Όταν στόχος ενός ταξιδιου είναι να κάνει τους γευστικούς κάλυκες να τραγουδούν.

χωρίς τίτλο 2021 09 13T234204.133

Όταν οι άνθρωποι αποφασίζουν να ταξιδέψουν, επιλέγουν τον προορισμό τους για διάφορους λόγους. Ενώ μερικοί άνθρωποι ελπίζουν να πάνε σε παραδοσιακές διακοπές, πολλοί θέλουν να επιβιβαστούν σε αεροπλάνο για να δοκιμάσουν κάτι καινούργιο.

Οι λάτρεις των ταξιδιών αναζητούν τώρα το τέλειο ταξίδι, δοκιμάζοντας την κουζίνα σε διαφορετικές περιοχές. Είναι μια τάση που ονομάζεται γαστρονομικός τουρισμός, ο οποίος ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναζητούν στον κόσμο για το επόμενο υπέροχο πιάτο που κάνει τους γευστικούς κάλυκες να τραγουδούν.

Γι ‘αυτό πρέπει να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό για τον γαστρονομικό τουρισμό, μια απολαυστική τάση ταξιδιών.

., Όταν στόχος ενός ταξιδιου είναι να κάνει τους γευστικούς κάλυκες να τραγουδούν.

  1. Τα ζευγάρια θέλουν κατι ξεχωριστό

Αφού οι άνθρωποι απομακρυνθούν από το σπίτι, θέλουν να δημιουργήσουν ξεχωριστές αναμνήσεις με αυτούς που αγαπούν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσα πολλά ζευγάρια ξεφεύγουν σε έναν ονειρικό προορισμό και εγγράφονται σε μαθήματα που μπορούν να κάνουν μόνοι τους. Τους δίνει μια εμπειρία που μπορούν να εκτιμήσουν, όπως τα καθηλωτικά μαθήματα πολιτιστικής μαγειρικής.

Όταν τα ζευγάρια προσπαθούν να μαγειρέψουν κάτι νέο μαζί, ενισχύουν δεξιότητες όπως η επικοινωνία και η ομαδική εργασία. Στη συνέχεια, μπορούν να φάνε κάτι απίστευτο και να απολαύσουν την επιτυχία τους. Θα ανατρέξουν στην τάξη με αγάπη, γι ‘αυτό τα ξενοδοχεία έχουν αρχίσει να προσφέρουν μαθήματα μαγειρικής για ζευγάρια, ακριβώς στον χώρο τους

Οι ξενοδόχοι μπορούν να προσλάβουν έναν επαγγελματία σεφ για να επισκέπτεται μερικές φορές την εβδομάδα και να φιλοξενεί ένα μάθημα μαγειρικής ζευγαριών σε μειωμένη τιμή για τους επισκέπτες. Είναι κάτι που οι ανταγωνιστές σας ενδέχεται να μην προσφέρουν, γεγονός που δίνει μεγαλύτερη ακρίβεια στην ιδιοκτησία σας για τους πρώτους επισκέπτες και δείχνει ότι η διοίκηση ενδιαφέρεται για τη δημιουργία ενός διασκεδαστικού περιβάλλοντος

2. Στους ανθρώπους αρέσει να παρακολουθούν την προετοιμασία φαγητού

Η τεχνολογία έχει δημιουργήσει έναν κόσμο όπου τα Brands φαίνονται πιο διαφανείς από ποτέ. Δημιουργούν προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μιλούν με τους πελάτες σε προσωπικό επίπεδο, οπότε είναι φυσικό οι άνθρωποι να περιμένουν διαφάνεια με άλλους τρόπους. Τα ξενοδοχεία μπορούν να αφήσουν τους επισκέπτες να ρίξουν μια ματιά στα παρασκήνια δημιουργώντας σχέδια ανοιχτού ορόφου στην τραπεζαρία.

Αφήστε τους επισκέπτες να παρακολουθούν τους σεφ του σπιτιού να φτιάχνουν τα γεύματά τους. Θα τους αρέσει να μαθαίνουν πώς το φαγητό τους φτάνει στο τραπέζι τους σχεδόν όσο το δοκιμάζουν για πρώτη φορά. Είναι μέρος της γαστρονομικής εμπειρίας που ολοκληρώνει κάθε γεύμα.

