Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

χωρίς τίτλο 35

ToCooking@Homeείναι ένα βιβλίο συνταγών από τον ΕxecutiveChefΚώστα Κωβαίο για τον κάθε ένα που επιθυμεί να μαγειρέψει υγιεινά, εύκολα και έξυπνα στο σπίτι.

Ο Executive Chef Κώστας Κωβαίος σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Φυλάτος παρουσιάζει στο Ελληνικό κοινό την πρώτη του συντονισμένη συγγραφική προσπάθεια, το Cooking@Home. Ένα βιβλίο συνταγών με εύκολες ιδέες για να εκτελέσετε σπιτικές συνταγές φαγητού με στυλ και χαρακτήρα.

, Cooking@Home: Μαγειρέψτε έξυπνα στο σπίτι από τον Σεφ Κώστα Κωβαίο

Η ιδέα πίσω από το βιβλίο

Μετά από αρκετά χρόνια συνταγογραφίας,αποφάσισα να συγκεντρώσω ένα μικρό μέρος αυτών και να τις “δέσω” σε ένα βιβλίο που μπορεί να διαβαστεί εύκολα.

Δεν τις ξεχωρίζω, δεν τις κατατάσσω, είναι όλες μέρος της ζωής μου, είτε σε πιο πρώιμο μαγειρικά επίπεδο,είτε σε πιο προχωρημένο.

Το Cooking@Home αποτελεί μία ανθολογία των συνταγών μου, που θα ήθελα να μοιραστώ με την οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους μου περνώντας ευχάριστες στιγμές γύρω από το τραπέζι.

Η φιλοσοφία των συνταγών

Η φιλοσοφία των συνταγών είναι ξεκάθαρη. Comfort,καθημερινές συνταγές με χρήσιμα tips και παραλλαγές,τις οποίες μπορείτε εύκολα να φτιάξετε στο σπίτι για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Αναλυτικά βήματα και πολλές δοκιμές εγγυώνται το αποτέλεσμα των συνταγών,έστω και με έλλειψη κάποιου υλικού ή τεχνικού λάθους.

Κάποιες από αυτές τις συνταγές βρίσκονται σε πολλά από τα επαγγελματικά μενού μου,αλλά στο Cooking@Home έχουν απλοποιηθεί σε τεχνικές και παρουσίαση,ώστε να μπορεί εύκολα να τις απολαύσει ο καθένας από την άνεση της κουζίνας του.

Ο στόχος του βιβλίου Cooking@Home

Συνταγές μαγειρικής υπάρχουν παντού.Στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, σε έντυπα και περιοδικά. Πόσες όμως από αυτές τις συνταγές είναι πρότυπες,δοκιμασμένες σε επαγγελματικό και οικιακό επίπεδο και επώνυμες?

Ο στόχος μέσα από το βιβλίο αυτό, είναι να μάθουμε να μαγειρεύουμε σωστά και μέσα από τις διάφορες συμβουλές να διευρύνουμε τους μαγειρικούς ορίζοντες του αναγνώστη.

Μη φοβάστε να πειραματιστείτε,να δοκιμάσετε νέα υλικά και συνδυασμούς. Άλλωστε πολλές μεγάλες συνταγές προέκυψαν από λάθη ή στιγμιαίες εμπνεύσεις.

Οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει στο παρακάτω link

Εκδόσεις Φυλάτος

Η ιστορία πίσω από την δημιουργία του Οίκου Φυλάτος είναι ο ίδιος ο συγγραφέας. Ο άνθρωπος, που ανοίγει την ψυχή του και ελευθερώνει τις πεταλούδες που πετούν μέσα του. Αυτός ο οποίος, χρωματίζει με την πένα του τα σύνορα κάποιου διαφορετικού ηλιοβασιλέματος.

Είναι αυτός που μας ταξιδεύει εκεί όπου δεν είχαμε ταξιδέψει πριν.

Βασιλίσσης Όλγας 89, Τ.Κ 54643, Θεσσαλονίκη

Caesar salad
Uncategorized
papadakispaul

Η σαλάτα του Καίσαρα γίνεται 100 ετών, ένας αιώνας γαστρονομικής απόλαυσης

Η σαλάτα του Καίσαρα, ένα κλασικό πιάτο σε μενού σε όλο τον κόσμο, γιορτάζει την 100η επέτειό της το 2024. Αυτή η σαλάτα, γνωστή για την απλή αλλά γευστική σύνθεσή του, εφευρέθηκε το 1924 από τον Ιταλοαμερικανό εστιάτορα Καίσαρα Καρντίνι

Διάβασε το άρθρο
DAYcation Greece
Uncategorized
papadakispaul

Τι είναι η νέα τάση στον τουρισμό “Daycation” και τι διαφορές έχει από το “Staycation”

Ο τουρισμός συνεχώς εξελίσσεται, προσφέροντας νέες και καινοτόμες εμπειρίες στους ταξιδιώτες. Τελευταία, οι όροι “Daycation” και “Staycation” έχουν γίνει δημοφιλείς, αντανακλώντας νέες τάσεις στην αναψυχή και τον τουρισμό. τι ακριβώς είναι ομως το “Daycation”, πώς διαφέρει από το “Staycation” Τι

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top