Negroni – Το ποτό και η ιστορία του

Hoteltraining BAR


Συντάκτης άρθρου :Vassilios Canellos στο fnb-pro.gr

Λέγεται ότι το Negroni φτιάχτηκε πρώτη φορά στη Φλωρεντία από έναν Κόμη, ο οποίος ζήτησε να αντικαταστήσει ο μπάρμαν τη σόδα του Americano με μια μεζούρα Gin. Ήταν μια παραλλαγή που έμελλε να αφήσει ιστορία.

Στην εκατονταετή ιστορία του, ενθάρρυνε τους πιο φρενήρεις πειραματισμούς το αγαπημένο μας Negroni. Η συνταγή (όλα από ένα) για το Gin, το Campari και το γλυκό Vermouth έχει γίνει η πλατφόρμα στην οποία πολλές γενιές από Bartenders άφησαν το προσωπικό τους αποτύπωμα.

Πως θα κάνει κανείς το τέλειο Negroni;
Ξεκινήστε επιλέγοντας τα σωστά υλικά. Το κλειδί για ένα σπουδαίο Negroni είναι η εξεύρεση ενός αρμονικού ζευγαριού Gin-Vermouth που να συμπληρώνει, αντί να σβήνει, τους πικρούς ατρόμητους τόνους του Campari.

Μόλις βρείτε το Gin που θα σας πείσει οτι έχετε φτάσει  στο ιδανικό κατά τη γνώμη σας τρίο, γράψτε το, απομνημονεύστε το και προτείνετε το στον επόμενο πελάτη που θα σας το ζητήσει.
Λένε οτι ο Ιταλός Κόμης χαμογελάει από πάνω κάθε φορά που ζητούν σε Bar ένα Negroni.

Συστατικά
1 oz Gin
1 oz  Campari
1 oz Sweet Vermouth
Γαρνιτούρα: φλούδα πορτοκαλιού

Βήματα παρασκευής:

  1. Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα ποτήρι ανάμιξης με πάγο και ανακατέψτε μέχρι να κρυώσει καλά.
  2. Τοποθετήστε το σε ένα ποτήρι old fashioned με μεγάλα παγάκια.
  3. Γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από το Ξενοδοχειακό Μπαρ μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο της Hoteltraining με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

“Ξενοδοχειακό Bar”
fightfofood
Hospitality
papadakispaul

Δικαστήριο καταδίκασε γυναίκα που πεταξε burrito σε υπαλληλο καταστήματος γρήγορης εστίασης να εργαστεί 2 μήνες σε fast-food (Video)

Ενας δικαστής στο Οχαιο διέταξε τη Ρόζμαρι Χέιν να εργαστεί σε κατάστημα fast food για δύο μήνες. Η Χέιν καταγράφηκε σε ένα βίντεο να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της ταχυφαγείου πριν πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο της άτυχης εργαζόμενης

Διάβασε το άρθρο
restaurantmarketing
Uncategorized
sarras

Πως ανύπαρκτο εστιατόριο έγινε το πιο exclusive και εξεζητημένο εστιατόριο, κορυφαίο στην κατάταξη στο Tripadvisor

Ίσως την παρακάτω ιστορία να την έχετε ακούσει ξανά καθώς είναι από το 2017, όμως θα είναι για πάντα μια μοναδική περίπτωση την οποία δύσκολα θα συναντήσουμε ξανά. Το εστιατόριο “Shed at Dulwich” στο Λονδίνο έχει μια εντυπωσιακή ιστορία που

Διάβασε το άρθρο
itsadeal
Uncategorized
papadakispaul

Περισσότερα κίνητρα για όσους θέλουν να εργαστούν σεζόν είναι η λύση στις κενές θέσεις στα ξενοδοχεία

Οι ελλείψεις σε προσωπικό που καλείται να εργαστεί σε ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα των επιχειρήσεων αυτών. Σύμφωνα επίσης με την έρευνα εργατικού δυναμικού της ΕΛΣΤΑΤ:Οι άνεργοι τον Ιανουάριο του 2024 ανήλθαν σε 495.132 άτομα, σημειώνοντας μείωση κατά

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top