Πώς να εντυπωσιάσετε σε μια συνέντευξη μέσω Video Call

χωρίς τίτλο 2022 05 11T214837.354

Στα ξενοδοχεία πλέον οι «παραδοσιακές» συνεντεύξεις έχουν αντικατασταθεί με τη συνέντευξη μέσω νέων τεχνολογιών και το Video Call είναι ο πρωταγωνιστής. Η Hoteltraining.gr σας δείχνει τους τρόπους ώστε να ξεχωρίσετε σε μια Online συνέντευξη.

Επαγγελματική Παρουσία

Στο σπίτι οπου και λογικά θα βρίσκεστε όταν γίνει η online συνέντευξη συνήθως φοράτε πιο καθημερινά ρούχα, θα πρέπει να θυμάστε όμως ότι κατά τη διάρκεια της online συνέντευξης θα πρέπει να έχετε επαγγελματική ενδυμασία. Καθίστε στο κέντρο της κάμερας και προσπαθήστε να έχετε το σώμα σας σε όρθια στάση. Δώστε προσοχή στο πώς θα παρουσιάσετε τον εαυτό σας, δείξτε ενθουσιασμό και με αυτοπεποίθηση αναδείξτε τις δεξιότητές σας χωρίς όμως να υπερβάλετε.

., Πώς να εντυπωσιάσετε σε μια συνέντευξη μέσω Video Call

 Προετοιμαστείτε ώστε να αποφύγετε τεχνικές δυσκολίες

Εγκαταστήστε την κατάλληλη πλατφόρμα και σιγουρευτείτε ότι το μέσο (pc,smartphone,tablet) που θα χρησιμοποιήσετε ειναι συμβατό και ότι “σηκώνει” το συγκεκριμένο, δημιουργήστε λογαριασμό και περιηγηθείτε στο λογισμικό ωστέ να εξοικειωθείτε με αυτό. Οι online συνεντεύξεις μπορεί να είναι απογοητευτικές εάν υπάρχουν συνέχεια «παγωμένα» καρέ, καθυστέρηση ήχου και κλήσεις που διακόπτονται. Αν η χρήση κοινής σύνδεσης ίντερνετ δημιουργεί προβλήματα, εξετάστε την επιλογή να γίνει σε έναν χώρο με υψηλές ταχύτητες διαδικτύου

Κάντε πρόβα της συνέντευξης

Για να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση κατά τη διαδικτυακή συνέντευξη απαιτείται εξάσκηση. Εξασκηθείτε κάνοντας πρόβα μέσω βίντεο και κατόπιν διορθώστε οτιδήποτε νομίζετε ότι κάνατε λάθος. Μπορείτε να κάνετε πρόβα με έναν φίλο η τον/την σύντροφό σας πριν τη διενέργεια της συνέντευξής σας.

Συνδέσου πιο νωρίς

Μην είσαι απλώς στην ώρα σου, συνδέσου όσο πιο νωρίς μπορείς! Φρόντισε να είσαι σε σύνδεση τουλάχιστον δέκα λεπτά νωρίτερα. Έτσι αν κάτι δε λειτουργεί σωστά θα έχεις τον χρόνο για να το διορθώσεις.

 Πρόσεξε το nickname σου

Όπως με το επαγγελματικό σου e-mail, έτσι και με τον λογαριασμό σου στο εκάστοτε λογισμικό απέφυγε nickname που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Φτιάξε έναν λογαριασμό με το όνομά σου ώστε να αποπνέεις εμπιστοσύνη και επαγγελματισμό.

Σχετικά με την Hoteltraining

Η Hoteltraining είναι μια νέα Online Πλατφόρμα που προσφέρει αποκλειστικά Εξ αποστάσεως σεμινάρια και που δίνει σε κάποιον την ευκαιρία ν’ αποκτήσει  γνώσεις για όλες τις ειδικότητες σε ένα ξενοδοχείο.

Όλα τα σεμινάρια στηρίζονται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαιδευτική διαδικασία, δηλαδή μπορεί να  το παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας  το επιθυμεί στο σπίτι του, από κινητό, Tablet ή υπολογιστή με απλά βήματα ακόμα και για κάποιον ο οποίος δεν είναι εξοικειωμένος με την τεχνολογία

Το κόστος κάθε σεμιναρίου είναι 49 ευρώ και το παρακολουθεί κάποιος άμεσα μετά την εγγραφή του ότι μέρα και ώρα το επιθυμεί.

Οι εισηγητές της Hoteltraining, διακεκριμένα  στελέχη της Τουριστικής και εκπαιδευτικής  κοινότητας από όλη την Ελλάδα , επιλέχθηκαν προσεκτικά με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να μπορούν να προσφέρουν -πέραν από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο- εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Κάθε Πιστοποιητικό-Βεβαίωση παρακολούθησης που παραλαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια περιέχει ένα μοναδικό αριθμό γνησιότητας τον όποιο  αριθμό εάν καταχωρήσει κάποιος στην πλατφόρμα της Hoteltraining   στο ειδικό πεδίο, θα μπορέσει να πιστοποιήσει την γνησιότητα του.

Ήδη η Hoteltraining συνεργάζεται με ξενοδοχειακούς ομίλους σε Ελλάδα και Κύπρο και αναλαμβάνει την εκπαίδευση του προσωπικού των ξενοδοχείων αυτών στα πλαίσια των B2B υπηρεσιών  της .

Η Hoteltraining, ως επίσημο μέλος CPD Group, έχει δρομολογήσει μια σειρά από πιστοποιημένα επιμορφωτικά σεμινάρια για ξενοδοχοϋπαλλήλους. Τα αρχικά CPD, σημαίνουν Continuing Professional Development (Διαρκής Επαγγελματική Ανάπτυξη) και είναι ο όρος που χρησιμοποιείται για να περιγράψει τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες επαγγελματιών, με στόχο την ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων τους.

Το CPD, ως διαδικασία πιστοποίησης όχι μόνο αναγνωρίζεται, αλλά και απαιτείται σε χιλιάδες ινστιτούτα και επαγγελματικά σώματα σε ολόκληρο τον κόσμο. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το Ηνωμένο Βασίλειο, στο οποίο πάνω από 1000 ινστιτούτα και επαγγελματικά σωματεία, απαιτούν τη συγκεκριμένη πιστοποίηση. Η ζήτησης των τελευταίων ετών, αποδεικνύει ότι ο αριθμός προβλέπεται ν’ αυξηθεί αρκετά στο μέλλον. 

Δείτε εδώ όλα τα σεμινάρια

., Πώς να εντυπωσιάσετε σε μια συνέντευξη μέσω Video Call

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top