Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

2

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η hoteltraining.gr , η πρώτη Πλατφόρμα Σεμιναρίων Τουριστικών Επαγγελμάτων  προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσει όποιος το επιθυμεί γνώσεις σε όλες τις ειδικότητες της φιλοξενίας σε πραγματικά προσιτές τιμές.

., Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Οι εισηγητές της hoteltraining.gr, στελέχη όλοι που σχετίζονται με την εκπαίδευση στον Τουριστικό τομέα, επιλέχθηκαν με απαραίτητο κριτήριο την πολυετή ενεργή και επιτυχημένη ενασχόληση στην πράξη με το αντικείμενο που πραγματεύονται, με στόχο να προσφέρουν -πέρα από το απαιτούμενο θεωρητικό υπόβαθρο – εφαρμόσιμες πρακτικές στους συμμετέχοντες.

Τα ταχύρυθμα σεμινάρια, μπορεί κανείς να τα παρακολουθήσει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας επιθυμεί από υπολογιστή, tablet ή Smartphone, μέσα από μια απλοποιημένη διαδικασία που δίνει την ευκαιρία στον καθένα να την ολοκληρώσει ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλη εξοικείωση με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες.

., Διαδικτυακά Σεμινάρια Τουριστικών Επαγγελμάτων

Το σημείο στο οποίο πρέπει να σταθεί κανείς είναι το κόστος του κάθε σεμιναρίου το οποίο είναι 49 ευρώ για να είναι εφικτό ακόμα και στη δύσκολη συγκυρία που διέρχεται ο απασχολούμενος στην Τουριστική βιομηχανία και να μπορεί να το κάνει, ακολουθώντας τον ρυθμό προόδου που επιθυμεί αλλά και στις ώρες που τον διευκολύνουν.

Κάθε πιστοποιητικό-βεβαίωση παρακολούθησης  που λαμβάνει κάποιος που συμμετέχει στα σεμινάρια έχει έναν μοναδικό αριθμό (certification number) με τον οποίο μπορεί να διασφαλιστεί η γνησιότητα του εντύπου.

Τα Online Σεμινάρια της hoteltraining.gr, αποτελούν ένα καινοτόμο βήμα για την ποιοτική εκπαίδευση και εξέλιξη των ξενοδοχοϋπαλλήλων.  Μέσα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, γίνεται κανείς ανταγωνιστικός στην αγορά εργασίας και επενδύει σ’ ένα επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον.

Ανακάλυψε ταχύρυθμα σεμινάρια τα οποία στοχεύουν στην ενίσχυση και επικαιροποίηση των γνώσεων σου και επίλεξε τον τρόπο για τη λύση του εργασιακού σου προβλήματος!

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top