Κρουαζιέρα 274 ημερών σε 64 χώρες απο την Royal Caribbean,οι τιμές ξεκινάνε απο 52.000€

274 days 1

Σε ένα δελτίο τύπου την Τετάρτη της Royal Caribbean αναφέρεται ότι η κρουαζιέρα που προετοιμάζει για το 2023 «θα ειναι η μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη κρουαζιέρα που έχει υπάρξει».

Το Ultimate World Cruise, θα αναχωρήσει από το Μαϊάμι, και θα επισκεφθεί περισσότερους από 150 προορισμούς σε 64 χώρες και στις επτά ηπείρους.

Οι στάσεις θα περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την Καζαμπλάνκα στο Μαρόκο. Τον Μεγάλο Κοραλλιογενή ύφαλο στην Αυστραλία. Ανταρκτική,Βραζιλία, όπου οι επιβάτες μπορούν να δουν το άγαλμα του Χριστού του Λυτρωτή την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. και το Πεκίνο.

., Κρουαζιέρα 274 ημερών σε 64 χώρες απο την Royal Caribbean,οι τιμές ξεκινάνε απο 52.000€

Η τιμή ανα άτομο ξεκινά από 52.000€

Η κρουαζιέρα είναι προγραμματισμένη να αναχωρήσει από το Μαϊάμι στις 10 Δεκεμβρίου 2023 και να επιστρέψει στις 10 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι επιβάτες θα ταξιδέψουνστο Serenade of the Seas, το οποίο διαθέτει 13 καταστρώματα και ένα γήπεδο μίνι γκολφ, εμπορικό κέντρο, έναν τοίχο αναρρίχησης, μια πισίνα, ένα θέατρο και ένα σπα. Το πλοίο μπορεί να φιλοξενήσει σχεδόν 2.500 επιβάτες και περισσότερα από 800 μέλη πληρώματος, δήλωσε η Royal Caribbean.

Οι τιμές ξεκινούν απο 52.000€ για ένα άτομο σε μια εσωτερική καμπίνα, αυξάνοντας το ποσό στα 55000€ για μια καμπίνα με θέα στον ωκεανό και 68000€ για μια καμπίνα με μπαλκόνι. Η διαμονή σε junior σουίτα ξεκινά από 96000€ ανά άτομο.

θα υπάρχει έκπτωση 10% εάν πληρώσουν προπληρώσουν έως τις 6 Ιανουαρίου 2023.

., Κρουαζιέρα 274 ημερών σε 64 χώρες απο την Royal Caribbean,οι τιμές ξεκινάνε απο 52.000€

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top