Notebook:Pastries For Restaurants του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

χωρίς τίτλο 2021 11 18T101330.801

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης είναι ένας Έλληνας Pastry Chef με αξιοσημείωτη πορεία τα τελευταία χρόνια.

Έχοντας εργαστεί σε κορυφαία εστιατόρια της Ευρώπης και βραβευτεί ως “Best Pastry Chef” από τα FNL Awardsκαι “Pastry Chef of theYear” από τον Gault & Millau Hellas, ο ταλαντούχος ζαχαροπλάστης από το Ηράκλειο Κρήτης μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο για επαγγελματίες εστιατορίων.

Το Notebook: Pastries For Restaurants είναι ένα βιβλίο υψηλής ζαχαροπλαστικής, με 38 δημιουργίες, 216 υποσυνταγές και 256 φωτογραφίες που περιγράφουν βήμα-βήμα το τελικό στήσιμο του πιάτου.

., Notebook:Pastries For Restaurants του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Ένας απαραίτητος οδηγός για όσους επαγγελματίες θέλουν να εμπνευστούν από ευφάνταστες παρουσιάσεις γλυκών, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με πρωτότυπες συνταγές και να γνωρίσουν νέες τεχνικές ζαχαροπλαστικής.

Το Notebook, το οποίο εκδόθηκε με την υποστήριξη της Cacao Barry, της κορυφαίας εταιρείας σοκολάτας στον κόσμο, κυκλοφόρησε μετά την επίσημη παρουσίαση του, που πραγματοποιήθηκε στο The Box Athensτην 3η Νοεμβρίου 2021.

., Notebook:Pastries For Restaurants του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

Το βιβλίο διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο μέσω του website www.spyrospediaditakis.com/notebook και στην Ευρώπη μέσα από το γνωστό βιβλιοπωλείο Librairie Gourmande στο Παρίσι καθώς και από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Books for Chefs https://www.booksforchefs.com/en/. Υπάρχει, επίσης, διαθέσιμο προς πώληση στο ζαχαροπλαστείο Ourse.

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης δραστηριοποιείται και στον τομέα της συμβουλευτικής εστιατορίων ενώ παραδίδει σεμινάρια πάνω στην ζαχαροπλαστική τέχνη σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια. Το  επόμενο σεμινάριο έχει προγραμματιστεί στο Ηράκλειο της Κρήτης στις 30 Ιανουαρίου 2022 από την Gourmet Chef Professional Seminars.

Καλοτάξιδο Σπύρo

., Notebook:Pastries For Restaurants του Σπύρου Πεδιαδιτάκη

photo 2
Uncategorized
sarras

Αυτός είναι ο καλύτερος μπουφές στον κόσμο (Φωτό+Video)

Το “Les Grands Buffet” είναι ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια της Γαλλίας και βρίσκεται στη Narbonne Ιδρύθηκε από τον Louis Privat το 1997 και από τότε έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για foodies στη Γαλλία. Θεωρείται

Διάβασε το άρθρο
technology, developer, continents-3435575.jpg
Uncategorized
papadakispaul

Εξατομικευμένη εμπειρία ταξιδιωτών μέσω Artificial Intelligense. Η νέα τάση (AI) που αναδύεται στο χώρο του τουρισμού

H eξατομικευμένη εμπειρία ταξιδιωτών μέσω της τεχνολογίας της τεχνητής νοημοσύνης είναι μία νέα τάση που αναδύεται στο χώρο του τουρισμού και αλλάζει τον τρόπο που οι ταξιδιώτες ανακαλύπτουν και απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Στην εποχή της τεχνολογίας, οι τουρίστες που

Διάβασε το άρθρο
χωρίς τίτλο 2
Uncategorized
sarras

Ξεκαθάρισε τις απορίες σου: Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων απαντά σε ερωτήσεις που απασχολούν τους εργαζόμενους στον κλάδο της φιλοξενίας

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Χανίων, Μανώλης Μπαμιάκης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο του, απάντησε σε ερωτήσεις που έχουν στείλει αναγνώστες μας και που σίγουρα ενδιαφέρουν το σύνολο των εργαζόμενων στα ξενοδοχεία. 1)Hoteltraining-Ένα συνηθισμένο ερώτημα των εργαζομένων στα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top