Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

χωρίς τίτλο 35

ToCooking@Homeείναι ένα βιβλίο συνταγών από τον ΕxecutiveChefΚώστα Κωβαίο για τον κάθε ένα που επιθυμεί να μαγειρέψει υγιεινά, εύκολα και έξυπνα στο σπίτι.

Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό την πρώτη του συντονισμένη συγγραφική προσπάθεια, το Cooking@Home. Ένα βιβλίο συνταγών με εύκολες ιδέες για να εκτελέσετε σπιτικές συνταγές φαγητού με στυλ και χαρακτήρα.

, Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

Η ιδέα πίσω από το βιβλίο

Μετά από αρκετά χρόνια συνταγογραφίας,αποφάσισα να συγκεντρώσω ένα μικρό μέρος αυτών και να τις “δέσω” σε ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί εύκολα.

Δεν τις ξεχωρίζω, δεν τις κατατάσσω, είναι όλες μέρος της ζωής μου, είτε σε πιο πρώιμο μαγειρικά επίπεδο,είτε σε πιο προχωρημένο.

Το Cooking@Home αποτελεί μία ανθολογία των συνταγών μου, που θα ήθελα να μοιραστώ με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου περνώντας ευχάριστες στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Η φιλοσοφία των συνταγών

Η φιλοσοφία των συνταγών είναι ξεκάθαρη. Comfort,καθημερινές συνταγές με χρήσιμα tips και παραλλαγές,τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αναλυτικά βήματα και πολλές δοκιμές εγγυώνται το αποτέλεσμα των συνταγών,έστω και με έλλειψη κάποιου υλικού ή τεχνικού λάθους.

Κάποιες από αυτές τις συνταγές βρίσκονται σε πολλά από τα επαγγελματικά μενού μου,αλλά στο Cooking@Home έχουν απλοποιηθεί σε τεχνικές και παρουσίαση,ώστε να μπορεί εύκολα να τις απολαύσει ο καθένας από την άνεση της κουζίνας του.

Ο στόχος του βιβλίου Cooking@Home

Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού.Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα και περιοδικά. Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες,δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες?

Ο στόχος μέσα από το βιβλίο αυτό, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες του αναγνώστη.

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε,να δοκιμάσετε νέα υλικά και συνδυασμούς. Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει στο παρακάτω link

Εκδόσεις Φυλάτος

Η ιστορία πίσω από την δημιουργία του Οίκου Φυλάτος είναι ο ίδιος ο συγγραφέας. Ο άνθρωπος, που ανοίγει την ψυχή του και ελευθερώνει τις πεταλούδες που πετούν μέσα του. Αυτός ο οποίος, χρωματίζει με την πένα του τα σύνορα κάποιου διαφορετικού ηλιοβασιλέματος.

Είναι αυτός που μας ταξιδεύει εκεί όπου δεν είχαμε ταξιδέψει πριν.

Βασιλίσσης Όλγας 89, Τ.Κ 54643, Θεσσαλονίκη

hoteltraining2023
Uncategorized
sarras

Αυτό το εστιατόριο προσφέρει έκπτωση εώς και 100% ανάλογα με το σωματότυπο σας

Όσο πιο αδύνατος είσαι τόσο μεγαλύτερη η έκπτωση! Αυτή είναι η ασυνήθιστη ιδέα που χρησιμοποιεί το Mongolias Master στο Kuching, ένα εστιατόριο στη Μαλαισία. Οι ειδικές εκπτώσεις είναι πολύ δημοφιλείς στα εστιατόρια. Ειδικά τώρα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τα

Διάβασε το άρθρο
customer, expectation, service-1253483.jpg
Uncategorized
John Protopapadakis

Οταν η υπάλληλος σου λέει “δεν είναι δικιά μου ευθύνη αυτό!”

«Είμαι σε πάρα πολύ γνωστό μπεργκεράδικο, που μάλιστα δαπάνησε πριν χρόνια ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για να κάνει rebranding (και να εστιάσει την προσοχή του στα burgers),  και κατευθύνομαι στο γκισέ, όπου δίνω παραγγελία. Η γλυκιά κοπελίτσα, γύρω στα 17-18,

Διάβασε το άρθρο
stairs, stages, feet-4574579.jpg
Uncategorized
sarras

Πώς να διεκδικήσεις την θέση εργασίας που επιθυμείς σε ένα ξενοδοχείο την επόμενη σεζόν

Εάν έχεις αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να κάνεις μία αναβάθμιση στην καριέρα σου υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις, που θα σε βοηθήσουν να δείξεις ότι είσαι το κατάλληλο άτομο για αυτή τη θέση εργασίας. Οταν αναζητήσεις εργασία

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top