Negroni – Το ποτό και η ιστορία του


Συντάκτης άρθρου :Vassilios Canellos στο fnb-pro.gr

Λέγεται ότι το Negroni φτιάχτηκε πρώτη φορά στη Φλωρεντία από έναν Κόμη, ο οποίος ζήτησε να αντικαταστήσει ο μπάρμαν τη σόδα του Americano με μια μεζούρα Gin. Ήταν μια παραλλαγή που έμελλε να αφήσει ιστορία.

Στην εκατονταετή ιστορία του, ενθάρρυνε τους πιο φρενήρεις πειραματισμούς το αγαπημένο μας Negroni. Η συνταγή (όλα από ένα) για το Gin, το Campari και το γλυκό Vermouth έχει γίνει η πλατφόρμα στην οποία πολλές γενιές από Bartenders άφησαν το προσωπικό τους αποτύπωμα.

Πως θα κάνει κανείς το τέλειο Negroni;
Ξεκινήστε επιλέγοντας τα σωστά υλικά. Το κλειδί για ένα σπουδαίο Negroni είναι η εξεύρεση ενός αρμονικού ζευγαριού Gin-Vermouth που να συμπληρώνει, αντί να σβήνει, τους πικρούς ατρόμητους τόνους του Campari.

Μόλις βρείτε το Gin που θα σας πείσει οτι έχετε φτάσει  στο ιδανικό κατά τη γνώμη σας τρίο, γράψτε το, απομνημονεύστε το και προτείνετε το στον επόμενο πελάτη που θα σας το ζητήσει.
Λένε οτι ο Ιταλός Κόμης χαμογελάει από πάνω κάθε φορά που ζητούν σε Bar ένα Negroni.

Συστατικά
1 oz Gin
1 oz  Campari
1 oz Sweet Vermouth
Γαρνιτούρα: φλούδα πορτοκαλιού

Βήματα παρασκευής:

  1. Προσθέστε όλα τα συστατικά σε ένα ποτήρι ανάμιξης με πάγο και ανακατέψτε μέχρι να κρυώσει καλά.
  2. Τοποθετήστε το σε ένα ποτήρι old fashioned με μεγάλα παγάκια.
  3. Γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού

Για όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα γύρω από το Ξενοδοχειακό Μπαρ μπορούν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο της Hoteltraining με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο

  • Βρείτε μας στα Social

  • Uncategorized
    John Protopapadakis

    Πώς να σχεδιάσετε ένα αποτελεσματικό ερωτηματολόγιο για το ξενοδοχείο σας

    Αναρτήθηκε από Γιάννης Πρωτοπαπαδάκης Nομίζω ότι όλοι συμφωνούμε για τη χρησιμότητα ενός ερωτηματολογίου που αποστέλλεται ηλεκτρονικά (ή βρίσκεται σε έντυπη μορφή, σε εμφανές σημείο) στον επισκέπτη ενός ξενοδοχείου (μπορεί να αποσταλεί πριν φθάσει, κατά τη διαμονή του ή και μετά, όταν

    Διάβασε το άρθρο
    Uncategorized
    John Protopapadakis

    Παράπονα σε εστιατόριο. Πώς τα χειριζόμαστε

    BY ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗΣ Σερβιτόρα εστιατορίου στην Αμερική αντιμετώπισε περιστατικό με πελάτισσα που βρήκε ένα κομμάτι πλαστικό στο φαγητό της. Ηταν, δικαίως, πάρα πολύ αναστατωμένη. Η υπάλληλος τρομοκρατήθηκε. Της ζήτησε συγγνώμη και φυσικά αφού απέσυρε το πιάτο προσφέρθηκε να της φέρει κάτι

    Διάβασε το άρθρο
    Uncategorized
    Vassilios Canellos

    Απλοί τρόποι ελέγχου αποθεμάτων σε μικρές επιχειρήσεις Bar

    Συντάκτης άρθρου :Vassilios Canellos 1) Ποτέ μην αφήνετε τους υπαλλήλους να διενεργούν απογραφήΑυτή η διαδικασία πρέπει να αφεθεί αποκλειστικά στον manager του bar και στο αρμόδιο άτομο από τον έλεγχο. Αν θέλετε οι υπάλληλοι να διενεργούν την απογραφή, θα πρέπει

    Διάβασε το άρθρο
    Scroll to Top