3.Οι τουρίστες κυνηγούν λιχουδιές σοκολάτας
Νέα πολιτιστικά ή τοπικά τρόφιμα κερδίζουν τους ανθρώπους κάθε μέρα, αλλά η σοκολάτα είναι πάντα η αγαπημένη του κόσμου. Είναι ένα δια βίου άνετο φαγητό για πολλούς – η πρώτη τους επιλογή όταν θέλουν ένα σνακ ή επιδόρπιο. Οι άνθρωποι ταξιδεύουν για να το δοκιμάσουν σε νέα πιάτα συνεχώς, έτσι ώστε τα ξενοδοχεία να μπορούν να μπουν σε αυτήν την τάση με ευκολία.

Υπάρχουν μερικοί τρόποι με τους οποίους οι ξενοδόχοι μπορούν να προσφέρουν περισσότερες λιχουδιές σοκολάτας στους επισκέπτες πέρα από το μενού της υπηρεσίας δωματίου. Αφήστε ξεχωριστά τυλιγμένα κομμάτια στα δωμάτια για να καλωσορίσετε τις νέες αφίξεις ή μεγαλώστε για να μετατρέψετε την ιδιοκτησία σας σε έναν παράδεισο για φαγητό.

Ορισμένα ξενοδοχεία έχουν ξεκινήσει να διαθέτουν εκπαιδευμένο σοκολατοποιό για να σχεδιάζει γκουρμέ γλυκά όταν οι επισκέπτες ανεβαίνουν στον πάγκο τους. Δημιουργήστε ένα εστιατόριο ειδικά για δημιουργίες σοκολάτας για να κάνετε το ξενοδοχείο σας ορόσημο στον κόσμο του γαστρο-τουρισμού. Θα έχετε επισκέπτες που ταξιδεύουν για την εμπειρία και θα κερδίσετε άλλους που περιπλανιούνται

4. Εξερευνήστε την τοπική κουζίνα

Πριν προχωρήσετε σε οτιδηποτε πρωτα ερευνήστε την τοπική κουζίνα στην περιοχή σας για να καταλάβετε τι θέλουν να φάνε οι άνθρωποι. Βρείτε τα πιο δημοφιλή εστιατόρια και πιάτα και, στη συνέχεια, ενημερώστε τις ανέσεις σας φέρνοντας γκουρμέ σοκολατάκια ή ανακαινίζοντας την κουζίνα σας. Οι λάτρεις του φαγητού θα λατρέψουν τις ενημερώσεις ακινήτων όπως αυτές, επειδή δημιουργούν νέες επιλογές για τα μαγειρικά ταξίδια τους.

Θυμηθείτε: οι άνθρωποι ταξιδεύουν για εμπειρίες που δεν μπορούν να βρουν στο σπίτι. Η ενθάρρυνση των επισκεπτών να ικανοποιήσουν την επιθυμία του καλού φαγητού τους είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τους δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία – που θα μπορούσε να τους δει να επιστρέφουν.

hotel training σεμιναρια
Uncategorized
sarras

Customer service. Τα 4 πιο συνηθισμένα λάθη

Customer service. 4 πιο συνηθισμένα λάθη. Οι περισσότερες εταιρείες δεν φημίζονται για την ποιοτική τους εξυπηρέτηση.  Ουκ ολίγες φορές υποπίπτουν σε σφάλματα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να απογοητεύσουν τους πελάτες τους. Τα

Διάβασε το άρθρο
seminars hoteltraining
Uncategorized
papadakispaul

Εργαζόμενοι στον τουρισμό επιλέγουν να κάνουν Career Break (Διάλειμμα απο την καριέρα): Τάσεις και Λόγοι

Ο τουρισμός είναι μια βιομηχανία που συχνά σχετίζεται με την εργασία υπό πίεση, Δύσκολες συνθήκες εργασίας , Συχνές αλλεπάλληλες και βραδινές βάρδιες καθως και αλλα πολλα. Ολο και περισσότερα στελέχη στον χώρο του τουρισμού επιλέγουν να κάνουν “career break,” δηλαδή να

Διάβασε το άρθρο
Ανώνυμο σχέδιο 24
Uncategorized
sarras

Γιατί τα Ξενοδοχεία στην Ελλάδα Σπανίως Επενδύουν σε Learning and Development: Οι Λόγοι και Τα Οφέλη

H απουσία τμημάτων εκπαίδευσης και ανάπτυξης “Learning and Development” στα περισσότερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα αποτελεί ένα σημαντικό ζήτημα που επηρεάζει την ανάπτυξη και την ποιότητα των υπηρεσιών τους. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τον περιορισμένο αριθμό των ξενοδοχείων που επενδύουν σε

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top