Τουριστική ατραξιόν η τρομακτική κούκλα απο το ‘Squid Game’

χωρίς τίτλο 2021 10 10T081435.127
Η νέα σειρά φαινόμενο του Netflix , Squid Game που έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον έχει κάνει τους πάντες να μιλάνε για αυτήν.
Μία από τις πιο ανατριχιαστικές στιγμές της σειράς ήταν το παιχνίδι, “Red light, Green Light”, με την τρομακτική γιγάντια κούκλα.

Οι ηθοποιοί της σειράς βρέθηκαν καλεσμένοι στον Jimmy Falon και μεταξύ άλλων ανέφεραν την προέλευση της τρομακτικής κούκλας εξηγώντας πως η κούκλα είναι ένας συνηθισμένος χαρακτήρας στην Νότιο Κορέα σε σχολικά είδη και βιβλία. Μάλιστα έχει και όνομα Younghee και υπάρχει αντρική εκδοχή της με το όνομα Chulsoo

Η συγκεκριμένη κούκλα μετα τα γυρίσματα, μάλιστα,  τοποθετήθηκε προσωρινά έξω από ένα μουσείο σε χωριό της Νότιας Κορέας.

Πρόκειται για το μουσείο Macha Land που βρίσκεται σε ένα μικρό χωριό στην κομητεία Lincheon, περίπου τρεις ώρες βόρεια της Σεούλ. Όμως κάπου εδώ δημιουργήθηκε ενα μεγάλο θεμα.

Δεδομένου του πόσο δημοφιλές κατέληξε το Squid Game, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η κούκλα έγινε αμέσως τουριστική ατραξιόν! Πολλοί επισκέπτες έκαναν ουρές στην τοποθεσία για να την επισκεφτούν και να τραβήξουν φωτογραφίες. Ωστόσο, η τεράστια δημοτικότητα της κούκλας ήταν υπερβολική.

Εξαιτίας αυτού, το μουσείο αποφάσισε έκτοτε να σταματήσει να εκθέτει την κούκλα και την αποθήκευσε. Αυτό δημοσιεύτηκε στον ιστότοπό του μουσείου . Φυσικά, βλέποντας την σειρά του Netflix να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, με αρκετά αντίγραφα σε όλο τον κόσμο, νομίζουμε ότι το μουσείο θα το ξανασκεφτεί!

., Τουριστική ατραξιόν η  τρομακτική κούκλα απο το ‘Squid Game’

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top