Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

χωρίς τίτλο

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Eλληνικό και το Iταλικό φαγητό είναι δύο από τις πιο αγαπημένες κουζίνες σε όλο τον κόσμο.

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

Ο Gordon Ramsay δήλωσε ότι έχει στο μυαλό του μια προτίμηση μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του βρετανικής σειράς, “Gordon, Gino, & Fred Go Greek”.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, ο Ράμσεϊ αποθέωσε την Ελληνική κουζίνα καθώς ταξίδευε στην Κρήτη με τον Ιταλό Σεφ  Gino D’Acampo και τον ιδιοκτήτη εστιατορίων Fred Sirieix.

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

“Ειλικρινά, πιστεύω ότι η ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την ιταλική κουζίνα” Ανέφερε ο Ramsay με τον Ιταλό Σέφ να τον κοιτάζει έκπληκτος.

Βέβαια σε κάποια πλάνα απο ενα επεισόδιο διαπίστωσε πως εκτος απο καλή κουζίνα είμαστε και αυστηροί κριτές οσο αφορα την μαγειρίκη.

Μια γιαγιά στην Σαντορίνη και συγκεκριμένα η κα Κατίνα δοκίμασε συνταγή του διάσημου σεφ και… εντόπισε ένα λάθος του-το φαγητό ήταν αλμυρό.

Τελικά ακομα και Michelin Star Σεφ κανουν λάθη όμως μπορουν να ξεχώρισουν την ποιοτική Ελληνική Κουζίνα .

., Gordon Ramsay σε νέα τηλεοπτική εκπομπή του-“Η Ελληνική κουζίνα είναι καλύτερη από την Ιταλική”

Complaint for hoteltraiing
Uncategorized
John Protopapadakis

Πιστοί πελάτες. Όταν παραπονεθούν, φροντίστε να τους ακούσετε…

Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης Ο πιστός πελάτης είναι αξία ανεκτίμητη για οποιαδήποτε επιχείρηση. Οι λόγοι είναι πολλοί και μάλλον προφανείς: θα επιστρέψει, θα αγοράσει και άλλα προϊόντα/υπηρεσίες της επιχείρησης, θα μας διαφημίσει, θα γράψει θετική κριτική και θα κλείσει τα αυτιά σε

Διάβασε το άρθρο
Personal Development Hoteltraining
Uncategorized
sarras

Ο Κανόνας Tων 100 Ωρών Kαι Πώς Να Ξεχωρίσεις Στηv Εργασία σου

Ο δρόμος προς την τελειότητα στον επαγγελματικό χώρο απαιτεί αφοσίωση, στόχευση και συστηματική αυτοβελτίωση. Σε αυτήν τη συνεχή προσπάθεια για ανάπτυξη και βελτίωση, ο “Κανόνας των 100 Ωρών” αναδεικνύεται ως ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειές μας.

Διάβασε το άρθρο
mistakes at jobs 2
Uncategorized
sarras

Τα λάθη σε μια επιχείρηση είναι αναπόφευκτα και καθημερινά. Ένα παράδειγμα προς μίμηση

Το όνομα του Tom Watson είναι συνώνυμο με την IBM και την κορυφαία θέση της εταιρείας στον κόσμο της τεχνολογίας. Ωστόσο, πέρα από τις επιχειρηματικές του επιτυχίες, η ιστορία του Watson περιλαμβάνει επίσης μια σπουδαία πράξη ανθρωπιάς αλλά και ευφυΐας

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top