Οι 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία

Untitled design 7

Προς τιμήν της αγάπης μας για όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία, θα θέλαμε στην hoteltraining.gr να παρουσιάσουμε τη δική μας λίστα με τις πέντε καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με το ξενοδοχείο.

Αναφορά

Άξια αναφοράς είναι επίσης κάποιες ταινίες που είναι εκτός λίστας όπως Psycho του Άλφρεντ Χίτσκοκ το οποίο δεν έχει να κάνει με ξενοδοχείο άλλα με μοτέλ αλλά και ταινίες όπως το Pretty Woman, Maid in Manhattan οι οποίες έχουν να κάνουν με ξενοδοχείο αλλά δεν μπορούν να συγκριθούν με τα της λίστας

The Grand Budapest Hotel (2014)

., Οι 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία

Όταν το The Grand Budapest Hotel κέρδισε τη Χρυσή Σφαίρα για Καλύτερη για καλύτερη Ταινία – Μιούζικαλ ή Κωμωδία, η καρδιά μας δεν θα μπορούσε παρά να είναι με την ωδή του Wes Anderson στη φιλία, την αγάπη και την άψογη εξυπηρέτηση. Χαιρετίζουμε το στυλ και την καρδιά της ταινίας καθώς ο θρυλικός θυρωρός Monsieur Gustave και το lobby boy Zero δημιουργούν μια μοναδική φιλία που εκτοξεύει την ιστορία.

Μερικές φορές βαθιά αστεία και πάντα εξαιρετικά γυρισμένη, αυτή η ταινία του ξενοδοχείου θα έχει για πάντα μια σταθερή θέση στη λίστα με τις καλύτερες ξενοδοχειακές ταινίες όλων των εποχών.

Grand Hotel (1932)

., Οι 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία

“People come, people go. Nothing ever happens.”.

Λοιπόν, αυτή η παρατήρηση που έγινε από έναν από τους χαρακτήρες της ταινίας – ο οποίος είναι πολύ μεθυσμένος για να παρατηρήσει κάτι διαφορετικό – είναι μόνο μισός σωστός. Πολλά συνεχίζονται σε αυτό το πιο πολυτελές ξενοδοχείο του Βερολίνου.

Hotel Rwanda (2004)

., Οι 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία

Ο Don Cheadle είναι απολύτως συναρπαστικός στον ρόλο του που προτάθηκε για Όσκαρ ως διευθυντής ξενοδοχείου που αγωνίζεται να σώσει τις ζωές των προσφύγων κατά τη διάρκεια του εμφυλίου πολέμου στη Ρουάντα την δεκαετία του 1990.

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, απεικονίζει δυναμικά έναν μικρό αλλά ελπιδοφόρο θρίαμβο της ανθρωπότητας επί του κακού κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης που πήρε σχεδόν 1 εκατομμύριο ζωές.

The Shining (1980)

., Οι 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία

Οι Stanley Kubrick, Stephen King, Jack Nicholson, Shelley Duvall και ένα σοβαρά ανατριχιαστικό ξενοδοχείο συνδυάζονται για τη μεγαλύτερη ταινία όλων των εποχών με θέμα το ξενοδοχείο. Βασικά, αυτή είναι η μόνη ταινία στη λίστα στην οποία το ξενοδοχείο παίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Lost in Translation (2003)

., Οι 5 καλύτερες ταινίες όλων των εποχών που σχετίζονται με τα ξενοδοχεία

Όχι μόνο μια υπέροχη ταινία για ξενοδοχείο, αλλά και μια υπέροχη ταξιδιωτική ταινία

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top