Εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Αυστρία στηρίζουν με μία σούπα στον κατάλογο τους τον συνάνθρωπο τους

χωρίς τίτλο 2022 01 18T120349.538

Μερικά απο τα μεγαλύτερα και πιο διάσημα ξενοδοχεία και εστιατόρια στην Αυστρία λαμβάνουν μέρος στην εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων “Σούπα με νόημα” και δίνουν ενεργά το παράδειγμα ενάντια στη φτώχεια, την πείνα και τη σπατάλη τροφίμων.

., Εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Αυστρία στηρίζουν με μία σούπα στον κατάλογο τους τον συνάνθρωπο τους

Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα κάνουν τις μέρες και τις νύχτες όλο και πιο δύσκολες ειδικά για αυτούς που δεν έχουν ούτε τα βασίκα όπως στέγη και τροφή. Η χειμερινή εκστρατεία δωρεάς “Soup mit sinn” βοηθά και υποστηρίζει όσους είναι σε ανάγκη. Oι συμμετέχοντας στη «σούπα με νόημα», στηρίζουν ότι είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια ισορροπία στους έχοντες και μή. Οι επιχειρήσεις συμμετέχουν στην δράση με ό,τι καλύτερο μπορούν να προσφέρουν: μία γώνια στον κατάλογό τους και τον επαγγελματισμό τους.

Γιατί κάθε ευρώ μετράει
Οι επιχειρήσεις αφιερώνουν μια ιδιαίτερη σούπα στο μενού τους στην δράση. Για κάθε σούπα που πωλείται, ένα ευρώ δωρίζεται στην παλαιότερη τράπεζας τροφίμων της Αυστρίας. Με ένα ευρώ η τράπεζα τροφίμων μπορεί να προσφέρει, σε έως και δέκα άτομα που πλήττονται από τη φτώχεια τροφή.

Ακόμα και εργαζόμενοι σε αυτές τις ξενοδοχειακές και επισιτιστικές επιχειρήσεις στο διάλειμμα τους προχωράνε σε αγόρα της συγκεκριμένης σούπας ενώ υπάρχει φαγητό προσωπικού χωρίς χρέωση για να υποστηρίξουν τους συνανθρωπούς τους.

Μια αξιέπαινη κίνηση απο όλους και αξίζουν πολλα συγχαρητήρια

., Εστιατόρια και ξενοδοχεία στην Αυστρία στηρίζουν με μία σούπα στον κατάλογο τους τον συνάνθρωπο τους

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top