Ενημερώσου για δωρεάν σεμινάρια για ανέργους, επιδοτόυμενα σεμινάρια ή e learning σεμινάρια

χωρίς τίτλο 2021 12 02T204811.930

Σας παρουσιάζουμε απο που μπορείτε να ενημερωθείτε για σεμινάρια είτε πρόκειται για ξενοδοχειακά είτε για άλλο κλάδο. Μερικά απο αυτά έχουν και δωρεάν πιστοποιήση. Τα Δια ζώσης σεμινάρια πλέον έχουν την ίδια βαρύτητα με τα Εξ άποστάσεως Σεμινάρια.

  • GOOGLE

Αποκτήστε νέες δεξιότητες για έναν ψηφιακό κόσμο με τα σεμινάρια της Google και με δωρεάν πιστοποιήση

Αναπτύξτε την καριέρα ή την επιχείρησή σας στον δικό σας ρυθμό, με ευέλικτα και εξατομικευμένα μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσουν να επιτύχετε.

  • Ανακαλύψτε εργαλεία που θα συμβάλουν στην επιτυχία της επιχείρησής σας
  • Βελτιώστε τις δεξιότητές σας στις συνεντεύξεις
  • Προετοιμαστείτε για την καριέρα που θέλετε
  • Περισότερα ΕΔΩ

Alison

Το Alison προσφέρει 1.000 δωρεάν μαθήματα σε διάφορους τομείς, όπως διοίκηση, πληροφορική, ανθρωπιστικές επιστήμες, γλώσσες και πολλά άλλα. Τα περισσότερα μαθήματα δίνουν επίσης τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να λάβουν πιστοποίηση για την επιτυχή ολοκλήρωση του μαθήματος με μια μικρή χρέωση. To πιστοποιητικό το παίρνετε online

Coursera

Το Coursera είναι μια εκπαιδευτική πλατφόρμα η οποία προσφέρει μαθήματα και e learning σεμιναρια από κορυφαίους καθηγητές, από τα καλύτερα πανεπιστήμια και εκπαιδευτικά ιδρύματα στον κόσμο. Διαθέτει πάνω από 2.700 διαδυκτιακά μαθήματα διαφόρων κατηγοριών, και το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων είναι δωρεάν, με τη δυνατότητα να αγοράσει όποιος επιθυμεί το υλικό για την απόκτηση ηλεκτρονικού πιστοποιητικού παρακολούθησης.

University of the People

Το University of the People είναι ένα δωρεάν, μη κερδοσκοπικό διαδικτυακό πανεπιστήμιο. Προσφέρει προγράμματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όσους θέλουν να σπουδάσουν και έχουν τα απαραίτητα προσόντα, βοηθώντας τους να ξεπεράσουν οποιαδήποτε οικονομικά, γεωγραφικά, προσωπικά ή άλλα θέματα που τους περιορίζουν. Αυτή τη στιγμή, το πανεπιστήμιο προσφέρει διπλώματα διετών σπουδών  (associate degree programs) και τετραετή πτυχία Bachelor στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, Πληροφορική και Επιστήμες Υγείας, καθώς και ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα MBA. 

Hoteltraining

Η HotelTraining,είναι η Πρώτη Πλατφόρμα Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων. Ειναι και επίσημα μέλος του διεθνούς οργανισμού EURHODIP, εναν εκπαιδευτικό φορέα που αντιπροσωπεύει και συνδέει μεταξύ τους πάνω από 180 εκπαιδευτικά ιδρύματα και Τουριστικές σχολές παγκόσμιας φήμης σε 35 διαφορετικές χώρες. Η Eurhodip με έδρα τις Βρυξέλες έκανε αποδεκτή την αίτηση της Hoteltraining μετα απο 1 χρόνο ελέγχων κατα το οποίο η Hoteltraining ήταν υποψήφιο μέλος. Το διοικητικό συμβούλιο στην Eurhodip έλαβε μέρος στις 23 Νοεμβρίου 2021 στην ΟλλανδίαΗ ιδιότητα μέλους, δίνει πρόσβαση σε μια σειρά μοναδικών, καινοτόμων και ποιοτικών υπηρεσιών διασφάλισης ποιότητας για την Hoteltraining. Επιπλέον, η Πλατφόρμα γίνεται μέλος ενός διεθνούς δικτύου εκπαιδευτικών κέντρων με κοινό στόχο: να παρέχουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στους μελλοντικούς επαγγελματίες του κλάδου της φιλοξενίας που επιθυμούν να ακολουθήσουν μια διεθνή καριέρα. Διαδικτυακά σεμινάρια όπως σεμινάριο barista, σεμινάριο οροφοκομίας κλπ.

., Ενημερώσου για δωρεάν σεμινάρια για ανέργους, επιδοτόυμενα σεμινάρια ή  e learning σεμινάρια

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top