Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

χωρίς τίτλο 2022 02 04T151735.399

Μπορεί να υπάρχει παγκόσμια πρόβλημα στην εύρεση προσωπικού για τα ξενοδοχεία όμως αυτο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και θέσεις τις οποίες πολλες απο αυτές θα τις ζήλευε καθένας απο εμάς.

Ας δούμε κάποιες που ξεχωρίσαμε

  • Guacamologist

Το Ritz Carlton στο Ντάλας του Τέξας έχει Guacamologist και μάλιστα έχει κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον όρο.Oι Guacamologist ετοιμάζουν φρέσκο γκουακαμόλε κάθε απόγευμα στις 6 μ.μ. στο λόμπι του ξενοδοχείου. Οι επισκέπτες ακούν μια παρουσίαση καθώς ο Guacamologist τους μιλάει επιλέγοντας το ιδανικό αβοκάντο για το ντιπ και το άλειμμα (δεν θέλετε τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα), πώς να εξισορροπήσετε τις γεύσεις και επιδεικνύει την ιδανική μέθοδο συνδυάζοντας αβοκάντο, jalapenos, ντομάτες, κόκκινο κρεμμύδι, κόλιανδρο, αλάτι και λάιμ. Α, και ας μην ξεχνάμε το «μυστικό συστατικό» του ψητού σκόρδου.

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

Μπορεί να ακούγεται σαν η δουλειά των ονείρων, αλλά μόλις τελειώσει το guacamole happy hour, ο γκουακαμολόγος μετατρέπεται σε κανονικό άτομο που εργάζεται ως σεφ πλήρους απασχόλησης στο ξενοδοχείο

  • Μπατλερ Surf

Η Encinitas της Καλιφόρνια είναι γνωστή ως μία από τις καλύτερες Surf προορισμούς στον κόσμο. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το Ξενοδοχείο Alila Marea Beach Resort στο Encinitas που απασχολεί έναν αφοσιωμένο, επί τόπου “Butler σανίδας τουSurf “, ο οποίος Butler γνωρίζει όλα τα πράγματα που σχετίζονται με το σερφ. Aπο τις ιδανικές ώρες έως τους χρόνους παλίρροιας, τις σανίδες και τα σημεία όπου έρχονται τα καλύτερα κύματα κάθε μέρα — αυτοί είναι οι ειδικοί. Εκτός από μια πλήρης γκάμα κεριών και αντηλιακών, ο Surfboard Butler επιβλέπει επίσης τη συλλογή ιστιοσανίδων του καταλύματος που διατίθεται για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Εδώ, υπάρχει πραγματικά μια εμπειρία σερφ για κάθε επίπεδο δεξιοτήτων. Το πιο δύσκολο κομμάτι για τη θέση του Surf Butler θα μπορούσε απλώς να είναι να πρέπει να παρακολουθεί όλους να κάνουν σερφ, ενώ είναι στη «δουλειά». Αλλά με ένα γραφείο στις ακτές της Alila Marea και δίπλα στα κύματα, είναι πραγματικά μια δουλειά στον παράδεισο.

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

  • “Instagram Concierge”

Το W Punta de Mita στο Μεξικό είναι ένας πολύ φωτογενής προορισμός με ζωηρά πολύχρωμη διακόσμηση εμπνευσμένη από τις επιρροές των ιθαγενών και την τοπική κουλτούρα της περιοχής. Αυτό δημιουργεί το ιδανικό σκηνικό για να τραβήξετε ατελείωτες αναμνηστικές φωτογραφίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η αποκλειστική επιτόπια υπηρεσία Concierge Instagram έχει δεσμευτεί να βοηθά τους επισκέπτες να ενισχύσουν τις φωτογραφίες τους. Οι επισκέπτες στέλνουν ένα σύνδεσμο προς το προφίλ τους στο Instagram στον θυρωρό πριν ή κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και λαμβάνουν έναν χάρτη με πληροφορίες με τα πιο “Instagrammable” σημεία στον χώρο του ξενοδοχείου. Με βάση τα ενδιαφέροντά τους και την αισθητική τους, το Instagram Concierge προτείνει αρκετούς προορισμούς στον χάρτη όπου οι επισκέπτες θα πρέπει να βγάλουν οπωσδήποτε φωτογραφίες. Η εμπειρία τελειώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: με ένα δωρεάν κοκτέιλ στο Living Room bar του θερέτρου. Ο επισκέπτης χρειάζεται απλώς να αποδείξει ότι δημοσίευσε μια φωτογραφία χρησιμοποιώντας τα hashtags #WEscapes και #WPuntadeMita για να το απολαύσει δωρεάν

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

  • Υπεύθυνος παγωτού για ενήλικες

Ο Ray Lai δεν είναι μόνο ο Executive Chef στο Dive Palm Springs, είναι επίσης γνωστός ως «Ice Cream Man» (αλλά για μεγάλους!). Έχοντας περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία παγωτού, o Lai αναπτύσσει τώρα δημιουργικές προσαρμοσμένες γεύσεις για τους επισκέπτες αυτού του θέρετρου . Παρόλο που είναι «adults only», οι επισκέπτες αναμφίβολα θα αισθανθούν σαν να είναι ξανά παιδιά όταν απολαμβάνουν σπιτικές γεύσεις όπως Πράσινο Τσάι & Pralined Serrano, Horchata με Praline Pecan Robusto και Candied Cherry with Woodford Bourbon. O Lai φτιάχνει ακόμη και την υπογραφή «Champagne Lemon Sorbet Popsicles» που σίγουρα απευθύνονται σε ενήλικες. Το πάθος του Ray για το παγωτό δημιουργεί ευχάριστες εμπειρίες που οι επισκέπτες θα θυμούνται πολύ καιρό μετά το τέλος των διακοπών τους.

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

  • Γλύπτης κατασκευών απο άμμο

Το Reach Resort Key West στη Φλόριντα φιλοξενεί την απόλυτη δουλειά δίπλα στη θάλασσα – έναν επαγγελματία «γλύπτη άμμου», του οποίου η ημέρα είναι αφιερωμένη στη δημιουργία κορυφαίων αριστουργημάτων από άμμο που εκτίθενται. Η Marianne van den Broek είναι γλύπτρια άμμου από το 1999 . Δημιουργεί έργα τέχνης, όπως ένα τρένο φτιαγμένο αποκλειστικά από άμμο, και γλυπτά γάμου για νεόνυμφους (έχει δημιουργήσει ακόμη και αντίγραφα από άμμο ζευγαριών με τα σκυλιά τους). Όσοι εμπνέονται από τα έργα της μπορούν να εγγραφούν στο εργαστήριο γλυπτικής στην άμμο για να αναπτύξουν τις δικές τους δεξιότητες δημιουργίας κάστρων από άμμο.

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

  • Γητευτής πτήνων

Το Hilton Aruba Caribbean Resort & Casino φιλοξενεί 11 εξωτικά πτηνά, το κατάλυμα διαθέτει έναν κάτοικο Γητευτή πτηνών για να φροντίζει τους φτερωτούς φίλους. Με 27 χρόνια εμπειρίας, ο ειδικός στα πτηνά προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να γνωρίσουν τα πουλιά κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής συνεδρίας αλληλεπίδρασης, όπως εκπαιδευτικές ομιλίες και ευκαιρίες φωτογραφίας.

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

., Ειδικότητες σε ξενοδοχεία που μέχρι σήμερα δεν γνωρίζαμε την ύπαρξη τους

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top