Κύπρος – Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Καλύτερου Sommelier Ευρώπης και Αφρικής

χωρίς τίτλο 2021 11 17T120737.811

Μετά από τις αναβολές που πήρε λόγω της πανδημίας, ο 14ος Διαγωνισμός ASI για την ανάδειξη του Καλύτερου Οινοχόου Ευρώπης και Αφρικής είναι γεγονός

., Κύπρος – Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Καλύτερου Sommelier Ευρώπης και Αφρικής

Ο 14ος Διαγωνισμός Sommeliers ASI που διεξάγεται στην Κύπρο ξεκίνησε εχτές 15 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί με τον τελικό που θα διεξαχθει στις 19 Νοεμβρίου

 32 ευρωπαϊκές και 4 αφρικανικές χώρες βρίσκονται στην Λεμεσό  για την διοργάνωση αυτη, που υπο κανονικές συνθήκες γίνεται κάθε τρία χρόνια. 

O μη κερδοσκοπικός οργανισμός ASI δημιουργήθηκε στο Ρεμς της Γαλλίας την δεκαετία του 60 και απαρτίζεται από 63 χώρες μέλη από όλες τις ηπείρους. Συντονίζει δράσεις που αποσκοπούν στην ανάπτυξη και την προώθηση του επαγγέλματος του Sommelier με διάφορα μέσα, όπως εκπαιδευτική κατάρτιση, εμπειρία και αλλες δράσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι του διαγωνισμού να σημειώσουμε οτι θα έχει τυφλή δοκιμασία και πρακτικά τεστ, δύο φάσεις προ-ημιτελικής και ημιτελικής από τα οποία θα ξεχωρίσουν οι τρεις καλύτεροι, οι οποίοι θα διαγωνιστούν ζωντανά μπροστά στο κοινό στο θέατρο Ριάλτο της Λεμεσού. Ο τελικός θα θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου και μπορει να το παρακολουθησει όποιος το επιθυμεί online , αναμένεται πως θα τον παρακολουθήσουν περίπου 1.5 εκατομμύρια άνθρωποι. 

., Κύπρος – Διαγωνισμός για την ανάδειξη του Καλύτερου Sommelier Ευρώπης και Αφρικής

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top