Επαγγελματική Κατάρτιση Μέσω Σεμιναρίων ?Και όμως είναι εφικτό …

χωρίς τίτλο 78

Eνα σεμινάριο είναι μια συνάντηση είτε δια ζώσης είτε online στην οποία οι άνθρωποι μπορούν να μάθουν για ένα θέμα.

Τα σεμινάρια σε καμία περίπτωση δεν είναι σπουδές, όμως εμπλουτίζουν το μυαλό αλλά και το βιογραφικό με μοναδικά στοιχεία.

Αποκτάει κάποιος πρόσβαση σε γνώση από ειδικούς και έμπειρους εισηγητές και αυτό είναι κέρδος…Αυτό το κέρδος, αφορά όλους όσους συμμετέχουν, είτε είναι εργαζόμενοι ,επιχειρηματίες, επαγγελματίες, είτε και φοιτητές. Τα σεμινάρια, είναι συνήθως fast track συμπυκνωμένη επιμόρφωση, που δεν την λαμβάνεις από αλλού ή αν την λαμβάνεις, την λαμβάνεις από φορείς μακροχρόνιας εκπαίδευσης, που απαιτούν όμως πολύ χρόνο και χρήμα.

Μια και λέμε για fast track επιμόρφωση σε μια από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες σεμιναρίων στον κοσμο αυτή την στιγμή , στα οποία μεταξύ αλλων εισηγητές είναι ο Massimo Bottura(3 Michelin Stars Chef) αλλά και ο διάσημος λόγω και του εκκεντρικού χαρακτήρα του Gordon Ramsay(Κάτοχος επίσης Michelin Star), στην πλατφόρμα αυτή υπάρχουν σεμινάρια που διαρκούν 1 ώρα και υπάρχουν σεμινάρια που διαρκούν το πολύ 5 ώρες.

., Επαγγελματική Κατάρτιση Μέσω Σεμιναρίων ?Και όμως είναι εφικτό …

Με την παρακολούθησή Σεμιναρίων, σας επιλύονται οι απορίες, τα κενά, έως και η άγνοια που πιθανόν έχετε στο θέμα, από τον ειδικό εισηγητή. Αμέσως, αποκτάτε ένα πλεονέκτημα έναντι άλλων που δεν παρακολουθούν σεμινάρια ή ακόμα – ακόμα, καλύπτετε μια υστέρηση που έχετε έναντι άλλων.

Θα σας αναφέρουμε ένα παράδειγμα.

Είναι σε μια συνέντευξη για εργασία υποψήφιοι ο «Ψ» και ο «Χ» με την ιδια ακριβως προϋπηρεσία και συμπεριφορά .Ο «Χ» όμως εχει παρακολουθήσει και δυο σεμινάρια στο παρελθόν τα οποία και εχει προσθέσει στο βιογραφικό του.. Μαντέψτε ποιον θα προτιμήσει ο εργοδότης…

Όταν παρακολουθείτε ένα σεμινάριο, περιμένετε να παρακινηθείτε, να ενεργοποιηθείτε και να είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στη εργασία σας εφαρμόζοντας μια νέα τεχνική που μόλις μάθατε.

Οι εισηγητές των σεμιναρίων αναφέρουν οτι οι παρευρισκόμενοι στην πλειοψηφία περιμένουν από το σεμινάριο αυτό να ψυχαγωγηθούν και να εμπνευστούν, και να πάρουν κάποια στοιχεία ώστε να χρησιμοποιήσουν στην εργασία τους. Για να αξιοποιήσει ο παρευρισκόμενος στο έπακρο αυτά που διδάχτηκε, θα πρέπει να τα εφαρμόσει αμέσως μετά την επιστροφή στην εργασία για να μπορεί να τα υιοθετήσει στην καθημερινότητα .

Ο στόχος ενός σεμιναρίου είναι να φέρει νέες μεθόδους στην εργασία σας, διδάσκοντάς να εφαρμόζετε νέες τακτικές που ίσως δεν γνωρίζετε πριν. Βασικο είναι να κρατατε σημειώσεις. Εάν γράψετε μια ιδέα που σας παρακινεί, ίσως είναι πιο πιθανό να την εφαρμόσετε.

., Επαγγελματική Κατάρτιση Μέσω Σεμιναρίων ?Και όμως είναι εφικτό …

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top