Το πρώτο πλωτό Resort στον κόσμο έρχεται στο Ντουμπάι

χωρίς τίτλο 2021 12 09T090428.793

Για πρώτη φορά, ένα πολυτελές ξενοδοχείο, το Kempinski Floating Palace, θα ανοίξει στο Ντουμπά το 2023 ως ένα πλωτό κτίριο το οποίο θα πλαισιώνεται απο 12 πλωτές πολυτελείς βίλες με τη δυνατότητα να πλέουν σε άλλα αγκυροβόλια κατά καιρούς.

., Το πρώτο πλωτό Resort στον κόσμο έρχεται στο Ντουμπάι

Το Dubai, η μητρόπολη υψηλής τεχνολογίας σε ότι αφορά τον τουρισμό επιφυλάσει συνεχώς εκπλήξεις και με το νέο εξωπραγματικό Floating Palace Kempinski, που θα ανοίξει το 2023 . Αγκυροβολημένο δίπλα σε μια από τις πιο αποκλειστικές παραλίες του Ντουμπάι στην Jumeirah Beach Road, οι επισκέπτες θα μεταφέρονται στο ξενοδοχείο των 156 δωματίων και σουιτών ή στις βίλες τους με ταχύπλοο ή φτάνουν απευθείας με τα δικά τους σκάφη. Ένα συνδεδεμένο πλωτό ελικοδρόμιο δίπλα σε μια εντυπωσιακή μαρίνα στάθμευσης γιοτ για έως και 16 γιοτ, επιτρέπει στους απαιτητικούς επισκέπτες να φτάνουν με στυλ.

Το Kempinski Floating Palace αναμένεται να τοποθετηθεί ως μοναδικό στο είδος του – μια καινοτομία που εγγυάται αξέχαστες στιγμές και μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους τους επισκέπτες. Αντικατοπτρίζοντας τον σύγχρονο τρόπο ζωής στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το νέο Kempinski Floating Palace είναι μια προσθήκη και μια ιδιαίτερη πινελιά στον απίστευτο ξενοδοχειακό κόσμο του Ντουμπάι, γνωστό από καιρό για τα απαράμιλλα επιτεύγματα και την προσέλκυση του παγκόσμιου τουρισμού. Το έργο αυτό θα είναι μια ακόμη σημαντική ανακάλυψη για την ήδη θεαματική τουριστική βιομηχανία της χώρας.

., Το πρώτο πλωτό Resort στον κόσμο έρχεται στο Ντουμπάι

Το κεντρικό κτίριο αν μπορούσαμε να το πούμε έτσι του Floating Palace ειναι δομημένο σε τέσσερα μέρη, συνδέεται στη μέση με μια γυάλινη πυραμίδα και θα προσφέρει την πολυτέλεια ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων, εστιατόρια, μπαρ, σπα, πισίνες μέχρι μπουτίκ, χώρους δεξιώσεων.

Οι 12 πολυτελείς βίλες, που συνδέονται μεταξύ τους με πλωτήρες, είναι εν μέρει προς πώληση αλλά και προς ενοικίαση από τους επισκέπτες του ξενοδοχείου και επωφελούνται από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει το ξενοδοχείο. Υψηλής ποιότητας και κομψός σχεδιασμός σε δύο ορόφους με βεράντα στον τελευταίο όροφο και πισίνα υπερχείλισης, αντίστοιχα δώδεκα βίλες με καθεμία από δύο, τρία ή τέσσερα υπνοδωμάτια, δωμάτια πληρώματος γιότ και προσωπικού καθώς και εσωτερικά και εξωτερικά σαλόνια χαρακτηρίζουν τα πολυτελή πλωτά σπίτια με μεγάλα πανοραμικά παράθυρα και όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά ενός έξυπνου σπιτιού, οι βίλες είναι εξοπλισμένες με ηλιακούς συλλέκτες και έχουν σχεδιαστεί για να είναι φιλικές προς το περιβάλλον.

Μοναδικές υπηρεσίες, αναγνωρισμένο Brand, εκπαιδευμένο προσωπικό και ένα μοναδικό concept.

., Το πρώτο πλωτό Resort στον κόσμο έρχεται στο Ντουμπάι

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top