Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

ferry boat ship ocean 123059

Στον κλάδο της κρουαζιέρας υπάρχει ένας τελείως διαφορετικός τρόπος με τον οποίο διανέμονται τα φιλοδωρήματα στο προσωπικό.

Σε κάθε επιβάτη προστίθεται ένα συγκεκριμένο ποσό φιλοδωρήματος το οποίο διαφέρει σύμφωνα με αυτό το ποσό που έχει ορίσει κάθε εταιρεία.

., Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Αυτό το ποσό είτε προστίθεται στο “πακέτο” που θα προπληρώσει ο επιβάτης είτε θα πληρωθεί κατα το check out οπου θα ζητήσει να πληρώσει τα extra εαν υπάρχουν. Το ποσό αυτό διανέμεται ισομερώς σε όλο το ξενοδοχειακό προσωπικό του πλοίου.

Παραδοσιακά στην στεριά το φιλοδώρημα, tip η μπουρμπουάρ αποτελεί συνήθη άτυπη τακτική επιβράβευσης για μία υπηρεσία που μας παρείχε ένα μεμονωμένο άτομο η μία ομάδα ατόμων και που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι

Στην περίπτωση της κρουαζιέρας όμως την στιγμή που έχουμε μείνει ευχαριστημένοι από συγκεκριμένα άτομα πως μπορούμε να δώσουμε φιλοδώρημα με τον παραδοσιακό τρόπο?

Παρά το γεγονός ότι το ποσό χρεώνεται στον λογαριασμό σας, σε ορισμένες εταιρείες έχετε την δυνατότητα να ζητήσετε από τη ρεσεψιόν του πλοίου ειδικό έντυπο με το οποίο μπορείτε να αλλάξετε το ποσό του φιλοδωρήματος ή να το ακυρώσετε ανάλογα με την επιθυμία σας.

Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να δώσετε το φιλοδώρημα στο προσωπικό που σας έχει περιποιηθεί κατα την διάρκεια της κρουαζιέραςσας.

., Ο ασυνήθιστος τρόπος που μοιράζονται τα φιλοδωρήματα(tips) στο προσωπικό των κρουαζιερόπλοιων

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top