Γιατί δεν σας απαντούν οι εταιρείες που κάνατε αίτηση για δουλειά

χωρίς τίτλο 59


Συντάκτης άρθρου :Hellenic Hotels Team

Υπάρχουν κάποιες εταιρείες που απαντούν στους υποψηφίους που δεν θα πάρουν τη δουλειά και κάποιες άλλες που δεν το κάνουν. Αυτό είναι θέμα επιλογής της εταιρείας. 

Αυτό όμως που θα έπρεπε να σας απασχολεί είναι αν καμιά από τις εταιρείες  που κάνατε αίτημα σε κάποια αγγελία τους και στείλατε το βιογραφικό σας, δεν επικοινώνησαν μαζί σας για να σας ζητήσουν μια συνέντευξη.

  1. Μπορεί να σας λείπουν τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια. Αν δεν διαθέτετε τα χαρακτηριστικά εκείνα που αναζητά ο διαχειριστής προσλήψεων, πιθανότατα το βιογραφικό σας δεν θα ληφθεί υπόψιν για τη συγκεκριμένη δουλειά.
  2. Το βιογραφικό σας πιθανόν δεν αντιστοιχεί στις απαιτήσεις της θέσης. 
  3. Θα μπορούσατε να έχετε τα προσόντα, αλλά ο εργοδότης μπορεί να μην μπορεί να πει ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος. Είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το βιογραφικό σας δείχνει ξεκάθαρα οτι είστε ένας ισχυρός υποψήφιος για τη συγκεκριμένη θέση.
  4. Το βιογραφικό σας πιθανόν να διακατέχεται από ένα χάος. Εάν δεν υποβάλετε ένα σωστά διαμορφωμένο βιογραφικό σημείωμα, χωρίς τυπογραφικά ή γραμματικά λάθη, μην αναρωτηθείτε γιατί δεν σας καλούν.
  5. Δεν υποβάλλατε τα απαιτούμενα έγγραφα. Αν μια εταιρεία ζητά μια συνοδευτική επιστολή, θα πρέπει να την υποβάλετε όταν υποβάλετε και την αίτηση σας. Αν όχι, δείχνετε οτι αγνοείτε τις οδηγίες τους. Άρα δεν κάνετε για τη δουλειά
  6. Η εταιρεία προσέλαβε κάποιον άλλο. Θα μπορούσε να είναι και κάτι τόσο απλό όσο οτι η θέση έχει ήδη καλυφθεί, αλλά η εταιρεία δεν έχει ακόμη καταργήσει την αγγελία εργασίας.
  7. Τα σχέδια πρόσληψης της εταιρείας έχουν αλλάξει. Η εταιρεία μπορεί να έχει αποφασίσει να μην καλύψει τη θέση ή μπορεί να έχει αλλάξει τις απαιτήσεις για τη θέση. 
  8. Θέματα προϋπολογισμού ίσως έχουν καθυστερήσει τη διαδικασία πρόσληψης. Η διοίκηση μπορεί να έχει αλλάξει, προκαλώντας προσωρινό πάγωμα προσλήψεων. Μπορεί τελευταία στιγμή να έδωσαν τη θέση σε έναν υπάρχοντα υπάλληλο τον οποίον αναβάθμισαν. 
  9. Η εταιρεία  μπορεί να περιμένει να συλλέξει έναν ικανοποιητικό αριθμό βιογραφικών σημειωμάτων πριν αρχίσει τη διαδικασία της συνέντευξης.
  10. Ίσως η ηλικία σας να υποδηλώνει, μεγάλη εμπειρία και φοβούνται οτι θα ζητήσετε πολλά χρήματα για να πάρετε τη θέση

Συντάκτης άρθρου :Hellenic Hotels Team

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top