Housekeeping-Οροφοκομία, η σημαντική επένδυση σε ένα ξενοδοχείο. -Κατεβάστε Δωρεάν Checklist Δωματίου-

Untitled design 11

Το housekeeping και το προσωπικό που το στελεχώνει βρίσκεται στον κεντρικό άξονα ενος ξενοδοχείου . Η οροφοκομία είναι τμήμα άµεσης επαφής µε τον πελάτη και η σωστή του διαχείριση η και οργάνωση συντελεί αρχικά στην ευχάριστη παραµονή των πελατών στο ξενοδοχείο, στη µεγαλύτερη δυνατή απασχόληση του προσωπικού και στη µείωση του κόστους εργασίας, των υλικών καθαριότητας, των φθορών των διαφόρων εγκαταστάσεων του ιµατισµού και της επίπλωσης.

., Housekeeping-Οροφοκομία, η σημαντική επένδυση σε ένα ξενοδοχείο. -Κατεβάστε Δωρεάν Checklist Δωματίου-

Τα δυο τελευταία χρονιά με την εμφάνιση του Covid-19 πιο πολύ από πότε η καθαριότητα και η υγιεινή των ξενοδοχειακών µονάδων είναι από τους παράγοντες επηρεασµού του πελάτη ως προς την επιλογή ενός ξενοδοχείου που θα κάνουν την κράτηση για τις διακοπές του. Οι φιλοξενούμενοι είναι πολύ ευαισθητοποιηµένοι τόσο σε θέµατα που αφορούν την καθαριότητα και την υγιεινή των χώρων του ξενοδοχείου, όσο και σε θέµατα προστασίας του περιβάλλοντος. Η καθαριότητα και η υγιεινή των ξενοδοχείων, συµβάλλουν ουσιαστικά στην αναβάθµιση του τουριστικού προϊόντος.

Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην στελέχωση και εκπαίδευση προσωπικού της οροφοκομίας και να διαθέτει όλες τις θέσεις επανδρωμένες οπως προϊσταμένους καθαρισμού, καμαριέρες, σερβιτόρους, καθαριστές ενώ θα πρέπει να παρέχει οικολογικά υλικά καθαρισμού και τον απαραίτητο εξοπλισμό.Στην ελληνική αγορά όµως, υπήρχε σηµαντικό κενό στο τοµέα της καθαριότητας και υγιεινής των ξενοδοχείων σε θέµατα χρήσης καθαριστικών φιλικότερων προς το περιβάλλον,κενό το οποίο τα τελευταία χρόνια δείχνει να εξαλείφεται

., Housekeeping-Οροφοκομία, η σημαντική επένδυση σε ένα ξενοδοχείο. -Κατεβάστε Δωρεάν Checklist Δωματίου-

Μεγάλοι ξενοδοχειακοί όμιλοι και όχι μόνο μέσω checklists προσπαθούν να μειώνουν τα περιθώρια λάθους σε ένα τόσο σημαντικό τμήμα .Καθε ξενοδοχείο όμως έχει ξεχωριστές ανάγκες όποτε μπορείτε να φτιάξετε βάσει του συνημμένου το δικό σας Checklist. Σας παραθέτουμε ένα παράδειγμα checklist να το κατεβάσετε δωρεάν ΕΔΩ

Παρακολούθησε σήμερα το εξ αποστάσεως σεμινάριο Housekeeping-Οροφοκομία

Εξ Αποστάσεως Ξενοδοχειακό Σεμινάριο της Hoteltraining.Το σεμινάριο είναι μαγνητοσκοπημένο και μπορεί κάποιος να το παρακολουθήσει από οποιoδήποτε Smartphone Tablet, υπολογιστή. Από τη στιγμή της εγγραφής, υπάρχει η δυνατότητα επαναλαμβανόμενης παρακολούθησης των σεμιναρίων, τα οποία είναι διαθέσιμα 24 ώρες την ημέρα, σε διάστημα εως και δυο εβδομάδες. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου λαμβάνεις άμεσα Πιστοποιητικό παρακολούθησης με μοναδικό αριθμό γνησιότητας

“Οροφοκομία-Housekeeping”

, Housekeeping-Οροφοκομία, η σημαντική επένδυση σε ένα ξενοδοχείο. -Κατεβάστε Δωρεάν Checklist Δωματίου-

hoteltraining.granswerhotels 2
Uncategorized
papadakispaul

Γιατί Τα Ξενοδοχεία Πρέπει να Απαντούν στα Βιογραφικά των Υποψηφίων σε Κάθε Περίπτωση

Η απάντηση στα βιογραφικά που αποστέλλουν οι υποψήφιοι εργαζόμενοι θα πρέπει να αποτελεί μια κρίσιμη πρακτική για κάθε ξενοδοχείο. Δεν αφορά μόνο την ενίσχυση της επαγγελματικής εικόνας της εταιρείας, αλλά και τη διαμόρφωση υγιών σχέσεων με τον ευρύτερο επαγγελματικό κόσμο.

Διάβασε το άρθρο
changehotel
Hospitality
papadakispaul

Πώς να Αναγνωρίσετε την Κατάλληλη Στιγμή για να Αποχωρήσετε από την Εργασία σας

Συχνά τίθεται το ερώτημα: «Είναι σωστό να φύγω από τη ξενοδοχείο που εργάζομαι μου μετά από 1 ή 2 χρόνια, ή ακόμα και μετά από 8 χρόνια;» Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν είναι απλή, αλλά το να αφήσετε

Διάβασε το άρθρο
fifo hotel
Uncategorized
papadakispaul

Σύστημα FIFO: Το Κλειδί για Αποτελεσματική Διαχείριση Τροφίμων στα Ξενοδοχεία και Επισιτιστικό Κλάδο

Το σύστημα FIFO, που σημαίνει “First In, First Out” (Πρώτο Μέσα, Πρώτο Έξω), είναι μια μέθοδος διαχείρισης αποθεμάτων που χρησιμοποιείται ευρέως σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχειακού τομέα, ειδικά στα επισιτιστικά τμήματα. Η βασική αρχή του FIFO είναι ότι τα

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top