Πολυτελές resort αναζητά τον ιδανικό ”ξυπόλυτο βιβλιοπώλη”

5f6f7d1874fe5b0018a8da82

Το Soneva Fushi, πολυτελές resort στις Μαλδίβες με οικολογικές ευαισθησίες, προσλαμβάνει έναν «ξυπόλυτο βιβλιοπώλη» για να εργαστεί, για έξι μήνες, στο βιβλιοπωλείο του, που λειτουργεί από το 2018.Ο ξυπόλυτος βιβλιοπώλης, που θα ξεκινήσει να εργάζεται στα μέσα Οκτώβρη, θα «τρέξει» το κατάστημα, θα οργανώσει εργαστήρια γραφής και ανάγνωσης, θα κάνει αναρτήσεις στο blog αλλά και στο Instagram. Το θέρετρο, μάλιστα, περιγράφει τη θέση ως «την τέλεια κενή θέση για ένα βιβλιόφιλο και λάτρη έρημου νησιού».

Το εν λόγω ξενοδοχείο άνοιξε ξανά την 1η Σεπτεμβρίου, με μια σειρά μέτρων υγείας και ασφάλειας, όπως η απαίτηση της χρήσης μάσκας σε όλους τους δημόσιους χώρους. Πριν λίγες εβδομάδες ανακοίνωσε μέσω της επίσημης σελίδας του στο Instagram, Barefoot Bookseller, ότι ξεκίνησε -για μία ακόμη χρονιά- να δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους από όλο τον κόσμο για την θέση, αναζητώντας ένα άτομο που χαρακτηρίζεται από ομαδικότητα, αγάπη για το βιβλίο και διαθέτει επικοινωνιακό χάρισμα.

Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλετε να ξεφύγετε από όλα και να πουλήσετε βιβλία σε ένα έρημο νησί στις Μαλδίβες; Είστε παθιασμένοι με την ανάγνωση, είστε επικοινωνιακοί κι αγαπάτε το γράψιμο; Αν αυτό ακούγεται σαν εσάς, τότε θα ήσασταν τέλειοι για το Barefoot Bookseller 2020».

Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο Marketing Tips

dubai, burj al arab, sails a ship-939844.jpg
Uncategorized
sarras

To Dubai με 13.000 εστιατόρια και καφέ, έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας εμπνευσμένος γαστρονομικός προορισμός

Το Τμήμα Οικονομίας και Τουρισμού του Ντουμπάι βάζει τον επισιτιστικό κλάδο στο επίκεντρο της τουριστικής ανάπτυξης της πόλης του Dubai στην εναρκτήρια έκθεση Dubai Gastronomy Industry Report Το Gastronomy Report το οποίο θα πραγματοποιείται σε ετήσια βάση επιβεβαιώνει τις καταναλωτικές

Διάβασε το άρθρο
chef, dishes, restaurant-5993951.jpg
Uncategorized
Vassilios Canellos

Ανάλυση κόστους εστιατορίου και οι 4 κύριες πηγές δαπανών

Η κατανόηση και ο έλεγχος των 4 πιο βασικών πηγών κόστους ενός εστιατορίου θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν το αποτέλεσμα τους. Μία από τις κύριες προκλήσεις της λειτουργίας ενός εστιατορίου είναι η κατανόηση και η διαχείριση των διαφόρων δαπανών

Διάβασε το άρθρο
restaurant, furniture, interiors-1837150.jpg
Uncategorized
papadakispaul

Πώς ένα ξενοδοχείο έπληξε ανεπανόρθωτα τη φήμη του…

Ακόμα και σήμερα υπάρχουν επιχειρήσεις που δεν αντιλαμβάνονται ότι το περιβάλλον έχει αλλάξει. Οι εταιρείες αυτές “κλείνουν τα μάτια’’ στην παντοδυναμία των social media και φυσικά των sites που φιλοξενούν κριτικές. Εξακολουθούν να λειτουργούν με όρους που ίσχυαν πριν 20

Διάβασε το άρθρο
Scroll to Top