6 λόγοι για να σκεφτείτε μια νεα καριέρα σε ξενοδοχεία ή και εστιατόρια

χωρίς τίτλο 2021 09 13T231639.083

Στον κλάδο της φιλοξενίας, η καριέρα σας έχει πολλές πιθανές διαδρομές και δεν είναι όπως σε καμία άλλη βιομηχανία, επειδή η επιτυχία σας συνδέεται άμεσα με το έργο που κάνετε καθημερινά.

Ο κλάδος της φιλοξενίας είναι τεράστιος και καλύπτει μια σειρά από διάφορους τομείς και ρόλους κάτω από την ομπρέλα της φιλοξενίας.

Η επιλογή καριέρας είτε σε ξενοδοχείο είτε σε εστιατόριο είναι ένα μεγάλο βήμα για να εισέλθετε στον μεγάλο κόσμο της φιλοξενίας. Ένας κόσμος που θα γίνει το σπίτι σας και όπου οι άνθρωποι θα γίνουν η οικογένειά σας.

., 6 λόγοι για να σκεφτείτε μια νεα καριέρα σε ξενοδοχεία ή και εστιατόρια

Σε αυτό το αρθρο εξετάζουμε έξι λόγους για τους οποίους πρέπει να θεωρήσετε τη φιλοξενία ως καριέρα πλήρους απασχόλησης.

  1. Ένα ξενοδοχείο είναι ένας ενιαιος χώρος για να μάθετε τα πάντα

Ένα ξενοδοχείο είναι από μια άποψη ένας κόσμος από μόνος του. Διαθέτει χώρους διαβίωσης, εγκαταστάσεις αναψυχής και επιχειρήσεων, ψυχαγωγία, εστιατόρια, μπαρ και συνήθως, γραφείο. Μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε σχεδόν ποτέ να μην εγκαταλείψετε το ξενοδοχείο – ειδικά τα θέρετρα.

Τώρα, φανταστείτε να ξεκινάτε την καριέρα σας σε έναν χώρο όπου μπορείτε να μάθετε τα πάντα κάτω από μια στέγη; Μέσα σε λίγα χρόνια σε ένα ξενοδοχείο θα μάθετε τα πάντα για την εμπειρία των επισκεπτών, την εξυπηρέτηση, τη φιλοξενία και ολόκληρο τον κλάδο μετακινώντας από το ένα τμήμα στο άλλο και συγκεντρώνοντας ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων και συνδέσεων. Δεν ακούγεται σαν μια εκπληκτική καριέρα;

2. Θα χτίσετε σχέσεις για μια ζωή

Όταν εργάζεστε μαζί με άτομα σε αγχωτικές καταστάσεις, που συμβαίνουν συχνά σε ξενοδοχεία και εστιατόρια, μαθαίνετε πώς να εργάζεστε σε μια ομάδα, χωρίς προφανή επικοινωνία.

Ο δεσμός που δημιουργείται μεταξύ των ανθρώπων στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι ιδιαίτερος γιατί μόνο οι συνάδελφοί τους θα καταλάβουν τους αγώνες σας (είτε στη δουλειά είτε στη ζωή). Η φιλοξενία είναι πραγματικά μια βιομηχανία προσανατολισμένη στον άνθρωπο, γι ‘αυτό παραμένουμε ενωμένοι. Δουλεύουμε επίσης ώρες που οι άλλοι έχουν ως άδεια, πράγμα που σημαίνει ότι όταν έχουμε ελεύθερο χρόνο, όλοι οι άλλοι εργάζονται. Έτσι χτίζετε έναν κύκλο φίλων που έχουν τον ίδιο τρόπο ζωής με εσάς.

3. Δεν θα βαρεθείτε ποτε

Η εργασία σε ένα γρήγορο περιβάλλον εστιατορίου θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει χρόνος για να βαρεθείτε. Οι άνθρωποι χρειάζονται φροντίδα και η επιχείρηση πρέπει να συνεχίσει να λειτουργεί, έτσι θα συνεχίσετε να κινείστε.

Δεν ειναι καθιστική θέση 6 ώρες την ημέρα κοιτώντας την οθόνη, αναρωτιόμενη αν κάνατε το σωστό. Και αν αισθάνεστε ότι θέλετε μια αλλαγή, μπορείτε πάντα να εξερευνήσετε τα μπαρ, τις καφετέριες ή διαφορετικούς τύπους εγκαταστάσεων τροφίμων και ποτών.

4. Οι ευκαιρίες καριέρας είναι ατελείωτες

Η εργασία σε ξενοδοχείο θα σας κάνει ανθεκτικούς, προσαρμόσιμους, πνευματώδεις. Θα μπορείτε να σκέφτεστε συνεχώς, να είστε δημιουργικοί, ανεξάρτητοι και να κάνετε την καθημερινή σας δουλειά με χαμόγελο. Αυτές οι δεξιότητες είναι πολύ περιζήτητες και όχι μόνο στον κλάδο της φιλοξενίας. Η ανθεκτικότητα και το θάρρος είναι μερικές από τις πιο σημαντικές δεξιότητες για την καριέρα σου. Επίσης, η βιομηχανία φιλοξενίας διευκολύνει την ανάπτυξη αυτών των δύο περιουσιακών στοιχείων καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο κλάδο.

5. Θα το λατρέψετε

Η Κουλτουρα στα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια είναι εκπληκτικη. Ενώ δουλεύουμε όλη μέρα για να εξυπηρετούμε και να βοηθάμε άλλους ανθρώπους, διασκεδάζουμε και συνδέομαστε ο ένας με τον άλλον. Μόλις μπει μεσα σας το μικροβιο της φιλοξενίας δεν θα θέλετε να φύγετε. Το ομαδικό πνεύμα είναι ζωτικής σημασίας για να λειτουργεί με επιτυχία ενα ξενοδοχεία, γι ‘αυτό και τα πιο επιτυχημένα ξενοδοχεια έχουν τις καλύτερες ομάδες – είναι μια οικογένεια. Μόλις βρείτε την οικογένειά σας, θα νιώσετε σαν μία και θα αγαπάτε τη δουλειά σας κάθε μέρα.

6. Μπορείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο

Όταν αισθάνεστε ανήσυχοι ή περίεργοι για νέες εμπειρίες, μπορείτε να ταξιδέψετε στον κόσμο. Με την εμπειρία στα ξενοδοχεία, μπορείτε να μετακινήσετε πόλεις ή χώρες επιλέγοντας το εμπορικό σήμα ή τα ξενοδοχεία που σας αρέσουν και υποβάλλοντας αίτηση για δουλειά εκεί. Δεν υπάρχουν πολλές άλλες βιομηχανίες πέρα από τα ξενοδοχεία που θα σας επιτρέψουν τέτοια ευελιξία και ευκαιρία.

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top