε ένα μεμονωμένο άτομο η μία ομάδα ατόμων και που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι

Στην περίπτωση της κρουαζιέρας όμως την στιγμή που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από συγκεκριμένα άτομα πως μπορούμε να δώσουμε φιλοδώρημα με τον παραδοσιακό τρόπο?

Παρά το γεγονός ότι το ποσό χρεώνεται στον λογαριασμό σας, σε ορισμένες εταιρείες έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε από τη ρεσεψιόν του πλοίου ειδικό έντυπο με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε το ποσό του φιλοδωρήματος ή να το ακυρώσετε ανάλογα με την επιθυμία σας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δώσετε το φιλοδώρημα στο προσωπικό που σας έχει περιποιηθεί κατα την διάρκεια της κρουαζιέραςσας.

., Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Ανώνυμο σχέδιο 5
Uncategorized
sarras

Αγγελία πολυτελούς ξενοδοχείου που ανοίγει τις πύλες του στην Αθήνα τράβηξε την προσοχή μας για καλό λόγο

Οι άνθρωποι που απαρτίζουν την ομάδα της Hoteltraining.gr έχουν σαν βασικό μέλημα την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και υπηρεσιών οπότε λογικό ειναι ένα δελτίο τύπου σαν του One&Only Aesthesis, του νέου υπερπολυτελές θέρετρου δωδεκάμηνης λειτουργίας που θα ανοίξει στη Γλυφάδα

Διάβασε το άρθρο
Ανώνυμο σχέδιο 4
Uncategorized
papadakispaul

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Online: Αποκτήστε Νέες Δεξιότητες και Επιτυχία με Επαγγελματική Εκπαίδευση

Ο τομέας της φιλοξενίας είναι ένας από τους πιο δυναμικούς και αναπτυσσόμενους κλάδους της σύγχρονης οικονομίας. Αν εργάζεστε στη φιλοξενία ή σκέφτεστε να αρχίσετε μια καριέρα σε αυτόν τον τομέα, τότε ένα σεμινάριο online μπορεί να αποτελέσει μια αξιόλογη ευκαιρία

Διάβασε το άρθρο
Σεμινάρια Τουρισμού
Uncategorized
papadakispaul

Skyrocket Your Productivity and Achieve Success with Hoteltraining.gr Σεμινάρια τουρισμού στην Ελλάδα.

Η εξ αποστάσεως εκπαίδευση έγινε μια πραγματικότητα έκτακτα κατα την διάρκεια της πανδημίας σε φοιτητές και σπουδαστές όλων των ειδικοτήτων. Με αυτή τη μεγάλη μετάβαση στο τρόπο διδασκαλίας και μάθησης υπογραμμίστηκαν οι διαφορές μεταξύ των δύο τρόπων εκπαίδευσης, όπως επίσης

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top